Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Så var vi her igjen

Så var vi her igjen

Skrevet av gamerZen den 14 august 2014 klokken 23:55

Hello folkens!

Har vært en god del år siden sist jeg slengte meg foran datamaskinen og trykket inn virtuelle bokstaver på skjermen og kan tenke meg de fleste som er her nå ikke har anelse at jeg fantes eller fortsatt var i live.
Vel plukk haken opp fra gulvet, tørk brille glassene, drikk red bullen din opp og sett deg til rette så skal jeg fortelle deg litt om hva som har skjedd

Kan først si hei til de nye....Hei de nye!
Nå som det er ute av verden så skal jeg nå fortelle dere litt om meg selv. kremt, kremt ,hrrmm!

Jeg var en ganske så aktiv blogger for en god stund siden hvor jeg slengte opp forskjellige temaer om spill hverdags livet og rent fjas og random shit. Hadde en periode hvor jeg også laget en historie med to kjente spill figurer. Skal nevnes at jeg da var i denne "prøve alt" perioden da og var som oftest høy som et fly:P
Prøvde også og skremme vekk squeakers fra COD med en blogg om flyplass skyte scenen i MW2 men det gikk heller ikke..
Men sånn som livet går så får man mindre og mindre tid til slike ting som dette.
Nå er det jobbing for harde livet, skole , kjærlighet og for ikke snakke om alle de fantastiske regningene som man får under livets gang som holder meg opptatt og stresset.
Så hvordan fikk jeg tid og anledning til og skrive dette sier du, vel jeg har ferie nå og ligger på en øy ute i europa=)

Da er spørsmålet som dere sikker lurer på nå, er jeg tilbake for godt og kommer jeg til og dele mine tanker og hive mine meninger på andre som en korrupt politiker framover eller er dette en impuls blogg som bare kom til meg i drømmene mine? Hvem vet uansett så er jeg er nå så dere for nyte eller hate det mens dere kan.

men nok om denne rablingen over til noe helt annet og mer interessant som dere liker og som denne siden er basert på som selvfølgelig er spill!

Skaffet meg ps4 er strålende fornøyd med den men venter fortsatt på de gode spillene.
Nå er jo Xbone i horisonten og jeg lurer på om jeg ikke skal hive noen penger ut til og kjøpe denne og trykke den inn under resten av spill konsoll samlingen min. Mulig jeg må bygge ut hyllen og forsterke bjelkene da xbone er et skikkelig beist av en konsoll. Ser fram til Destiny og skal innrømme at jeg ikke tenkte og skaffe den før jeg prøvde betaen. Et fantastisk spill og utrolig underholdende og spille med venner. Men er du som meg så holder du deg unna the crucibel. Har vært en del høylytt skriking og ømme håndflater etter en del runder der...arrgh

Dessverre kan jeg ikke skrive mer nå da jeg har andre ting som må gjøres, gratulerer til deg hvis du har lest så langt. Men hvis du ikke har det og ga opp halvveis så skal jeg ikke bedømme deg da jeg vet lesing er noe man gjør på skolen :P

Til neste gang jeg er her igjen adios!

HQ