Norsk
Blog
Så var vi her igjen

Så var vi her igjen

Skrevet av gamerZen den 14 august 2014 klokken 23:55
Dette innlegget er kategorisert under: games, ferie, blogg, livet, ikke, voks, opp, ps4

Hello folkens!

Har vært en god del år siden sist jeg slengte meg foran datamaskinen og trykket inn virtuelle bokstaver på skjermen og kan tenke meg de fleste som er her nå ikke har anelse at jeg fantes eller fortsatt var i live.
Vel plukk haken opp fra gulvet, tørk brille glassene, drikk red bullen din opp og sett deg til rette så skal jeg fortelle deg litt om hva som har skjedd

Kan først si hei til de nye....Hei de nye!
Nå som det er ute av verden så skal jeg nå fortelle dere litt om meg selv. kremt, kremt ,hrrmm!

Jeg var en ganske så aktiv blogger for en god stund siden hvor jeg slengte opp forskjellige temaer om spill hverdags livet og rent fjas og random shit. Hadde en periode hvor jeg også laget en historie med to kjente spill figurer. Skal nevnes at jeg da var i denne "prøve alt" perioden da og var som oftest høy som et fly:P
Prøvde også og skremme vekk squeakers fra COD med en blogg om flyplass skyte scenen i MW2 men det gikk heller ikke..
Men sånn som livet går så får man mindre og mindre tid til slike ting som dette.
Nå er det jobbing for harde livet, skole , kjærlighet og for ikke snakke om alle de fantastiske regningene som man får under livets gang som holder meg opptatt og stresset.
Så hvordan fikk jeg tid og anledning til og skrive dette sier du, vel jeg har ferie nå og ligger på en øy ute i europa=)

Da er spørsmålet som dere sikker lurer på nå, er jeg tilbake for godt og kommer jeg til og dele mine tanker og hive mine meninger på andre som en korrupt politiker framover eller er dette en impuls blogg som bare kom til meg i drømmene mine? Hvem vet uansett så er jeg er nå så dere for nyte eller hate det mens dere kan.

men nok om denne rablingen over til noe helt annet og mer interessant som dere liker og som denne siden er basert på som selvfølgelig er spill!

Skaffet meg ps4 er strålende fornøyd med den men venter fortsatt på de gode spillene.
Nå er jo Xbone i horisonten og jeg lurer på om jeg ikke skal hive noen penger ut til og kjøpe denne og trykke den inn under resten av spill konsoll samlingen min. Mulig jeg må bygge ut hyllen og forsterke bjelkene da xbone er et skikkelig beist av en konsoll. Ser fram til Destiny og skal innrømme at jeg ikke tenkte og skaffe den før jeg prøvde betaen. Et fantastisk spill og utrolig underholdende og spille med venner. Men er du som meg så holder du deg unna the crucibel. Har vært en del høylytt skriking og ømme håndflater etter en del runder der...arrgh

Dessverre kan jeg ikke skrive mer nå da jeg har andre ting som må gjøres, gratulerer til deg hvis du har lest så langt. Men hvis du ikke har det og ga opp halvveis så skal jeg ikke bedømme deg da jeg vet lesing er noe man gjør på skolen :P

Til neste gang jeg er her igjen adios!

HQ
Julegave til en heldig bruker!

Julegave til en heldig bruker!

Skrevet av gamerZen den 24 desember 2012 klokken 12:20

Heisann folkens!

Nå er det en stund siden jeg viste trynet mitt her. Men jeg har en kode som jeg ikke behøver som jeg tenkte jeg skulle dele med en heldig bruker.

Koden er for det nyeste Hitman Absolution
og er en ny drakt og våpen til contracts mode-
kallt Public Enemy Suit and Bronson 1928

Dette gjelder kun for Xbox360 versjonen (beklager Ps3 brukere.)
Jeg kommer til å sende koden til en heldig vinner til den som vet følgene spørsmål.

1: Hvor kommer navnet julenissen fra?
2:Hvem spilte Agent 47 i filmatiseringen av Hitman
3: Hvor mange Hitman spill er gitt ut?

Send en personlig melding til meg og ikke skriv svarene her.
Er det flere som sender riktig svar så vill jeg velge en ut tilfeldig utifra de som har rett.
Konkurransen slutter kl 16!

Lykke til og God jul til dere alle!

HQ
It only does offline

It only does offline

Skrevet av gamerZen den 25 april 2011 klokken 18:05

PSN har vært offline siden den 20 nå og jeg kan tippe at de fleste som har valgt å tilbringe påskeferie hjemme er temmelig sure og bitre for at de ikke får drept soldater eller kjørt billøp online i dagene som har fulgt.

Nettet og sony hæren har selvfølgelig ikke tatt dette liggende så det florerer på nett nå med masse blogger, forum tråder og youtube videoer med hatet mot de skyldige hackerne og sony`s late måte og håndtere det på. Folk klager på at de er lei av å spille singelplayer, lei av ventingen, at de kjeder seg, at de skal ta hevn på hackerne buhu, whæ, whæ!

Seriøst er det så vanskelig og forlate kjelleren til sin mor et sekund, er det så forferdelig og åpne døren ut fra den mørke hulen som sikkert stinker fastfood og vaselin og heller å bevege seg ut i solskinnet få litt farge på den hvite spinkle kroppen og bevege de skjøre bena.
Vill tro at høyre hånden og kontrollen har gått av en liten pause.

Nå skal jeg ikke ta alle under samme kam, for jeg går ut ifra at det er flere en meg som faktisk har vært ute på hyttetur i påsken eller vært ute blant folk, tatt seg en pils på bryggen og slappet av i solsteiken sammen med gode venner eller spilt xbox 360.

Jepp der har du nok en fordel med og eie begge maskinene når den ene ikke funker hopper man på den andre, enkelt og greit.

Denne hendelsen er selvfølgelig veldig kjedelig og unødvendig av hackerne og jeg håper at sony fikser dette så pass grundig at det ikke skjer igjen. Mine tanker går ut til psn plus brukere, de betaler for online tjenesten til sony så det er utvilsomt mest irriterende for dem.

Til de som eier kun xbox la oss kalle dem fanboys og sier at vi har et bedre system og ditt og datt, det tok ikke mindre en uke etter xbox ble lansert at pirater hacket xbox. Det tok 5 år til playstation 3 ble hacket , ja jeg tenkte det.

Så GR hva har dere gjort mens dere venter på nettet skal åpnes igjen, har dere vært like fortapt som resten av sony`s hærskare har dere raget og sytet på nettsider eller har dere tatt det med ro og spilt sp eller vært ute i solen. Eller for de som har det spilt xbox 360.

Jeg har selv kost meg med MK sp og saget folk i stykker i gears 3 betaen^^

Portal 2 demo ute på steam!

Portal 2 demo ute på steam!

Skrevet av gamerZen den 1 april 2011 klokken 02:15

For de som har lyst på en liten prøvetur så har valve lagt ut en demo for og teste ut det nye episke eventyret til portal 2

Tipper det er flere en jeg som er helt på tuppa etter dette spillet, så å få levert en demo nå 19 dager før release er bare helt fantastisk!

I demoen får du muligheten til å spille gjennom hele første kapitlet hvor man til slutt møter Glados.
En grei liten smakebit med andre ord!

Etter og prvød den selv må jeg virkelig si at valve har overgått seg selv nok en gang og jeg kan ikke vente til 19 april!!!
Spoiler:hihihi

MK DLC...

MK DLC...

Skrevet av gamerZen den 29 mars 2011 klokken 11:46

Hva er det med spillindustrien nå til dags med og levere oss spill bit for bit.
Man forlanger å få hele spillet når man legger ut penger for det men nå er det som man må betale for spillet på etterskudd.
Man spiser ikke middag uten og få dessert og man synger ikke halve sangen og gir resten ut på lydkassett. Så hva er det som gjør at vi ikke kan få et ferdig spill servert?!

NetherRealm har altså bekreftet at det kommer DLC for det kommende Mortal kombat spillet.
Kenshi fra Deadly Alliance og Scarlett en såkalt glitch i en tidligere arkade spill er de som er planlagt men flere er også ryktet og komme.

Nå er jeg ikke direkte negativ på at disse figurene er med eller at det er planlagt flere, men og måtte betale for det før spillet er kommet er utrolig surt når det like godt kunne vært med i spillet.
Hadde NetherRealm nå ventet med og gi ut denne nyheten et par uker etter spillet var kommet ut så hadde jeg ikke vært så irritert som jeg er nå.
Seriøst er det så vanskelig og gi oss et ferdig spill! Her betaler vi dyre summer også får vi et spill som ber oss betale for og åpne mer innhold som sikkert like greit kunne vært på disken.

Er framtiden for spill nå at vi må kjøpe stykkevis produktet som et slags puslespill.
Først må man kjøpe historien så hovedfiguren, multplayeren , musikken, fiender og så etter flere og flere kjøp endelig sitte med det komplette spillet.
Hvis det er slik framtiden blir så kommer jeg til å slutte å kjøpe spill og heller bli en pirat. Hvis de har lyst og stjele og lure oss så kan jeg likeså godt gjøre det tilbake Arrgh splitte mine bramseil!