Norsk
Hekta På Torsk!

Hekta På Torsk!

Ja, jeg måtte nok bare skrive om dette en eller annen gang. Jeg tror nok dere alle vet hvilket spill jeg snakker om, og det er så klart Call of Duty: Modern Warfare 2, eller CoD 6 som absolutt ALLE kaller spillet nå for tiden. Jeg er utrolig skuffet over meg selv, men jeg må bare si det. Jeg er hekta på CoD. Jeg klarer rett og slett ikke å holde meg unna det, noe jeg egentlig ikke skjønner hvorfor. Det er ganske enkelt den samme gamle leksa hver dag, hvor jeg kommer hjem fra hvor som helst, setter meg foran TV'en, skrur på Xbox'en og går rett til CoD. Og der sitter jeg i flere TIMER imens jeg griner og skriker over hvor feig han derre derre campern er etter at han har drept meg for ørtende gang, eller hvorfor jeg aldri fant de forbannede Nuke Boosterne før det var for sent, eller til det øyeblikket hvor jeg klager i evigheter over hvor "stygt" den "forbannede" hit-detectsionen i spillet er etter at en sniper klarer å drepe meg når jeg er 2 kills ifra (for eksempel) en nuke! Jeg bare lurer på hvorfor? Hvorfor sitter jeg her og spiller et spill som får meg til å vekke hele nabolaget, når jeg istedet kunne gjort ferdig Alan Wake eller Red Dead Redemtion, noe jeg lovet meg selv at jeg skulle gjøre for flere uker siden? Hvorfor? Det kan bare finnes et svar, og det er at jeg er hekta. Ikkesant? Jeg vet ikke, jeg, men jeg håper at teorien min ikke er sann. Jeg bare lurer på hvorfor jeg er så tiltrukket et spill som jeg egentlig ikke liker engang!

Sorry for alle skrivefeil og liknende...

HQ
Crackdown på sitt "Last Stand"

Crackdown på sitt "Last Stand"

Ja, her om dagen skulle jeg spille litt Crackdown siden min neste anmeldelse skulle bli om det her på GR. Så jeg tok fram coveret fra hylla, åpnet det forsiktig, tok Disc'en i Xbox'en, lukket Tray'en, og ventet. Alt sammen så helt likt ut, i dèt "Realtime Worlds" logoen og "ESRB: Gameplay May Change During Online Play" infoen poppet opp etter hverandre. Og i dèt menyen kom opp på sjermen og man kunne se den store fine byen, gledet jeg meg enda mer til å spille det (også fordi det var så lenge siden sist gang!). Ja, det eneste som var mellom meg og gameplayet, var at spillet skulle loade saven min. Men så skjedde det noe...

Loadingen av saven min ble endelig ferdig, og jeg kunne bare se for meg at jeg hoppet skyhøyt, imens jeg drepte rundt 5 gangstere samtidig med et Rocket Launcher - skudd, eller at jeg kjørte rundt med superblien min og skjøt ned alt i min vei! Men når dagdrømmen min etter kort tid var over, så jeg plutselig at jeg faktisk ikke skulle spille Crackdown i det hele tatt! Ja for der på sjermen stod det plutselig: "Unable to Find Save on Hard Drive". Jeg ble helt sjokka! Det kom også opp at jeg kunne starte ny bruker. Jeg nølte litt med å gjøre dette, men etter litt tenking i all STILLHET, så jeg plutselig at spillet hadde fryst! Jeg skjønte ikke en dritt. Så jeg prøvde igjen, men først skjekket jeg om spillet hadde noen riper eller dritt på seg. Discen var helt fin. Så jeg satte spillet inn igjen, og denne gangen skulle jeg trykke "JA" så fort som mulig når det spurte om jeg ville starte på nytt. Men uansett hvor fort jeg gjorde det, fryste spillet! Så jeg prøvde noen par ganger til, inntil jeg rett og slett ga opp. Også satt jeg der en liten stund, med en liten tåre som klarte å presse seg ut (ingen flere, særiøst!).

Så vel, her sitter jeg uten noe direkte svar, untatt en liten teori: Jeg har uheldigvis hatt Red Ring Of Death (RROD) sånn 6 GANGER! Og ved det, tror jeg at Hard Driven har blitt litt skadet etter de gangene jeg har måttet ta den av. Så da har det SÅ KLART glemt saven til Crackdown, istedefor et av de dårlige spillen jeg har (Full Auto, noen?).

Så nå har jeg ett lite dilemma:

Enten, så kan jeg rett som det er, bare lage en ny save (Altså; slette Crackdown fra Hard Drive'en, sånn at jeg mister alt, og må fullføre alle slags race, runne Story Line'nen på nytt, PLUSS å få agenten min opp til 100% fullt level på nytt. Husk at hvis spillet fortsatt fryser, så har jeg mistet alt for ingenting!)

Eller, så kan jeg søke etter experthjelp eller lignende for å få prøvet å fikse Hard Drive'en min (Noe som KAN koste mye penger, hvis jeg i det hele tatt finner noen. Og hvis det uheldigvis går gærent så kan jo hele Hard Drive'en bli ødelagt! Forresten, går det i det hele tatt ann å fikse en ødelagt Hard Drive?!)

Jeg vil gjerne høre hva dere synes jeg burde gjøre, så det er bare å kommentere!
Og som sagt før; Sorry for all skrivefeil og liknende.

OG bare så jeg har sagt det: F*** TA DEG RROD!

HQ

Eksempel på kjipe folk:

Dette her er en blogg som jeg hadde lyst til å skrive for lenge siden. Her skal jeg bare snakke om en liten episode som skjedde med meg på en multiplayer match på spillet Far Cry 2.

Så alt startet helt fint, med en match kalt Catch the Diamond (Det var noe sånt det het i hvertfall!). For en gang skyld så gjorde jeg det faktisk veldig bra og var på første plass gjennom flere perioder i spillet. Yup, alt gikk som smurt og jeg følte meg som en konge imens jeg slaktet fienden og fikk scoren opp i været! MEN, nå som jeg er ferdig med den værdiløse skrytingen, så må jeg så klart komme til den negative delen!

Jeg var litt over halvveis inn i spillet da noe merkelig skjedde! Uten å ha gjort noe galt, poppet det plutselig opp på skjermen: "*GamerTag* has voted to kick you".
Jeg ble helt forferdet når jeg så det. Jeg hadde liksom for èn gangs skyld klart å gjøre det litt bra på en match og så vil noen plutselig kicke meg?! Uansett, ble det utrolig nok hele 50% som ville kicke meg, og 50% som faktisk skjønte at jeg ikke hadde gjort en dritt! Kicket ble uavgjort og jeg kunne fortsette å spille. MEN SÅ KLART, så måtte denne f***s DrittJ****** slå tilbake igjen og VOTE for å kicke meg igjen! Jeg merket fort at folk hadde fått nok av forspørselen og når resultatet kom fram på skjermen var prosenten av folk som ville kicke meg hele veien opp i 100%! Så rett som det var ble jeg kicka, mistet all XP som jeg fikk på spillet, og fikk en rival som jeg ikke en gang husker navnet på! Makan til uforskammede folk, sier jeg, bare! Noen av dere som leser dette har sikkert hatt i hvertfall èn episode lignende til denne.

Det er bare å kommentere om episoder eller lignende. Det er også greit med kritikk (alt er altså tillatt!). Helst positive, altså!

PS: Igjen, som sagt i andre blogger, unnskyld for alle skrivefeil og om bloggen var kjip. Dette var bare noe som jeg hadde lyst til å skrive om på lenge. Så unnskyld til dere som ikke likte det!...

Achievements/Trophies FTW?

Achievements/Trophies FTW?

Ja den neste generasjonen har kommet (egentlig for ganske lenge siden!) og GUUUUD, har det fått mye nytt i seg! Bedre grafikk, bedre lyd, større community (XBOX Live, PS3 Network, osv...), ja, listen er langt, og er det noe som også er på listen; så er det Achievements og Trophies. Dette er prestasjoner som spilleren unlocker ved å gjøre forskjellige objektiver som krever ferdigheter og kreativitet. På XBOX 360'en har vi de første formene av prestasjoner, kalt Achievements. Det samme har vi også på PC'en som kommer med de nyeste spillene. På Playstation 3'en har vi de nyeste formene kalt trophies, og er egentlig helt like til XBOX'en og PC'en bare at dette ikke gir poeng (eller Gamerscore som det blir kalt på XBOX'en). Personlig syns jeg dette gir et større syn på selve spillet, og at man får lyst til å spille det mer for å få flere prestasjoner. Det er rett og slett morsomt å få det! Jeg synes at dette får holdbarheten til å bli dobbelt så lang enn i gamle spill, hvor man etter å ha fullført spillet egentlig ikke gjør noe mer enn å gå fritt rundt eller å ta noen morsomme oppdrag på nytt. På de nyeste generasjonene er det ikke sånn. Så klart kan man jo gå fritt rundt og restarte oppdrag, men her er det fortsatt også mer å gjøre (med mindre du har fått alle prestasjonene, noe som ikke skjer med en gang!). Som sagt, syns jeg at Achievements og Trophies gir spill en lengre levetid... Hva tror du?

Please legg til innlegg og beklager så mye for alle skrivefeil, pluss at denne bloggen kan være litt tom, og kjedelig (kan hende jeg legger på mer en eller annen gang!)!...