Norsk
Blog

Games and Stuff: Januar

Skrevet av Glorfindel den 26 januar 2014 klokken 18:08

"Games and Stuff", er en av de første bloggseriene jeg begynte å skrive på dette forumet. Det er en serie der jeg oppsummerer litt av hva som har foregått hver måned i mitt liv, både på spillfronten og diverse annet. Denne serien har jeg også tatt med meg inn i 2014 og er en serie jeg akter å fortsette med. Siden det nærmer seg slutten på den første måneden i det nye året, passer det kanskje derfor med en ny blogg.

Spillfronten

Januar har vært en heller laber måned når det gjelder spill. Ikke et eneste nytt spill fra det nye året er kommet inn og det har vel heller ikke vært voldsomt mange som blitt lansert enda heller. Dette har gitt meg muligheten til å prøve å minske litt på den bunken med spill jeg planlegger å gjennomføre. Først ut var Assassins Creed. Jeg kjøpte Anthology utgaven i romjulen og rakk å spille gjennom det første og det andre spillet i serien, før jeg satt i fra meg alle konsollene hjemme og dro tilbake til høgskolen. Et annet spill jeg så smått begynte på var Tales of Vesperia, samtidig som jeg også har Tales of Graces F liggende. Det er ikke til å legge skjul på at jeg gleder meg veldig til å fortsette på begge seriene når jeg drar hjem igjen om knapt en uke.

Utenom dette har det faktisk ikke blitt mye spilling de siste ukene. Jeg har små smått spilt noen matcher på LoL og levlet noen karakterer på WoW, men det også vært det helt minimale. Lite spilling har dog ført til muligheten til å ta opp igjen en annen interesse: serier.

Seriefronten

Det er vel nærmere to år siden (hovedsakelig) onlinespillingen virkelig fikk førsteprioritet og jeg har knapt sett en eneste sammenhengende serie siden. I slutten av 2013 tenkte jeg at nok får sannelig være nok og har vel egentlig ganske ubevisst satt meg et nyttårsforsett om å følge aktivt med på serier igjen. Hovedsakelig er det anime det dreier seg om, som er den typen jeg liker å følge best når det kommer til serier. Jeg har startet opp igjen denne måneden med Gurren Lagann, Heavens Lost Property sesong 1, 2 + filmen og Death Note. Nå står jeg dermed over valget om det neste jeg skal begynne på. Jeg har blant annet vært meget fristet til å friske opp litt i Fullmetal Alchemist: Brotherhood igjen, som var den siste serien jeg så før "anime-tørken" slo til.

Selv om jeg vet at det vil bli svært heftig på spillfronten fremover, så skal jeg jaggu klarer å kombinere disse to interessene igjen. Følelsen av å se anime igjen var heeeeelt fantastisk og er det noe jeg virkelig har bestemt meg for, er det å fortsette med dette jevnlig fremover. Om jeg klarer å oppdatere meg litt mer generelt på filmfronten gjenstår dog å se, men jeg skal i hvertfall klare å slå de hele to nye filmene jeg så i 2013...

Diverse annet fronten

Bortsett fra nevnte ting, har det ikke skjedd alt for mye spennende i starten på 2014. Skolen har som vanlig begynt igjen, noe som forsåvidt er greit nok i seg selv. Jeg skal dog ærlig innrømme at jeg begynner å bli en smule lei det simple studentlivet og ser egentlig bare mer og mer frem til jeg er ferdig til sommeren.

Ellers går det som vanlig i regelmessig trening (selv om jeg ikke har fått prøvd skiene enda) og litt lesing av pensum nå og da. Bortsett fra det, ikke noe særlig som folk ville sette kaffen i halsen over. Det ligger an til å bli nok et heftig spillår, så skribleriene og diskusjonene på GR vil nok fortsette i samme spor som i fjor.

And I'm looking forward to it!

Games and Stuff: Januar

HQ