Norsk
Blog

Glorfindels Guilty Pleasure

Skrevet av Glorfindel den 2 mai 2014 klokken 22:31

De fleste har mest sannsynlig fått med seg utfordringene som har blitt arrangert hver helg i april. De fleste har mest sannsynlig også lagt merke til at vi har beveget oss inn i en ny måned. Men frykt ikke for helgeutfordringene har ikke møtt dommedag helt enda. Vår gode venn AndyHandy tok på seg jobben med å arrangere helgens utfordring. Denne helgen skal våre Guilty Pleasures tre frem i lyset blant offentligheten og uten å strø noe mer gjødsel på jordet, så kjører jeg på.

Jeg er veldig, veldig, (veldig) glad i rollespill og har også vært en MMO spiller i flere år. Slike type rollespill lar deg stort sett opprette en helt egen karakter som du tilpasser selv i rimelig stor grad. Du kan velge alt fra ansiktsuttrykk til hårfrisyre og i de aller fleste tilfeller så får du også velge kjønn. Og akkurat i det tilfellet, hender det ikke alltid at jeg velger å gå for en mannlig karakter. Nei, jeg liker nemlig veldig ofte å spille som kvinne!

Ja, jeg gjør det... I alle MMO eller rollespill jeg har vært innom har det vært ganske lik fordeling mellom menn og kvinner og i noen tilfeller har det også tippet over i fordel det motsatte kjønn. Men hvorfor foretrekker jeg ofte kvinnelige karakterer ovenfor mannlige?

Kanskje jeg prøver å fremme likestilling i spillene jeg spiller? Kanskje jeg synes det er festlig å leve et virtuelt liv som kvinne, når jeg selv er mann i det virkelige liv? Kanskje kvinnelige karakterer i spill ofte er veldig attraktive?!?!
Spillutviklerne lager jo blant alt rustningene så logiske at det ikke er måte på, siden det helt klart er slik at i krig, jo da skal man gå så lettkledd som overhodet mulig...
Eller kanskje er det fordi.....

Ja...uansett... tjohei kjøttdeig...

Glorfindels Guilty Pleasure

Dette er meg, en av mine kvinnelige karakterer i WoW

HQ