Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Counter-Strike 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Blog

   Random Spillmusikk #1

   Skrevet av Glorfindel den 22 juni 2014 klokken 03:05

   Jeg elsker spillmusikk. Noen ganger får jeg også en fryktelig trang til å nedtegne ting på "papir". Slår man disse to faktorene i sammen, skapes en symbiose av en idé til en ny bloggserie. Disse bloggene vil bestå av ganske tilfeldig spillmusikk fra spill jeg har spilt opp gjennom årene. Bloggene skrives hovedsakelig for egen tilfredstillelse, men forhåpentligvis vil kanskje flere her inne, finne noen av sine favorittlåter i noen av bloggene. Eventuelt kan det legges igjen forslag til spill i kommentarfeltet, så kanskje en låt fra nettopp det spillet kommer med i neste blogg.

   League of Legends: Summoner's Rift.

   Noe av det jeg la aller først merke til når jeg begynte å spille League of Legends, var bakgrunnsmusikken. Det skal sies at LoL til tider kan være et svært frustrerende spill. "Dont blame the game, blame the players" er ofte tilfellet her. Men, når samarbeidet er på topp og hele laget løper samlet gjennom kartet og meier ned motstanderne, samtidig som denne låten spilles i bakgrunnen. Det er da LoL viser seg fra sin beste side.

   Superman 64: Ride Stage.

   Superman 64 er kanskje et av de verste spillene som noensinne er blitt gitt ut til en konsoll. Musikken i spillet er muligens det "beste" av alt i hele spillet. Selv om musikken ikke akkurat kan defineres som noe mesterverk, eller på noen måte trekker dette elendige spillet opp, så er det et par låter i spillet som faktisk er litt fengende. Og som kanskje ikke fortjener å være med i et slikt falleferdig spill.

   Pokemon Colosseum: VS Battle

   Pokemon Colosseum er et av de bedre spillene som kom til GameCube og fungerte svært bra som et ganske nyskapende 3D spill til de ganske standardiserte håndkonsollspillene. Musikken i spillet er også upåklagelig, men det er spesielt en låt som stikker seg ut. Faktisk så er det en remix av Ruby/Sapphire/Emerald's Trainer Theme og mest sannsynlig en av de beste låtene jeg har hørt i noen Pokémon spill til dags dato. Den løfter virkelig kampene i spillet til et helt annet nivå.

   Might & Magic: Heroes VI - Haven Town Theme

   Jeg har muligens aldri vært noe stor fan av Might & Magic serien rent spillmessig med tanke på gameplay, men god musikk er det mer enn nok av i disse spillene. Haven, som er en av fraksjonene som går igjen i mange av spillene, pleier f.eks. å ha ganske minneverdig bymusikk. Spesielt VI's versjon liker jeg svært godt.

   Call of Duty: Black Ops - Multiplayer Menu

   Det var først med Modern Warfare 2 jeg virkelig oppdaget Call of Duty-serien. Etterfølgeren Black Ops, ble spilt minst like mye og da er det kanskje ikke så rart at visse låter i spillet ble lagt merke til. Låten på multiplayer-menyen er egentlig ganske minneverdig for min del. Både med tanke på hvor mye spillet ble spilt, men også hvor mye spillet bare ble stående på menyen mens jeg drev på med andre ting...

   HQ