Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

November, "dødens måned".

Skrevet av Glorfindel den 17 september 2014 klokken 23:36

November. I bunn og grunn en ganske fin måned. Snøen har kanskje lagt seg, det er bikkjekaldt og speilblankt ute og julen nærmer seg med stormskritt. Men det er ikke bare på den estetiske siden denne måneden utmerker seg, det gjør den nemlig også på spillfronten.

For hva er egentlig greia med november og spillanseringer? I 2011 kom f.eks. Call of Duty: Modern Warfare 3, The Elder Scrolls: Skyrim, Super Mario 3D Land, AC: Revelations, Uncharted 3, Rayman Origins, Minecraft og The Legend of Zelda: Skyward Sword, i en og samme måned..
2012 og 2013 roet kanskje ned litt, mens november 2014, fremstår som (unnskyld uttrykket) rene helvetet igjen.

Av spill jeg selv skal ha, eller kunne tenkt meg å kjøpe så finner du blant annet:

- AC: Unity
- World of Warcraft: Warlords of Draenor
- Call of Duty: Advanced Warfare
- Dragon Age: Inquisition
- AC: Rogue
- Tales of Hearts R
- Pokémon Omega Ruby
- Grand Theft Auto V (PS4)

I tillegg til mine utpekte, så dukker det flere store titler opp, som: Far Cry 4, The Crew, Project Cars, LittleBigPlanet 3, Halo: The Master Chief Collection etc etc etc. Og om ikke dette skulle være nok, så kommer det også en meget spennende DLC til Mario Kart 8 og det går også stadige flere rykter om at Smash Bros. til Wii U, spillet jeg ser desidert mest frem til i hele år, også skal lanseres den måneden ...

Jeg merker antydninger til illebefinnende bare jeg ser på listen over her. Selvfølgelig vil en del av disse spillene bli plassert på en venteliste som sannsynligvis kommer til å tilsvare lengden til en dorull til slutt. Selvfølgelig er november en meget strategisk måned å gi ut spill på, siden svært mange antageligvis begynner å tenke på julegavehandlingen da. Men spillutgiverne kan vel tenke litt på oss stakkars gamere også som må ta dette knallharde valget om hvilke spill man skal kjøpe og hvilke man skal droppe eller drøye. Kanskje vi bare skal skaffe oss en annen hobby. Eller kanskje ikke. Eller kanskje.

November, "dødens måned".

HQ