Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog

Zelda's merkverdige karakterer: Postmannen

Skrevet av Glorfindel den 13 mars 2016 klokken 14:19

NB! Om du har spilt Twilight Princess før (eller egentlig uansett), så anbefales det å sette på denne låten i bakgrunnen, for best mulig opplevelse av denne bloggen.

For tiden holder jeg på å spille gjennom The Legend of Zelda: Twilight Princess igjen. Mer eksakt HD-utgaven. Helt siden lanseringen i 2006 har dette vært et av spillene i serien jeg liker aller mest. I den unike Zelda-ånd er det umulig å ikke legge merke til alt det snåle denne serien har å by på. Dette gjelder spesielt karakterene. Siden dette er en av mine absolutte favorittserier og jeg har kommet i skikkelig Zelda-modus igjen, er det godt mulig dette kan utvikle seg til å bli en aldri så liten bloggserie. Uansett er det den hardtarbeidende postmannen som er stjernen i denne bloggen.

Postmannen i Zelda er en fyr som dukker opp i flere av spillene i serien. Det er ikke alltid han gjør like mye ut av seg, men i Twilight Princess gjør han ihvertfall det. Her har han et litt mer personlig forhold til deg og leverer alt av brev direkte til Link selv. Dette skjer gjentakende ganger i løpet av spillet. Ofte dukker han opp helt tilfeldig, løpende mot deg mens han puster og peser på en måte som gjør det umulig ikke å trekke på smilebåndet. Når han så leverer brevet til deg, plystret han på en lydeffekt du ofte hører når du åpner kister o.l. i templer. Deretter løper han av gårde igjen.

Postmannen tar jobben sin veldig seriøst og det ser ikke ut til at han stoppes av alle de skumle skapningene som lusker rundt på slettene i Hyrule. Merkelig nok klarer han også å gjenkjenne deg når du er i ulveform, selv om du da transformeres til menneske med en gang. Man skulle tro postmannen ikke gjorde annet enn å levere post, men som et slags "easter-egg" er det mulig å finne han på flere ulike steder i spillet. Han kan være på ranchen i hjembyen din, mens han prøver å fôre geitene med et uleselig brev. Han kan dukke opp i Kakariko Village hvor han prøver å tørke et brev han mistet i den varme kilden. Han er mulig å finne bak tronen i Zoras Domain, hvor han forsøker å identifisere hvem "Mr.Zora" er. Ellers er han også i Telma's Bar i Hyule-slottet hvor han sitter og lurer på hva han skal bestille. Av de merkeligste stedene han dukker opp, står han på en bro i minispillet: Fruit Pop Flight Challenge og på neste siste nivå i den valgfrie hulen: Cave of Ordeals. Hva han gjør der er virkelig ikke godt å vite, da alt han sier er: "It's got to be around here somewhere..."

Zelda er virkelig en serie for seg selv og selv om det stort sett har seriøse elementer, finner du også merkverdige, sære og ikke minst uforglemmelige øyeblikk i omtrent hvert eneste spill i serien. Det er lurt å være oppmerksom når du spiller Zelda, da finner du nemlig mye rart.

Klikk her for et live-opptak av den sagnomsuste legenden.

Zelda's merkverdige karakterer: Postmannen

HQ