Norsk
Du kan bruke pengene, men ikke tiden min

Du kan bruke pengene, men ikke tiden min

Skrevet av gnyg den 22 desember 2012 klokken 01:02

Det har seg nå slik, i 2012, at tiden ikke strekker til. Slik er i alle fall mitt problem.

Ja, føler at jeg er i en skikkelig tidsklemme. Ikke bare må jeg jobbe, sove, og bruke tid på andre nødvendige aktiviteter. Men jeg har i tillegg mange interesser jeg vil prøve å få tid til. Huff, så vanskelig.

Om dere har vært på mitt krypinn i det siste så vil dere jo gjerne se at mine interesser innebærer ting som film, serier, manga, anime, musikk, og videospill. Problemet med alle disse er jo at det ikke er tid til noen ting.

Man har venner som skal pleies, man har romkamerater som må få sin daglige dose. Å få tid til alt er umulig. Min timeplan i løpet av dagen er gjerne slik:

- Sove
- Ta seg en dusj
- Ete frokost mens man leser her
- Drive med noen fritidsaktiviteter før jobb.
- Jobbe
- Sove mer
- Gjenta dette ofte.

Det skal nevnes at man ser en film om dagen når man har muligheten til det. Prøver å lese litt manga når South Park går på tv-en. Det funker, helt greit, men lesetempoet er ikke høyt. Kan jo velge å være asosial, men det er ikke så kult.

Har en del spill i bakhold. Enten spill som bare skal fullføres en gang til, eller bare spilles mer. Noen spill skal man gjerne forsøke å få 100% og ett fint platinium-trofé atpåtil. Noen utvalgte titler er Deus Ex:HR, Ninja Gaiden 2, Bioshock, Demon's Souls. I tillegg har vi alle disse flotte spillene som kommer etterhvert. Må nå ikke glemme Half-Life serien og Metal Gear Solid som man skal igjennom.

Det er en aktivitet som jeg skulle ønske at jeg fikk mer tid til. Og det er å lese bøker. Denne effekten får jeg hver eneste gang jeg starter på en bok. Man tenker, "jeg burde lese mye mer bøker enn det jeg gjør. For å virkelig slappe av." Men det er gjerne et kort blaff.

Innenfor alt som er nevnt til nå er det en lang liste over ting man vil igjennom. Problemet er å finne tid. Det ville jo vært enkelt å kutte ut to eller tre av interessene. Det er kjipt, så det vil man jo ikke.

Har dere følelsen av at tidsklemma tar godt tak rundt dere? Hvordan velger dere å gjøre det? Hva er dine interesser?

Tiden bare løper av sted

HQ