Norsk
Min blogg om spillexpo - DEL 1

Min blogg om spillexpo - DEL 1

Skrevet av gnyg den 11 november 2013 klokken 11:36

Mange blogger er skrevet, og mange blogger er lest. Inntrykkene til folk er forskjellige så nå er det min tur til å gi min oppfatning av hendelsene. Deler det opp i to deler hvor den første handler mer om å møte folkene her på siden, og den andre blir mer om inntrykk med spill og maskiner som ble prøvd.
Må også nevnes at jeg sliter med hukommelsen, gammel som jeg er, så alt stemmer ikke nødvendigvis.

I starten var jeg helt klar på at jeg skulle være med. Den opprinnelige planen var å være der alle tre dagene, noe som dessverre ikke ble slik på grunn av sykemelding på jobben. Plutselig så det mørkt ut for fredagen også, men det løste seg greit med at jeg jobbet kun til 12 fremfor til 4 på ettermiddagen.

Jeg gledet meg veldig til å ta turen på fredag, selv om en var litt nervøs. Å møte folk som en snakker med på nettet er skummelt. For man vet ikke hvordan personen er bak skjermen, selv om en snapper en del med de man skulle møte så er det noe helt annet å faktisk møte dem.

Fredag:
Heldige meg vant billett gjennom GR så slapp å tenke noe på det i luken. Vandrer fram til hallen og skal liksom møte SirThomas, men finner han ikke med en gang. Derimot så jeg Archana, fikk øyekontakt og sjenert som jeg er så turte jeg ikke å hilse før jeg hadde møtt Thomas.

Fant han på Among The Sleep standen som jeg hadde store vanskeligheter med å faktisk finne. Gikk i hvertfall to runder rundt området før jeg fant fram etter å ha spurt noen.

Det første som slo meg var hvor liten Thomas var. Forventet ærlig talt en litt høyere snikmorder. Møtte også hans gode venn som går ved brukernavnet HeXy her på siden.

Etter litt om og men gikk vi bort til standen til Archana og Cyanine og hilser på dem. Strategist kom like etterpå og vi fikk med oss noe som ikke alle får lov til. VI SÅ HAN UTEN HATTEN!

ElGamer tok også turen og jeg og Thomas møtte han ved Playstation-standen. Eplekjekk som jeg var skulle jeg utfordre han til Fifa på PS4. Etter det vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med meg selv lenger, for jeg tapte nemlig. Tapte også på Fifa 14 på PS3, spillene føltes veldig forskjellige ut men det kommer i en annen blogg.

Vi deltok på spillquiz hvor ElGamer gikk hele veien til finalen. Som jeg stort sett alltid gjør så tippet jeg på det en var usikker på, litt hjelp fra HeXy og visste litt. På selve finalen var det mange spørsmål for spesielt interesserte. Et av spørsmålene var for eksempel hva het han som skapte kick off serien? Altså det største fotballspillet før Fifa tok over tronen.

Lørdag: Var ikke der, jeg jobbet fra 12 - 18. Skulle gjerne møtt Glorfindel og alle de andre somv ar der. Men det får bli neste år, for da skal jeg prøve å fikse hele helgen.

Søndag: På lørdag kveld fikk jeg beskjed om at jeg kunne få en gratisbillett av Archana. Og det var strengt tatt den viktigste grunnen til at jeg dro på søndag også. Hvem kan vel si nei til en gratisbillett på en fridag? Ikke jeg i alle fall.

I døra møtte jeg Archana som jeg fikk billetten av og khriipy. Sistnevnte var lett å gjette siden det er få jenter som faktisk skulle på spillexpo. Gikk mest med henne, og tidvis SirThomas som fløy som en pil hele tiden. Som han grasiøst sa i nattråden, "må passe på at det er nok SirThomas til alle".

Prøvde en haug med spill, både på indie-fronten og AAA-spill. Kom farlig langt på Dark Souls 2 demoen men ble brutalt rævkjørt av en trylleformel i rumpen.

Så lite sosial som jeg vanligvis er så vil jeg si at helgen var en stor suksess. Veldig hyggelig å møte folk, og morsomt å prøve ting og tang. Dere som jeg ikke fikk møtt, vi får ta det igjen neste år. For om jeg kan så skal en definitivt ta turen. Helgen var i alle fall vel brukt.

HQ