Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Ut av komfortsonen, inn i livet.

Skrevet av gnyg den 26 mai 2018 klokken 11:48

Det er lenge siden jeg skrev en blogg her på GR. Tanken har vært med meg lenge og det har ikke skortet på idéene. Forrige bloggen jeg skrev handlet om valget mellom å gå ut av komfortsonen å begynne på en utdanning, eller å fortsette å jobbe på Rema 1000 en stund til.

Til slutt valgte jeg å få meg en utdannelse, og jeg angrer ikke i det hele tatt, på mer enn et plan.

Valget falt på Markedshøyskolen, nå Høyskolen Kristiania og en bachelorgrad innen markedsføring og salgsledelse. Før jeg begynte på denne utdanningen bestemte jeg at jeg skal kun ha A eller B på vitnemålet. Motivert som jeg var etter mange år delvis bortkastet, måtte jeg gjøre noe for å ta tiden tilbake. Det tok sin tid og var hardt arbeid, men med to unntak (foreløbig da jeg venter på karakteren i kvalitativ metode) har jeg med suksess gjennomført målet.

Jeg har vokst som person, både faglig og menneskelig. Da jeg flyttet til Bergen skulle jeg ikke være den asosiale introverte typen som satt stille på fest, nei jeg skulle få venner og være på ballen. Dette var bare starten på personlig utvikling. Etter første året flyttet jeg hjem og fortsatte å være sosial og å bygge nettverk der. Gjennom mine tre år på videre utdanning har jeg fått et uvurdelig nettverk, ufattelig mye morro og venner for livet. Jeg har vokst faglig og skjønt at jeg faktisk kan noe også. Ikke bare innen relasjonsbygging og salg, men også fått en vanvittig tallforståelse (og da spesielt innen kvantitativ metode) jeg ikke ante jeg hadde.

Og litt om spill: Da jeg begynte hadde jeg levd flere år med kun spill og jobb, hvor jeg drakk mye kaffe å spiste lite. Første året mitt spilte jeg ikke i det hele tatt og det var godt med rehabilitering. Nå spiller jeg jevnlig, hvor jeg har fått noen platina-troféer, men kan ta pauser og har nå et mye sunnere forhold til det.
Samtidig begynte jeg å ete mer og oftere med trening. Treningen har jeg ikke alltid klart å følge opp men har gått opp siden jeg begynte å studere. Da jeg begynte veide jeg altså 64kg og nå veier jeg 78kg.

Anbefaler alle å velge utdanning da det åpner mange dører. Du får venner for livet, et flott nettverk og kompetanse som kan benyttes innen en av mange arbeidsplasser du nå er kvalifisert å jobbe for.

Mvh gnyg, og takk for din tid.

HQ