Norsk

Skoleplass

Da var første inntaksrunde over og jeg står på venteliste.. men jeg burde ikke stått på venteliste, for da jeg i dag sjekket karakterene som stod på nettet var de feil. En av karakterene som på Kortet var 5, stod på nette som 4 og det er neettet inntakskontoret har brukt.

Så da jeg fant ut det måtte noe gjøres! Vi sendte mail både til inntakskontoret og til skolen for å prøve å rette opp feilen. Det kan ha så enormt mye å si. Jeg står som nr. 3 på ventelista på Data elektronikk på Elvebakken. det er i alt 16 plasser. Da jeg la sammen snittet mitt utifra det som stod på kortet hadde jeg 0.1 i forskjell på snitt i forhold til en venn av meg som har kommet inn. Dene ene karakteren som står der feil gjør at jeg plutselig faller nedover og ligger på venteliste.

Så så mye kan EN liten skiveleif ha å si. Fy jer er irritert på skolen akkurat nå. eller egentlig læreren mest som tydeligvis ikke har gjort jobben sin.

For den karakteren hadde han skrevet inn som 4 til første utkast av karakterkortet, men da han fant ut av det var feil skulle han rette på det. Det ble rettet på , men han glemte tydeligvis å melde fra om det til skolen osv.

jaja.. har alltid visst han var et surrehue.. ;(

HQ