Norsk
Vanskelig med jobb

Vanskelig med jobb

Skrevet av hansleonard den 26 november 2010 klokken 11:03

Da følte jeg at det var på tide å blogge litt igjen. Er en stund siden sist og har en del ting jeg bare må få ut og ned på ark (ikke bokstavelig..)

Utplassering. Er visstnok en del av læreplanen at jeg har krav på to dager i uka med utplassering på VG3 Data og Elektronikk.. Men Allikevel klarer da ikke skolen min å skaffe det. Men det hadde jpo vært greit hvis vi hadde fått lov til å søke plass selv, noe vi ikke får lov til fordi lærerne vil ha oversikt over alt. Så vi som elever skal lide fordi lærerne er inkompetente og vi ikke får lov til å ta ansvar for egen læring? Syns det blir for dumt.

På hjemmefronten prøver jeg å få meg deltidsjobb utenom skolen. Det funker heller dårlig. Det er utrolig vanskelig å få en betalt jobb når du har lite jobberfaring fra før og nettop har fylt atten. Samtidig som en går på skole. Har søkt jobber på Gamestop, Spaceworld og som spillanmelder i VG (tenkte å forbedre det litt.. ;)) til ingen nytte. Har begynt å senke standarden og er nå trolig til å ta så og si hvilken som helst jobb så lenge jeg fortsatt har mulighet til skole og ha litt fritid utenom og.

Så er det rett av meg å klage på skolen fordi de ikke klarer å skaffe utplassering til meg? Jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Jeg synes fortsatt at det skal være lettere å skaffe plass for GRATIS arbeidskraft to dager i uka. Og Skolen skal jo ha kontakter. Det er deres ansvar å gi oss den utdannelsen vi har krav på. Og når de ikke klarer det syns jeg det blir for dumt.

Hva syns dere?

HQ