Norsk
Blog
Ventetiden er over - Ikke forgjeves!

Ventetiden er over - Ikke forgjeves!

Skrevet av iRavi den 17 august 2010 klokken 00:35

Helt siden 2008 har jeg hørt rykter om at Iron Maidens nye album skulle komme. Vi store fans, inkludert meg selv, tok høyde for at det skulle komme sent i 2009, men slik ble det ikke, dessverre.

Men tross ventetiden har albumet endelig kommet ut, i skrivende stund er det 23 minutter siden albumets utgivelsdato. Den viktigste dagen i hele 2010!

I vinter fikk vi vite at albumet skulle hete "The Final Frontier" og det skulle komme ut til høsten.
Med et slikt navn på albumet ble jeg utrolig redd. Kunne navnet bety at det var slutt for de desidert største heltene i mitt relativt korte liv?

Etterhvert ble vi servert hvordan albumcoveret skulle se ut. Maken til makkverk har jeg aldri sett! Det var det desidert styggeste coveret Maiden noen gang har hatt. Jeg var veldig nedenfor og dette kunne vel neppe tyde bra? Hadde verdens største (og beste) Heavy Metal-band mistet gløden?

Og for rundt 2 måneder siden fikk vi den første singelen, El Dorado het den. Den falt ikke i smak med det første, men til slutt så jeg hvilket mesterverk dette var. Mine forventninger gikk enda et hakk opp.

Og da var det tid for utgivelse. The Final Frontier ble sluppet ut 16.08.10! Jeg må si det at jeg ble ikke helt overrasket med det første, men etter et par gjennomhøringer så jeg albumet i sin helhet. Ett ord er nok for det, og det er: Episk!

Hvem skulle vel tro at menn som har holdt på siden 1975 i en alder av nesten 60 år fortsatt kunne gi ut enda et mesterverk?

Jeg er uansett utrolig fornøyd med albumet og jeg liker det mer og mer for hver gjennomhøring. 2010's største høydepunkt ble vellykket!

(Nedenfor ser du det mislykkede coveret. Utvilsomt dritstygt, eller hva?)

HQ