Norsk
Blog

Om Japantur og overnatting

Skrevet av Ingar Hauge den 10 februar 2014 klokken 09:56

Det spøkes med at jeg er i Japan såpass ofte at dersom jeg er borte, spør man automatisk "Når kommer Ingar tilbake fra Japan?" enten jeg er i øst eller vest.

Jeg ler sammen med dem, skjønt jeg understreker samtidig at jeg "bare" har vært ni ganger i Japan etter å ha flyttet derfra i 1996, og har dessuten vært en hel del andre steder rundt omkring i verden i samme tidsperiode.

Men joda, ettersom jeg var i Japan i juleferien og nå holder på å planlegge en ny tur - denne gangen en vennetur - allerede i april, da forstår jeg at folk ler litt av det.

En av de mest tidkrevende delene ved å planlegge en tur til Japan er å finne overnattingssteder. Samtidig er dette også en av de mer morsomme og spennende delene av planleggingsfasen. Å forsøke å finne noe som passer med tanke på beliggenhet, pris og standard er ikke alltid like lett, men man finner mye interessant underveis.

Venneturen i april tar oss med til tre forskjellige overnattingssteder. Det siste stedet, hvor vi skal tilbringe de siste Japandagene i Tokyo, er nok uten tvil den mest interessante. Ta bare en kikk på noen av bildene gjestehuset har lagt ut selv på hotels.com-nettsidene sine her.

Og dersom ikke det var nok, er det bare å sjekke beliggenheten til Akihabara Yashiki, som stedet heter. Legg merke til beliggenheten i forhold til bydelen Akihabara, nerdenes Mekka. Heeeelt tilfeldig...

Om Japantur og overnatting

Det blir nok en spennende påsketur, ja.

HQ