Norsk
Blog
Du kan drepe hesten din i Breath of the Wild

Du kan drepe hesten din i Breath of the Wild

Spiller du The Legend of Zelda: Breath of the Wild for tiden? Gratulerer, da er du ikke alene! Selv storkoser jeg meg med spillet, og for min del er Zelda-lanseringen nøye planlagt. Jeg har faktisk tatt meg en ferieuke denne uka kun for å kose meg mest mulig med forrige ukes spillanseringer (jeg har også skaffet meg Horizon: Zero Dawn, men så langt har jeg faktisk ikke kommet).

Breath of the Wild er et Zelda-spill hvor du må tenke ganske nytt i forhold til tidligere i serien, fordi spillet selv tenker ganske nytt om mangt og mye. En av nyhetene som jeg har det moro med er hestene. I Breath of the Wild finner man villhester som går rundt og gresser, og klarer du å liste deg inn på en og roe den ned kan du temme den. Dermed har jeg fått en stall med hester, som alle av mangelen på fantasi heter "Hest" på ett eller annet språk.

Men du kan også miste hestene dine. Nærmere bestemt: Du kan ende opp med å ta livet av den hvis du ikke passer på. Det skjedde nemlig med meg. Eller, nærmere bestemt, med hesten min.

Det hele hendte på vei mot Akkala Tower, et av utkikkstårnene i spillet. På veien støter jeg på en stakkars i kamp mot noen Moblins, og heltemodig som jeg er galopperer jeg inn i kampen og hopper av hesten i fart. Det jeg ikke tenker på er at hesten stopper like ved kanten av en kollapset bro. Når kampen er slutt og jeg hopper på hesten igjen, går den selvfølgelig frem.

Det hele gikk som det gikk. Hest og rytter falt utfor broen. Rytteren overlevde. Hesten ble derimot liggende livløs i bunnen av kløften.

Rest in peace, Farasi, you were a good horse. Men nå ser jeg videre og fortsetter jakten etter Epona.


Har dere noen artige døds-historier fra Breath of the Wild, del dem gjerne her i kommentarfeltet.

HQ