Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
SNES-3DS og 30-årsdag

SNES-3DS og 30-årsdag

Skrevet av Ingar Hauge den 19 oktober 2017 klokken 08:56

Jeg visste jo at dagen måtte komme en eller annen gang, men i september var det ikke lenger mulig å unngå den: Jeg måtte si farvel til de glade 20-årene og begynne livet som 30-åring.

Nå, nesten en måned siden, må jeg innrømme at jeg egentlig ikke merker noen særlig forskjell. Livet går som normalt, og jeg har fortsatt et enorm Peter Pan-kompleks. Same procedure as every year, then.

Det vil si, jeg merker én endring siden jeg var 29. For forrige uke kunne jeg endelig stifte bekjentskap med spleisegaven som alle gjestene i bursdagsfesten hadde gått sammen om å kjøpe. Årsaken til at jeg måtte vente så lenge som nå var rimelig enkel: Gaven ble ikke lansert før forrige uke.

Så nå sitter jeg altså her med en New Nintendo 3DS SNES Edition. Selvsagt har jeg en 3DS fra før, og det er all grunn til å tro at Switch vil overskygge 3DS i tiden som kommer. Men det er fortsatt mye moro å hente fra Nintendos lille håndholdte, og dessuten ser denne utgaven aldeles nydelig ut. Vel, synes jeg i hvert fall - kona er ikke helt enig, men hun vokste aldri opp med en SNES heller.

Med såpass gode venner rundt seg er det egentlig ingen sak å bli eldre. Snarere tvert imot.

HQ