Norsk
Blog

Illustrious

Skrevet av JoEy_Odd den 11 februar 2014 klokken 03:36

Nå som jeg har vært litt inaktiv i en lengre periode fant jeg ut at det måtte noe drastisk til etter julen for å komme tilbake inn i den GR-mooden som omfattet store deler av fjoråret. Og etter å ha ikke sovet må nærmere 35 timer virker denne idéen jeg nå fikk ekstremt god. Det finnes nemlig ikke noe bedre enn å returnere til noe kjent og kjært, og for meg er det nattdagbokformatet.

23:21
Jeg skapte nettopp ordet nattdagbok og er storfornøyd. Saftig motsigende saker det der.

23:22
Nattråden har blitt invadert av moderatorer, jeg prøver å kjempe tilbake men de er altfor sassy og overlegne.

23:25
En irrasjonell frykt for banhammeren kryper seg sakte men sikkert inn i hodet mitt. Jeg har ikke gjort noe galt, enda, men det hadde vært typisk av de maktsyke moderatorene å banne meg så de kan ha Nattråden for seg selv. Grådige svin, sier jeg.

23:30
Samtidig som jeg skriver denne bloggen jobber jeg med to andre blogger og en anmeldelse. Det går dessverre litt tregt, denne bloggen er mye lettere å skrive.

23:31
Den er også morsommere å skrive.

23:33
Jeg blir nesten litt overrasket over at jeg ikke er trøtt, selv om jeg ble oppe i hele natt og kun sov i én time da jeg kom hjem fra skolen. Til høyre for meg er sengen min, og den er ganske forførende når jeg ser bort på den. Jeg vet at jeg vil, og burde, men akkurat nå hungrer jeg mer etter Nattråd enn søvn.

23:42
Happy av Pharrell Williams begynte å spille, men jeg satte en stopper for det. Kan ikke høre på sånne glade sanger når det er så sent som nå.

00:20
Nå som Nattråden holder på å returnere til god gammeldags aktivitet er det så jeg nesten ikke får skrevet noe annet i mellomtiden. Har enda ikke bestemt meg for om det er en positiv eller negativ ting.

00:32
Tråden begynner å roe seg ned. Jeg skriver videre.

00:33
Forrige gang sa jeg meg fortjent til både Nobel og Pulitzer priser, men denne gangen har jeg faktisk en ganske grei litterær paralell å trekke mellom mine skriblerier og det massene ville kalt "ekte litteratur". Jeg har nemlig lest Ulysses av James Joyce, som absolutt anbefales, og jeg fant mange likheter. Ikke i språket, dessverre, som er ekstremt avansert og fantastisk, men heller i den ekstremt varierende skrivestilen og stadig forandrende temaer. Det er ikke helt nattdagbokformat, men det er jo noe.

01:47
Hvor faen ble det av tiden.

01:48
Rommet mitt klarer ikke finne en gylden middelvei, jeg må enten fryse eller svette, men aldri sove.

02:00
Jeg er alene med moderatorene i Nattråden, la den definitivt usuksessfulle smiskingen begynne.

02:05
Neivel, jeg var visst fullstendig alene der. Triste saker.

02:06
Det betyr at jeg må ha noe mer å snakke om.

02:07
Det er et Jean-Paul Sartre sitat jeg har funnet nylig. "If you are lonely when you're alone, you are in bad company." Og den resonnerer ganske godt nå som jeg må sitte helt alene på forumet.

02:09
Kanskje jeg skal ta meg litt mat. Nattmat er en fascinerende greie, men jeg har alltid brød, eller nudler. Og et glass melk.

02:11
Faen ta Sartre.

02:39
Merket nettopp at det er folk i Nattråden.

03:01
Var ikke det allikevel.

03:08
Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro om mitt eget liv når jeg sitter tidlig en tirsdag morgen og ser på inspirerende sitater på tumblr som ber meg gå ut og oppleve verden. Sitatene tar ikke i betraktning at klokken er nesten ti over tre på morgenen og jeg sitter her i bokseren med fire brødskiver med peanøttsmør og en halv liter lunken melk. Hvordan jeg skal drastisk omstille mitt eget liv kan jeg vel ta når jeg bør stå opp, som er om ca. fire vidunderlige timer.

03:16
Nå følte jeg meg filosofisk.

03:17
Yey, Aatrox er free på League of Legends denne uken.

03:33
Veldig lett match med Aatrox.

03:34
Jeg fikk virkelig ikke lyst til å gjøre noe mer ut av livet.

HQ