Norsk
Blog

#O2KDAY

Skrevet av JoEy_Odd den 2 juni 2014 klokken 05:06

Det er på tide å returnere til GR. I mitt fravær har jeg sett #O2K pryde mange blogger og poster her på forumet, noe som selvfølgelig er hyggelig, og nå som jeg er tilbake har jeg tenkt å fortsette med den planen jeg hadde da jeg først skapte #O2K. Det har seg slik at jeg ikke kunnet skapt #O2K på et verre tidspunkt. Jeg undervurderte russetiden drastisk og hadde aldri tid til GR ettersom det var en ny knute å ta eller en ny øl å drikke. Rett etter det kom selvfølgelig eksamenstida som jeg fokuserte ganske tungt på. Sammenlagt har Mai måned gjort at #O2K ikke ble den braksuksessen jeg ville at det sulle være. Det har jeg altså tenkt å endre nå.

Nå som jeg i bunn og grunn er ferdig på skolen er det ikke mye å gjøre på dagen, og det er hvorfor jeg dedikerer mandag til en GR-fylt dag. Jeg kommer til å skrive fra jeg står opp til jeg legger meg, forhåpentligvis, kanskje noen pauser her og der, men bortsett fra det blir det skriving hele dagen. Dere er selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta del i dette prosjektet, men jeg ser på det mest som min egen måte å ta igjen tapt tid på. Jeg har valgt å kalle prosjektet #O2KDay. Si det på engelsk, da rimer det.

Nå, dere lurer kanskje på hva denne #O2KDay innebærer. Vel, skriving for det meste. Jeg kommer til å poste en nattdagbok på kvelden som en klassisk Odd ting å gjøre, men bortsett fra det går jeg også tilbake til mitt absurditetsformat der jeg rett og slett ber dere, publikum, om å komme med forslag til hva jeg kan skrive om. Dere kan foreslå hva som helst så skal jeg ta og skrive om det.
Unntatt All American, dere får ikke lov til å spørre om det.
Det kommer senere.
Jeg har temmelig få anmeldelser å komme med for tiden så det blir trolig veldig bloggtungt. Noen av dem er nesten ferdige, blant annet en blogg som heter "Beretninger om Russetiden" som jeg er temmelig stolt av. Jeg skal prøve å finne blogger om alt og ingenting og få dem ut til dere, ta igjen alle de bloggene jeg burde ha postet i mitt fravær. Noe annet jeg skal gjøre er å gjøre utfordringen til Jeppzki, selv om den kommer litt sent. Håper han ikke har noe imot det.

Så, dette er bare den første av de mange bloggene jeg kommer til å skrive i dag. Gled dere.

#O2KDay

JoeyOdd

HQ