Norsk
Blog

Here Comes The Sun

Skrevet av JoEy_Odd den 13 mars 2015 klokken 06:55

Nattdagboken er tilbake. Jeg venter på å ta bilder av soloppgangen som sikkert er rundt klokken 07:00, men frem til da må jeg fylle tiden med noe.

23:52
Jeg blir vekket av jenten på naborommet, den andre av naboene mine har bursdag, jeg har kjøpt kake, men må vekke noen andre folk for å få hentet den i kjøleskapet som er bak en låst dør. Stresser med å ikke klare det før klokken er midnatt.

00:00
Kaken er mekket, vi synger bursdagssang, alle koser seg veldig, unntatt meg som ikke klarer kleinheten av ting som det her. Blir også tvunget til å gi bursdagsbarnet en klem, noe jeg helst ikke vil. Får i tillegg kommentarer på at det var en dårlig klem, som om jeg ikke vet det selv.

00:20
Klarer å komme meg ut/bli sparket ut etterhvert og henter en Snapple jeg hadde kjøpt tidligere. Mango Madness selvfølgelig, den er best.

00:31
Stikker ut i noen minutter, det er tykk tåke ikveld, og jeg håper inderlig at den varer helt til jeg skal ta bilder av soloppgangen. Effekten av det hadde vært veldig kult. Har nemlig analog foto som valgfag i år og jeg har enda til gode å ta ett eneste godt bilde. Denne kvelden er min sjanse. Om jeg skal bli fotograf, det er nå eller aldri.

00:36
Sier hei til Nattråden, det er her jeg har planlagt å være i hele kveld, mens jeg skriver på denne og andre blogger. Kunne sikkert fokusert på andre mer interessante og unike blogger, men nattdagbøkene er så lette å produsere, og de er vanligvis veldig morsomme å skrive. Gleder meg alltid til å skrive dem når jeg føler at jeg skal bli oppe lenge nok til å faktisk lage en interessant blogg om natten min.

00:43
Hadde planlagt å lage en collab-blogg med ElGamer, men hadde kanskje vært stressende å sende uhyre mange PMs fram og tilbake for å få til noe å poste, ElGamer har derfor en veldig interessant idé. To nattdagbøker, jeg og ElGamer viser natten på hver vår måte. Kan bli veldig interessant.

00:50
Jeg har selvfølgelig visst at jeg skulle døgne idag ganske lenge, så jeg har kjøpt inn ganske mye godis til anledningen. Masse kjærlighet på pinne, litt potetgull, saltstenger, sånn der gullfisk ting, det var 10-kroners marked på ICA, noen Solo og selvfølgelig min fantastiske Snapple. Har også veldig mye tyggis, 10-kroners marked, som sagt. Vet ikke om det er dårlig for deg med 5 pakker tyggis på en natt, antar at jeg finner ut om noen timer.

01:00
De skrur av varmeapparatene på rommene et eller annet sted rundt midnatt eller klokken 1 på morgenen og skrur dem ikke på igjen før klokken blir litt over 6 på morgenen. Det er veldig irriterende når man prøver å døgne her fordi man blir nødt til å ligge under dyna for å holde seg varm. Ikke at det er noen fare for at jeg sovner akkurat nå, har allerede sovet i 6 timer idag, så det blir veldig merkelig om jeg i det hele tatt klarer å sove i natt.

01:12
Noe av det vanskeligste med å bli oppe hele natten er hvilken musikk jeg skal spille. For tiden hører jeg veldig mye LCD Soundsystem, som noen på forumet har merket seg, og det er veldig god #nattmusikk. Sangen All My Friends på albumet Sound of Silver er alltid en slager når klokken har passert midnatt.

01:48
Stikker ut nok en gang og møter overraskende nok noen andre ute. Hele internatet er mørklagt men siden det er fredag imorgen er det alltid mange som dropper timen. Vi har kun foredrag på fredager her og de blir altfor ofte overlatt til én av de ansatte på skolen som er helt inkompetent og ikke klarer å prate. Når han er det eneste som står mellom deg og en tredagershelg blir elevene veldig kritiske, veldig raskt.

02:00
Åpnet den pakken med Maarud Goldfish The Original, som de visstnok heter, skjønner ikke hvorfor navnet er engelsk. De var nesten ikke verdt den 10-kronen jeg betalte for dem.

02:12
Ferdig med dem. Kommer aldri til å kjøpe en til pakke så lenge jeg lever.

02:26
Romkameraten min sov på dagen han også, uten planer om å døgne. Tror det har ført til at han sover mye mer urolig. Tror at han er våken hele tiden fordi han grynter, snur og vrir ekstremt mye akkurat i kveld.

02:40:
Har av en eller annen grunn på begynt å skrive et nytt filmmanus. Blir en veldig mørk komedie det her. Og hele filmen foregår selvfølgelig på natten.

03:10
Det begynner å bli veldig kaldt ute, skjerfet og ullsokkene må på om jeg i det hele tatt skal våge meg ut akkurat nå.

03:21
Åpnet min ene pakke med potetgull, orker ikke noe saltstenger etter de dumme gullfiskgreiene jeg nettopp spiste.

03:29
Modern Vampires of The City av Vampire Weekend inneholder noen fantastiske sanger til en #nattmusikk spilleliste jeg enda ikke har fått lagd.

03:31
Hentet meg en solo fra kjøleskapet nedi gangen. Sikkert vekket halve internatet ved å smelle i dørene her nå.

03:46
Bak internatet til skolen er det en liten plass, noen stoler, vedkubber og sånne ting. Jeg kan se plassen fra rommet mitt og det er et lys der som går på når bevegelsessensoren går av. Lyset gikk nettopp på og det er ingenting der ute som beveger seg. Jeg kan veldig godt se alle skygger som ville blitt skapt av lyset og det er ingenting. Definitivt feil tid å begynne å frike ut på, det er fortsatt mange timer igjen av natten.

04:11
Bruker litt tid på å gå gjennom Nattråden. Drømmer om et prosjekt: Nattrådens Greatest Hits. En blogg fylt med lenker til sider, diskusjoner, sitater og generelt det beste med hele Nattråden. Er jo nesten på side 2000 av den tråden, snart 50 000 innlegg. Dette må jo fuckings feires?

04:14
Jeg har tatt et raskt og impulsivt valg om å gjennomføre dette massive prosjektet, som antageligvis kommer til å startes og så glemmes etter at jeg har gått gjennom 10 sider med Nattråden. Det positive med prosjektet blir vel at jeg har vært tilstede på de fleste av de store hendelsene der, og om jeg ikke var innlogget har jeg i det minste fått det med meg dagen derpå. Dette blir jo nærmest gonzo-journalisme. Eller, nei, da setter jeg vel meg selv inn i min egen story med vilje. Finnes det et navn for det når man først får idéen over et år etterpå? Da lager jeg det nå. Heter odd-journalisme. Kommer til å ta over verden om noen år. Vet ikke hvordan eller når jeg skal begynne på dette prosjektet, men vil jo helst ha det ferdig innen Nattråden når en eller annen form for stor milepæl.

04:29
Må hente meg en til Solo før jeg begynner å planlegge dette.

04:32
Solo er den beste brus Norge har å tilby tror jeg.

04:49
Nå har jeg begynt å gå gjennom mine gamle blogger. Lenge siden jeg har vært på her og sett gjennom alt jeg har gjort. Ganske moro å lese de gamle bloggene, spesielt med tanke på landskapet til GR da mange av dem ble skrevet.

04:57
Dette minner meg også på hvor irritert jeg er over at Predator valgte å slette profilen sin. Greit vi skjønner, symbolsk handling, alt det der, men faenda, gutten har skrevet flere titalls blogger som fanger essensen av forumet så godt. Hadde han hatt SirThomas sin viljestyrke til å tråle gjennom side på side av forumtråder for å finne det ene sitatet hadde han vært den perfekte biograf. Han ser hele bildet så godt, og han ser hvordan det forandrer seg over tid. Et sårt tap.

04:58
Fortsatt irritert da. Men et sårt tap var det.

05:10
Åpnet min andre pakke med potetgull. Maarud Sourcream and Onion. Jeg spiser løkbasert potetgull og jeg er et forferdelig menneske, jeg vet det. Håper bare ikke jeg vekker romkameraten min med knaskingen.

05:11
Faktisk ikke redd for jeg vekker ham. Jeg slo til ham i trynet tidligere på dagen fordi han lå og sov. Han rikket ikke på seg. Gryntet ikke litt engang. Istedenfor å prøve en gang til ble jeg provosert og forlot rommet.

05:21
Om noen spør meg hva det er jeg har fått gjort i natt vet jeg ikke hva jeg kan svare. Nesten 1500 ord på denne bloggen i skrivende stund, noen innlegg i Nattråden, tre linjer på et manus jeg ikke helt vet hvorfor jeg begynte på og de to andre bloggene jeg jobber med er urørte. Jeg har bare gitt meg selv enda mer arbeid i løpet av natten og er ikke nærmere å få noe av det ferdig.

05:47
Ca. en time igjen til jeg skal dra ut og ta bilder. Begynner å uroe med litt over himmelen som er fullstendig tildekt. Vet ikke helt om det er tåke eller skyer.

06:13
Litt usikker på når jeg skal poste bloggen. Skal jo ikke legge meg, så kunne tatt det fra midnatt til midnatt, men det blir en veldig lang blogg. Slipper den sikkert snart, må bare prate med ElGamer.

06:20
Vi beslutter å legge ut bloggene 06:30, ikke lenge igjen. Føler det ikke på meg at jeg har sittet her i 6 timer.

06:23
Selvfølgelig har Strobe av deadmau5 begynt for anledning. Fantastisk #nattmusikk.
06:25
Tåken/skyene går ikke bort. Det har begynt å lysne, men er ikke helt sikker på hvor bra soloppgangen kommer til å ses om det er slik som det er nå.

06:26
Det har i det minste vært en bra kveld.

06:27
Eyy fremdeles én solo igjen!

06:28
Gikk inn på GR for å prøve poste, men det tas selvfølgelig back-up av siden akkurat idet jeg vil poste en blogg.

06:35
Fakk, det er skyer. Solen kommer ikke frem.

06:36
Jeg har soloen min da. It ain't all bad.

06:41
GR er tilbake.

06:47
Okei, nå er det faktisk tilbake. Ble visste bare lurt istad, selv om jeg klarte å poste et innlegg i Nattråden.

06:53
Stikker fremdeles ut for å ta bilder, synd at hele målet med kvelden ikke kan bli gjennomført, men det betyr bare at jeg har en god unnskyldning for å gjøre dette her en annen gang også. Gleder meg til det.

Morning's come, you've watched the red sun rise.

HQ