Norsk

Jeg har nå fullført Dark Messiah of Might and Magic (spoilers)

Skrevet av Jogro den 28 juni 2018 klokken 13:04

Jeg skriver dette bokstavelig talt under 5 minutter fra å se rulleteksten til spillet, og jeg må virkelig bare si wow.. Det var en shitty ending. Ut i fra de 2 valgene jeg tok i slutten av spillet så tipper jeg at det er 3-4 endinger, så jeg snakker ikke for alle sluttene, men den jeg fikk (Xana+Lås pappa-satan inne). Var utrolig kort og ekstremt antiklimatisk, du finner ikke ut av hva som skjedde etterpå, om du chilla med den dama di og kontrollerte verden eller ikke.

Nå, jeg skal ikke lyve, jeg har en ekstrem svakhet for kjærlighetsplot i spill og anime spesifikt, uansett hvor shitty skrevet de er, så nå sitter jeg her uten closure om hva som skjedde med meg og succubussen i hodet mitt (som er det eneste riktige valget btw (btw, nevnte jeg at du må velge mellom å bli sammen med en litt over middels erotisk og forelsket demon og en kjedelig ikke-demon dame med like mye personlighet som en planke, hun kommanderer deg rundt gjennom hele spillet og bruker deg til sine egoistiske behov, du redder henne sikkert sånn 4 ganger gjennom spillet, og i tillegg prøver hun å drepe deg hvis du ikke straight-up myrder demondama som elsker deg selv hvis du planlegger å drepe henne, og hjelper deg gjennom HELE spillet uten å be om noe tilbake?) Så det jeg vil frem til er at Xana er det riktige valget 11/10 ganger.)

Men nok om min egne seksuelle frustrasjon, I går skreve jeg en post om mine første 4 timer med spillet, hvordan det var ekstremt gøy til å begynne med, men så ble smertefullt senere pga fiendedesignet til edderkopper og zombier og et avskyelig level-design. Så da er vel spørsmålet deres "Ble spillet bedre Jogro?" Svaret er ja. Definitivt, gameplayet ble bedre etter 1 time ca når banene ble mer lineære og du sloss mot mer "normale" fiender (orker, trollmenn, skurker med sverd/skjold/bue, ekstremt bleike gimper med klør som kunne klatre på veggene, og alle de andre tingene du kan tenke deg.) Ble spillet noensinne like bra som de første par timene? Nei, de første timene var fantastiske, de neste ga meg lyst til å stappe kjønnsorganet mitt inn i en mixmaster og de siste timene varierte mellom litt fornøyelig, til kjedelig.

Så vil jeg anbefale dette spillet? Akkurat nå koster det 12 kroner på steam, du kan ha en walkthrough av spillet på i bakgrunnen NÅR du går deg vill, kampsystemet er kanskje det beste jeg har sett i et førstepersonsspill, men noen fiender ødelegger moroa ganske kraftig. Overall tør jeg påstå at spillet er verdt å prøve for 12 kroner, og hvis du ender opp med å mislike det, så har du ikke akkurat mistet noe særlig med penger.

PS: når rulleteksten kommer på svart bakgrunn etter at du har rundet spillet, så kan du fortsatt sparke og det ser skikkelig teit ut.

HQ