Norsk
Psycho,,, lenge siden.

Psycho,,, lenge siden.

Skrevet av Jonasd den 12 juni 2008 klokken 11:19

Nå er det nok en god stund siden jeg orka å ta fatt på blogg delen her på Game reactor.

Siden det handler om lenge siden kan jeg jo hoppe over til et annet tema med samme dur, spill.

Sist spill jeg kjøpte var faktisk COD4, som jeg kjøpte for drøyt 2-3 måner siden. Før det igjen fikk jeg GH3 til jul sammen med PS3.

Whata heeelll tenker du sikkert, to spill på et halvt år? Hvis du ikke tar me CS som jeg kjøpte rett før jul,, koster jo bare 150 kr da! xD

Fy jeg må være merkelig jeg, gaming er jo livet....

Jeg kan ganske mye om de fleste spill her, om de er realesed eller ikke, men faktumet er at jeg aldri spiller dem...

Ufh, må prøve å snu trenden, skal prøve å skaffe meg MGS4 i alle fall? Eller hva?

:?

HQ
Guitar HERO dritt!

Guitar HERO dritt!

Skrevet av Jonasd den 5 februar 2008 klokken 18:25

Ja, hva kan man si? Urettferdig er vell et godt ord, ja et ganske godt et får man si. Overskriften er akkurat hva denne bloggen er om og hva jeg mener er urett mot meg som gamer! :s

Jeg har PS3, ja fikk den til jul, veldig kjekt.,bla bla bla, det virkelig kjekke var GH3. Et spill som jeg bare sikla på om hele mit liv. Er en stund siden nå får en si, og i dag spiller jeg nesten alle sangene på EXPERT.

Du tenker kanskje, hvorfor klager jeg da? hvis duden greier å spille...

Å spille ja,,, det er bare med nød å neppe jeg greier å presse ned de 5 Kg tunge knappene som den Gibson Wannabe gitaren i plastikk gir meg!

Å spille er noe hærk, og mange ganger misser jeg på ting som er standar for en average Guitar Hero spiller. Den gitaren er så svart og jevlig av og til at jeg nesten begynner å le av fortvilelse, og det værste er ikke kommet enda!

Når jeg er sjå en kompis, som har Wii og spiller samme spill( han har også GH3) på den lille kvite boksen, du vet. Da er det som en drøm, gitar knappene er ikke 5KG men nermer 5Gram tonge, og "strengen" er bare.. himmelsk.

Å når jeg da går/sykler hjem og har tenkt å ta meg en runde med Impulse/Hier Kommt Alex/ you name it og skal fyre løs som en rockestjerne. Kjenner jeg bare magen vrenge seg igjen av den svarte driten som ligger der så fint..

SONY, REDOCTANE, ACTIVISON, vet da gudrun jeg, GÅ HJEM Å FÅ EN SKIKKELIG GH3 gitar som NINTENDO og resten av "happy family" har lagt før jeg knuser hele marakelet..NÅ!

Å ja, da mener jeg alt på det der bilde.. hvis du lurte.. !

HQ
CS - cOpyrIgHt (JJ's)

CS - cOpyrIgHt (JJ's)

Skrevet av Jonasd den 2 desember 2007 klokken 17:11

Ja, det navnet der kan alle dere Cs spillere smake på!

Okey la oss bare si det slik at dette blir ingen spesielt dyp blogg med lange ord og gode kommentarer. Tror jeg ialefall.. fåreløpig.

CS, et skytespill som har så pass utdatert grafikk at man nesten bare må le, eller hva?

Nei!? Hmm kanskje du har rett. Jeg er en av de som digger grafikk over stort sett det meste. Lenge har jeg vært en av de som ikke har kommet seg inn i Cs universet osv.

Har spilt WoW og jeg har lært leksa mi om at spill kan bli et ødelleggende fenomen..., men for to dager siden. Gikk jeg og en venn av meg ned til narvesen og kjøpte Counter Strike!

Hvorfor, for vi hadde tenkt og lage en klan. Jepp sånn helt uten videre!Den heter som overskriften kan si deg (JJ'S).

Gode er vi ikke, men Cs er digg uansett!

Dette er pure spillglede, nesten hele tiden. Navnet mit står der også -copyright-.

Selv spiller jeg veldig mye på serveren "Arctic gaming d.dust2 only". Awp hater jeg og er veldig god fan av B-4-3 til Ct'ene. :D

Versjon selvsagt 1.6.

Der kom jeg vel stort sett til poenget med hele denne teite bloggen.

Og hvis du vil game mot mine briljante skills! Legg meg til da vell! :D

account navnet: JonasNorway

Og vil du joine guilden si ifra! Vi ses ONLINE... men pass deg, plutselig gråter du av at du aldri dreper meg!

Hvilken "gamer" er du?

Hvilken "gamer" er du?

Skrevet av Jonasd den 3 november 2007 klokken 15:48

Hei igjen. :)

Jeg kom til å tenke litt. Litt mye faktisk og det dreier seg om vårt daglige behov for oss fleste her på forumet. Spill, men ikke helt direkte heller. Så her kommer det!

Vi har alle spill. Gamle, nye, dårlige og gode. Noen er kjøpt i går, sist uke eller for et drøyt tiår siden. Noen greier seg ikke med de samme omgivelsene og samme utgiver i mere en enn måden, noen en uke og kanskje enda mer eller mindre.

Så hvordan er du? Før du svarer kan jeg jo si hvordan jeg er....
Jeg er daglig inne på Gr og det er en god nettside. Er også inne på gametrailers.com, ign og sist å minst x6.no.

Disse sidene pluss en haug med spillblader holder meg inne på hvilket som er nytt, gammelt, nettop lansert og mye mer. Ofte bruker man disse tilgjengelighetene fordi man ikke helt vet hva man skal velge og hvilken konsoll man skal ha. I det hele tatt, hvilken gamer du er.

Jeg selv har en litt trist spillhistorie. Here it goes.

Første konsoll Ps1. Fikk den i alder av 10 om jeg ikke tar feil. Til sammen hadde jeg ca 8 spill. Ikke mye nei, så slo jeg meg over til nintendo fra sony.

Det var altså min trofaste gamecube. Her har jeg hat imot 15 spill i løpet av tia, men det begynner å bli år siden det var sist jeg gikk på butikken etter GC spill... Etter dette gikk jeg over til pc'n vårs i en alder av tja,, 13 tror jeg.

Ja, faktisk oppdaget jeg ikke at det var tonnevis av bra spill til pc'n før den alderen, men et annet problem er at den suger faen!

15000 for 3 år siden blir bare for dårlig om det høres bra ut eller ikke. Har 7 spill og de er vell å bra, men NÅ vil jeg ha nye!

Man skulle jo tenke hvorfor ha pc mange bra spill på konsoll. Erm..har faktisk ingen next-gen konsoll ..Hark hark, Enda.

Så jeg er stuck ingen konsoll og ingen god pc så ingen vits å kjøpe spill. Sist gang jeg kjøpte et var mer en et år siden...Oblivion.

Merkelig at pc'n hele tatt greide å kjøre rulleteksten. Artig hvordan jeg greier å bare leve på online spillet Wolfenstein Enemy TErritory som er gratis i nå ca 8 måner.. Et spill!.. jeg burde fådt premie.

Uansett så blir jeg hvis man plusser 2 med 2. En slaks u-gamer. Han som vet alt om spillene, men som ikke eier dem. For noe dritt! Bør ikke prøves.. så over til starten. Hvilken gamer er du?

Topp 10 av Jonasd!

Topp 10 av Jonasd!

Skrevet av Jonasd den 3 november 2007 klokken 10:56

Allright nå ser jeg at det kommer opp ikke så alt for mange, men iallefall noen topp 10 favorittband og lignende. Så da tenker jeg at jeg ikke kan være noe dårliger.

Denne lista er av alt bare det finnes på plate der ute. Bare for å si det slik tror jeg ikke det blir mye pop/R and B lignende greier... :o

Kommer også til å skrive yndlings låta MI til de forskjellige.

Her er de nominerte erm..ja:

1: Dire Straits/ Mark Knopler
"Sultan of Swing"

2: Children of Bodom
"Angels dont Kill"

3: R.E.M
"Immitasion of life"

4: Queen
så mange å velge...., men det blir "Radio GaGa"

5: Iron Maiden
"To tame a land"

6: AC/DC
"Touch to much"

7: Judas Priest:
"No where to run"

8: Guns'and Roses
" Sweet child O'mine"

9: Scorpions
" Lady Starlight"

Så den siste plassen minst viktigste kan du jo se det, men det er ikke mye å si om plassene.

10: Metallica
"Nothing else matter"

Så der har vi den. Det betyr jo ikke at den er helt lik sånn 24/7 resten av livet, men slik ser jeg det nå. :)