Norsk
Blog

Hating - fenomen også her på GR?

Skrevet av Kålroten den 27 august 2010 klokken 15:27

Ja dette gjelder vel hovedsakelig mest for folk som er med i konkurransene som GR ofte holder. Nesten hver gang en vinner er trukket, ser jeg kommentarer som; "Det er jo aldri noen kjente som vinner jo!1!1one1!!!1!!."

Jeg må si at jeg har litt problemer med det, spesielt siden dette kanskje jeg er blant dem som er "ukjente vinnere". Da jeg vant Borderlands til PS3, opplevde jeg å bli tilsendt meldinger hvor det stod at jeg burde forsvinne fra GR osv. (ingen navn nevnes). Ingen så ut til å bry som den fakten om at jeg har vært innom GR hver dag siden jeg var 11 år! (og det er 5 år siden, men brukeren min ble ikke opprettet før ca. et år sida).

Problemet er kanskje at jeg ikke er den mest aktive på forumet, men jeg leser blogger, nyheter osv. På den måten er det kanskje ikke mange som ser navnet mitt? Uansett så hadde jeg håpet på et mer voksent publikum er på GR. Føler meg skuffet.

HQ
I can haz cheezburger...?

I can haz cheezburger...?

Skrevet av Kålroten den 30 juni 2010 klokken 02:30

Nei, det er ikke tid for lolcats her! I dag skal jeg nemlig anmelde cheesburgeren fra McDonalds med samme utgangspunkt som en anmelder spill! Husk på at dette ikke er spesielt serriøst! :)

La oss starte med innpakning:
Helt okei, den er pakket inn i en slags type matpapir aktige greier som har en påprintet McDonalds logo som er printet på. En liten fact som mange ser ut til å ikke være familiære med er at det faktisk er printet på en innholdsfortegnelse samt energiinnhold(!). Ganske utrolig med tanke på hvor usunn denne burgeren faktisk er!

Utseende:
Den ser akkurat ut som forventet; fettete og klam. Svetten på burgeren er kanskje det ekleste ved hele burgeren. Tanken på at du kanskje spiser gårsdagens burger som har blitt holdt varm over natten under en varmelampe er ikke særlig forlokkende!
Kun et par heldig ganger da man kjøper en fersk burger, som nettopp har blitt laget av det slitne McDonalds personalet ser den faktisk ganske "fresh" ut!
Et av de andre problemene burgeren har på utseendet er den forferdelige osten. Smaken er ikke problemet her, men snarere den grusome fargen! Den ser ut som en gul knæsj-farget lekeplate av en osteskive. Den ligner faktisk litt på plastelina, noe som er en stor "prestasjon" i seg selv.

Smak:
Det beste ved burgeren, nemlig smaken! Dette er noe man kan unne seg kun en gang iblant da den har nesten like mye kalorier som en stor middagsporsjon (litt over 320 kalorier!!!), men når man får tenna i denne lille godbiten er det utrolig! Når man spiser en, får man lyst på en til, og så en til, og så en til osv...
resultatet av dette ser du på flere slitne menn i 40-50 åra.
Smaken på burgeren er fyldig, men mangler noe av det lille ekstra, som salat, tomater, løk etc. Selve kjøttet er helt okei, ikke noe spesielt, men heller ikke noe ille. Det er ikke som en saftig hjemmelaget karbonade, men det er ikke det man forventer her heller.
Osten, bortsett fra den nevnte grusomme fargen er god. Den er til tider litt smakløs (kommer ann på burgeren), men for det meste god.

+ Billig! :D Avhengighetsskapende! ("Må ha en til..."). Grei smak. Fyldig og mettende.

- Fettete og litt udelikat. Utrolig usunn! Tunge saker å spise! Burde egentlig nytes med salat! For "hverdagslig".

Sammendrag:
En helt normal burger som får et stort pluss for å være avhengighetsskapende og det faktum at den koster bare 10 kroner.
Burgeren er derimot veldig fettete og tung og det er den hovedsakelig faller igjennom.

6/10

- Sindre
(Bilde nedenfor er av ikke meg, men han til høyre går under navnet "Asepug" her på GR.)

HQ
Sommer og... LBP?

Sommer og... LBP?

Skrevet av Kålroten den 15 juni 2010 klokken 00:50

Ja uansett hvor klisjé ordet "sommer" er i en tittel, kommer man ikke utenom det. Den beste tiden på året. Bading, grilling, varm vær og båt er nøkkelord som hører godt med i sammenhengen. Det er ikke til å komme unna at jeg er en hore etter sommer'n. Ingen skole eller jobb, betyr at man kan dra seg til tolv hver dag, være ute til tre-fire og gjøre som man vil. To av mine ønsker har allerede blitt oppfylt før ferien allerede; bra vær og være hjemme alene i mer enn 3 dager.

I tillegg til å ha vært alene over i helgen, (hadde noen fulle kompiser på besøk blant annet), har jeg spilt to fantastiske spill i det siste. Det første er et eldre spill jeg har hatt i over 2 år nå, men som jeg ikke har spilt på en god stund, nemlig Little Big Planet. Jeg kjøpte to nye level kits på PSN og satte i gang. Resultatet kan dere finne om dere søker på "hstera" på LBP, som er mitt PSN navn. Med LBP2 underveis, er det mye å glede seg til! :)

Det andre spillet jeg har hatt under lupen, er ganske likt LBP på mange måter, nemlig Joe Danger. Cirka en uke etter utgivelse, tok jeg til meg den gode anmeldelsen til IGN (9,5/10), og kjøpte spillet på PSN. Jeg ble overrasket over det "Trials HD" lignende gameplayet, blandet med LBP og andre racing spill. Det har online og lokal multiplayer, en forrykende story modus om hvordan Joe Danger, en gammel stuntmann fra 80- tallet, kjemper for å få tilbake sine fans. Det ender ikke der; det følger også med en "sandbox modus", hvor man kan skape levler og laste dem opp på nettet, på samme måte som det mye nevnte Little Big Planet. Genialt.

Kort og godt gleder jeg meg til sommerferien med mye morro, men imens kan dere imponeres over spillbarheten til Joe Danger med anmeldelsen til IGN:
( http://www.youtube.com/watch?v=-HJDyCV5pOM )

- Sindre

SPOILERS Red Dead Redemption- ettertanke

Skrevet av Kålroten den 30 mai 2010 klokken 01:22

Hallo kjære medgamer. (Er det i det hele tatt et ord?) Som dere sikkert har fått med dere er Read Dead Redemption ute til både PS3 og Xbox360. Jeg følte at jeg måtte skrive en blogg for å prøve å beskrive hvor fantastisk dette spillet er, uten å skrive en anmeldelse. (Det er jeg for lat til :p).
Dette spillet har satt så dype spor i meg, sett i forhold til spill generelt.
Rockstar har også klart å skape en troverdig og levende verden som skildres gjennom både det visuelle og musikken. I og med at musikken er såpass viktig i dette spillet, tenkte jeg at jeg skulle forklare litt nærmere;

Jeg gjorde nettopp ferdig story delen, der John Marston dør osv. Da jeg så John bli skutt av Edgar Ross og soldatene hans, ble jeg bare helt tom. "Har jeg liksom sloss meg igjennom alt dette, bare for å bli drept?!" Hele scenen var i det hele tatt skikkelig kjip og sørgelig da Abigail og Jack ankommer stedet der John har blitt skutt i filler av alle soldatene.

Følelsene som dette spillet har gitt meg er helt ubeskrivelig. Første gangen man krysser grensen til Mexico med en liten tømmerflåte, er et godt eksempel på nettopp dette! Musikk som står i perfekt stil til landskapet og området man nettopp har entret gir en helt ubeskrivelig ekstra følelses - push til et allerede perfekt spill!

Det er flere punkter i spillet der Rockstar har lagt til musikk med vokal(!) i spillet, noe som er veldig uvanlig i spillsammenheng! Ofte kan sanger med vokal skape surr og føles fullstendig malplassert. RDR er en strak motsetning og beviser at følelser kan vises igjennom spill!

Om noen ønsker et video-eksempel på hva jeg mener, kan dere se her: http://www.youtube.com/watch?v=85MkPZ-1qNU og http://www.youtube.com/watch?v=XahRGjAoLdI

Alt i alt har dette spillet bydd på en ekstremt godt skildret opplevelse, fylt med realisme, følelser og gode skuespillere! Det beste spillet jeg har spilt, noensinne!

Sosiale antenner?

Sosiale antenner?

Skrevet av Kålroten den 14 januar 2010 klokken 22:50

Det er lenge siden jeg har utfordret min fantasi til å skrive en blog her på GR, så jeg tenkte jeg skulle lage en slags rangering på sosial status på ungdomsskolen.
Dette gjelder hovedsakelig 8. - 9. klasse, men jeg
jeg tenkte jeg skulle ta det med allikevel. (Jeg går i 10. klasse i skrivende stund).

Vi starter med den laveste og dårligste rankingen å være på. Denne plasseringen ligger så lavt at du kommer til å slepe haka di i grus resten av din ungdom om du er så uheldig å være innehaver av en slik tittel; nemlig VANDRENDE SKILPADDE!

-Disse lider som regel av et syndrom eller en sykdom som hindrer deres sosiale nivå å nå særlig høyt. Vandrende skilpadder er alltid kjempegreie!
Folk som dette kan desverre ofte ha intensjoner om selvmord!

-TAPEREN;
En person som alltid går på snørra, bæsjer på spaden, knekker skia; you name it!
De pleier som regel ikke å ha noen sykdommer eller lidelser, men mangler rett og slett sosiale antenner fullstendig. De forstår bl.a. aldri når noen gjør narr av dem eller er seriøse, slik at de ofte kan overreagere på kommentarer eller spørsmål.

-STREBEREN;
Personen som ingen egentlig liker. Disse individene mangler også ofte sosiale antenner til en viss grad. De prøver ofte hardt å være kule, men ender nesten alltid opp med å drite seg selv ut. De ødelegger ting, sier merkelige å noen ganger stygge ting, eller kort sagt, (slik at jeg slipper å skrive hele lista her xD), gjør hva som helst for å få oppmerksomhet.

- DEN "NORMALE"
Der de fleste ligger. De som ikke er "sosser", eller tapere, men plaint normale. De har et "normalt" antall venner og andre "normale" venner. Ikke så mye å fortelle om dem, bortsett fra at de er antageligvis sånn som deg!

-"I COULDN'T CARE LESS", PERSONEN;
Her er alle folka som har tenkt til å velge bygg og anlegg på videregående...
De røyker fra de er 14, drikker fra de er fjorten og er alltid de første til å ha sex! De skulker for å spille CoD:MW2 og spiller fotball / ishockey på fritida.

-Sosser og "kule"
Folk som bare bruker klær med en prislapp som går over 1400. De har alltid renatien på plass og har alltid den nyeste Iphonen. De kommer ofte med slibrige kommentarer, og er generelt "høye på pæra"; (hva nå enn det menes med "pæra"?).
Det finnes ikke noe viktigere i livet dems enn "faacee..." og gensere fra Carlings!

Håper dere likte dette!
Ikke ta det for seriøst, for da ender dere opp i skallet til de vandrende skilpaddene!
Till next time!

PS! Sjekk ut denne nettsiden, http://www.i-am-bored.com/ Utrolig bra side!