Norsk
Prisen for idioti

Prisen for idioti

Skrevet av Kero79 den 1 juli 2009 klokken 12:59

Hei Tenkte å fortelle om et klønete uhell jeg hadde i forgje uke om en negativ ting som utviklet seg til noe possitivt.

Ok først så vil jeg begynne med at jeg jobber på fiskebåt og det betyr at jobben min er veldi sesongbetinget så jeg har hatt fri siden april og da alle andre jeg kjenner enten er på jobb eller skole så er tv og wii noen av mine beste venner på dagtid før jeg kan omgåes med ekte levende personer.

Så en tidlig og varm morgen skulle jeg spille igjennom noen gammle snes spill jeg hadde lastet ned til sd kortet på wii og da får jeg feilmelding om at sd kortet ikke fungerer jeg tar ut kortet og skal sette det inn igjen og da skjer katastrofen (wiien min ligger) jeg klarer å putte sd kortet i cd lukka og vips der blei den borte:(

Først prøver jeg å skru wiien fra hverandre selv men pga Nintendos spesial skruer går ikke det, det er bare å innse fakta og ta wiien med til Elkjøp for hjelp. De må sende den inn pga Nintendoskruene og det kommer til å ta ei uke.

Ei uke er lenge når en har mye fritid så jeg bestemmer meg for endelig å gjøre det jeg har tenkt på lenge nemmelig skaffe meg en 360. Med god hjelp her på Forumet (takk dere veit hvem dere er) så bestemmer jeg meg for en Elite.

Stikker på Elkjøp finner fram en Elite Versjon jasper ekstra håndtkontroll og Fifa 09. Stikker til kassa frøkna bakk disken slår inn og sier et latterlig lavt beløp så jeg tror jeg har hørt feil. Jeg drar kortet sammtidi som jeg ser kompisen min står der å gliser hmm hvorfor det. Beløpet på kortterminalen lyser i den enorme sum av 1700.

1700 for en 360 elite en kontroll og fifa 09 erjo latterlig lav jeg holder masken helt ut i bilen der jeg begynner å le kikker på kviteringen og finner ut at 360 er priset til 902 kr.

Wii en fikk je tilbake tre dager seinere blei kostende 560 kr å få fikset den men alt i alt har jeg spart meg en god del ekstra.

HQ
Sammleting

Sammleting

Skrevet av Kero79 den 12 mars 2009 klokken 08:59

De siste dagene har jeg vært på nett og handlet blir fort dyrt når en skal kjøpe fra utlandet men enkelte ting må en bare ha:D Så nå kan jeg vente meg i posten en nydelig Sheik statue fra Ocarina of time, holder også å by på en Skull kid statue den er dessvere utsolgt i de fleste butikker og har da opparbeidet seg en pris langt over normalen men blir bare dyrere og vanskligere å skaffe seg om en venter. Kjøpte også The Legend of Zelda: Collector's Edition i forseglet pakke så nå gleder jeg meg til å få prøvfeMajora´s mask.

HQ

Spillserier 360 mot PS3

Skrevet av Kero79 den 13 desember 2008 klokken 06:00

Hei Trenger noe hjelp til å velge meg en ekstra spill konsol jeg. Har Wii først og fremst pga Nintendos egne spill serier. Siden det er så stor forskjell pga grafikskillet så er det sikkert endel utmerkede spill jeg går glipp av derfor ønsker jeg meg en ekstra konsol men har veldi dårli oversikt på spill serier som er kommet ut på de andre konsolene. Kommer kun til å bruke den til spill så beste spillserier er avgjørende. Er mest glad i eventyr og turbasert strategi. Liker ikke skytespill eller bilspill. Hva kan jeg forvente av spill serier de neste årene?