Norsk
Blog

Heretics spioner

Jeg har måttet ligget lavt, veldig lavt. I jula så dere ikke noe til meg. Sjjj, jeg hører noe. Det gikk over. Jeg sitter her med telegrafen. Dere hører det her først. Hva da, om dere tør spørre? Dere tør ikke å spørre, men jeg sier det uansett. Det er en elefant på siden. Jeg kaller den Herbert, men det er ikke egentlig en elefant, men to brukere, hvorav en er av adelig rang. Bang, dere forventet kanskje å se brukernavnene i denne setningen, men der lurte jeg dere godt. Dere har kanskje satt pris på mine forrige konspirasjonsblogger, men jeg vurderte å pensjonere den serien. Det trodde i det minste jeg helt til jeg kom over denne epokegjørende oppdagelsen, GR som vi kjenner det kommer til å bli helt forandret. Spenstigere ord har vel ikke kommet fra meg siden jeg oppdaget hemmelighetene til aspirerende verdenshersker Heretic. Nettverket hans har strukket seg langt. Lengre enn jeg trodde og hadde håpet på.

For dere vet kanskje at Heretic søker verdensdominans, men hvordan skal han spre ordet om seg selv? Det er her disse to tidligere nevnte brukerne kommer inn i bildet. Predator og A to the H(olebass) trodde ikke at jeg kom til å publisere denne bloggen, de trodde at de var reddet. De tok feil. Jeg har måttet ligge lavt, de finkjemmer stadig jungelen jeg befinner meg i. Hvor befinner Predator seg nå om jeg tør spørre? Amerika. USA. Det jævlig store eplet, bortsett fra at han ikke befinner seg på Manhattan, men en eller annen plass sør i landet. Hva gjør han der? Skole? Nope. Vi er for blåøyde når det gjelder Predator. Han bruker Sondre Lerches øyne til å hjernevaske oss. I USA sprer han ordet om Heretic, den allmektige. Dere hørte det her først. For hvor er det man må starte for å få verdensdominans? USA, selvsagt.

Så hvordan er A to the H innblandet i spredningen av Heretics ord, lurer du sikkert på. Hvem er det som stadig går igjen i bloggene hans? Kan det være en viss ukrainsk pølsehater? Spionsamholdet er sterkt. Spredningen av Heretics ord når stadig nye høyder. Med Ukraina og USA på laget, kommer det ikke til å ta lang tid før verden er i Heretics hender. Hvem vet hvor han kommer til å slå til neste gang og hvem han kommer til å bruke i sitt arbeid for å herske over kloden. Hvem vet...

HQ