Norsk

Let's play på youtube?

Skrevet av lisaaa den 7 desember 2014 klokken 00:00

Hallo! :)

Dette er mitt første blogginnlegg her, hihi vet ikke helt hvordan ting fungerer her, men jeg trenger iallefall hjelp med noe, og jeg regner med at noen her inne kan hjelpe meg!

Jeg har lenge vært fan av mange av de norske youtuberene med lets plays og har lenge hatt lyst til å gjøre det samme, men det er akkurat nå jeg har hatt ordentlig lyst og vil ta tak i den "tanken" og gjøre noe med det. Jeg har både lyst til å ta opp fra pc og konsoll, men alt av programmer for å recorde i og.. ja hele den pakka kan jeg ingenting om! Jeg kan å redigere videoer, fordi det har jeg gjort mange ganger før (skal sies at det er i imovie). Men dette er noe jeg gjerne vil få til, for å få en slags form for mestringsfølelse, noe jeg sjeldent får. Gaming er noe jeg alltid har synes har vært gøy, så om jeg hadde klart å mestre hvordan jeg skal ta opptak, hvilke programmer, eller what so ever, så tror jeg det hadde gjort godt for meg, av en eller annen grunn. Dagene er veldig tomme, kjedelige og består egentlig av ingenting, så å få litt "glede" inn i den og i det heletatt noe å gjøre på og jobbe med hadde det jo bare vært kjempe bra for meg tenker iallefall jeg.

Så jeg hadde satt stor pris på om noen hadde hatt lyst til å hjelpe meg, forklare meg og være litt tolmodig med meg (haha), skal sies at når jeg først forstår det og har kommet inn i det, så går det lett for seg! Tar nok ikke så alt for lang tid.

Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal nevne, regner med at jeg må bruke litt penger på det her, for å få recordet på konsoll, eventuelt annet utstyr og muligens programmer? men det ser man vel an, kan jo heller ikke ta alt med en gang haha. Men episodene vil jeg nok holde til 10-20 minutter, kommer an på spillet jeg spiller tho. Har heller ingen spesielt bra pc, litt dumt kanskje? Jeg har en macbook pro, samt kan jeg låne en laptop av lillesøsteren min. Jeg skal jo ikke gjøre noe pro gaming uansett, iallefall ikke i første omgang? Det er mest for å gjøre underholdning, gjøre teite ting og bare ha det morsomt med teite og koselige spill. Og regner med at jeg kan redigere i imovie, jeg synes iallefall programmet er greit å ha med å gjøre.

Dette er foresten et prosjekt jeg hadde hatt lyst til å starte med på ny året, så det er ikke noe hastverk.

Jeg vet ikke helt om dette var ok skrevet eller i det heletatt forståelig. Men jeg håper det var det? haha, iallefall om noen har lyst å hjelpe kan vi sikkert snakke på privatmeldinger! :) hadde satt stor pris på hjelp hihi!!

HQ