Norsk

Hmmm. fortsatt frysing...

Skrevet av lossar den 5 april 2010 klokken 22:03

Jeg vet jeg har skrevet en blogg om frysibg før, jeg skal roe meg ned litt nå, og unngå alle skjellsordene.

Jeg har igjenn opplevd å ha et spill som fryser, eller spillpakke: Half-Life 2: The Orange Box, Greia er at det også noen ganger fryser, som RFG gjør. Er det noen nettsider der ute som kanskje fører statistikk over hvilke spill som fryser?

PS: Er det kanskje best å sende PS'n PÅ rep? Den har alldri fryst seg under spilling av Narnia eller GTA IV, som jeg har opplevd.

HQ

HÆLVETTES JÆVLA PLAYSTATION

Skrevet av lossar den 7 mars 2010 klokken 17:23

Ja... tittelen sier vel alt.... Den jævla PS3'n min digger å leve sitt eget liv til tider. Jeg har problemer med denn, og det har jeg hatt en stund også.

Problemet oppstår når jeg spilelr Red Faction: Guerrilla på online modus. Det går greit, helt til jævelskapen bestemmer seg for å gjøre som dennj selv vil, og spillet fryser. Dette skjer vanligvis når jeg er i et party, usikker på om det skjer ellers... Ihvertfall, så fryser spillet seg, jeg kan ikke gjøre damn-dritt og må restarte konsollen.

Hvis du nå som bloggleser sitter å tenker: - jeg tror jeg vet hva problemet er, så vær så snill kjære leser: FORTELL MEG HVA I HÆLVETTE JEG BURDE GJØRE!!!!

HQ

Fikk gull i judo KM!! (Hjalp sinne?)

Skrevet av lossar den 30 januar 2010 klokken 22:31

I dag var det Kretsmesterskap i judo på levanger ( noen som var der?). Det var mitt første stevne, og første gang jeg enten skulle få bank, eller gi bank foran familien vinn og noen venner.

Jeg er i vektklasse -73. Det var kun jeg og en annen i den vektklassen. Greia var at vi holdt på en stund.

Hvis jeg ikke har misforstått det helt feil, så er det lengste en kamp i aldersgruppe U15 kan vare, 3 minutter. Og 3 minutter med fighting, blir du sliten av.

Siden det var bare to av oss i den vektklassen, i den alderen, så måtte vi gå best av 3. Første runde vanr jeg. Men motstanderen min tok igjenn i neste runde, og fikk ippon. For de som ikke vet hva å score en ippon vil si, så er det en poengsum som gjør den som scorer den, automatisk til seiersherre.

Vi gikk inn til tredje og avgjørende runde. Jeg hadde hatt en dårlig instilling etter forrige kamp, men da sa trenere'n min at med den instillingen, kom jeg aldri til å vine. Så jeg gikk inn på bane med noe som skulle se ut som god instling. Kampen begynte. Jeg tror jeg scoret først men er ike helt sikker. Men jeg vet det at eterhvert i kampen, slo fighting-spiriten til. Jeg vet ikke om det var at jeg var utslitt, om jeg hadde lyst til å vinne, eller om motstanderen nettop hadde scoret, men jeg vet, at da kom sinne frem.

Jeg fikk høre etterpå av moren min at hun så at jeg ble sint. Jeg gikk brutalt løs på han, og i løpet av kort tid var han nede.Jeg har fått hørt at heg vant den siste kampen med holde grep. Det jeg mener skjedde var at sinnekastet sendte han ned i bakken, og jeg fikk til å holde han der i 25 sekunder. 25 sekunder, 25 viktige sekunder. De sekundene var de siste sekundene av kampen. Jeg hadde vunnet :)

Får ikke helt til å skrive anmeldelser..

Skrevet av lossar den 3 desember 2009 klokken 15:27

Jeg har begynt å være skikelig aktiv på GR nå, og har begynt å skrive annmeldelser. Problemet er at anmeldelsene aldri blir helt ok. I anmeldelsen min av Super Mario Bros 3, skrev jeg for mange detaljer og i GH3 anmeldelsen ble det for få detaljer. Jeg tror jeg gir opp. Mener ikke å syte, men det er godt å å ut litt frustrasjon og irritasjon ved å skrive en sånn liten blogg!