Norsk

PS4 og Xbox One burde ha vært kraftigere...

Skrevet av MadLunatic den 15 november 2014 klokken 22:08

For en dyrere pris selvfølgelig, ment greit nok for meg. Nå er jo naturlig å tenke at man spiller på PC, hvis man vil ha den beste grafikken, ekstra visuelle effekter, flere piksler og høyere bildeoppdatering. Men det er ikke noe galt å ønske dette på konsoll også, eller hva? Det er jo mange eksklusive spill på PS4 og Xbox One, i tillegg til at enkelte PC utgaver av spill er stappet med problemer. Jeg tenker ikke kun på at spill skal se penere på konsoll, men også på ting som har noe med gameplay å gjøre (annet enn bildeoppdatering).

Jeg tenker på større verdener, smartere A.I, mer NPCs på skjermen og kortere lastetider.
AC Unity har mange NPCs på skjermen, og byr på en stor åpen verden (1:1 Paris). Men ikke uten problemer med bildeoppdateringen og bugs. 900p plager ikke meg noe særlig (spesielt når spillet ser veldig, veldig pent ut), men 1080p er selvfølgelig ønskelig for det om!
Andre eksempler på spill der maskinkraften har spilt en rolle for gameplay, er Shadow of Mordor (som skal ha et redusert Nemesis system på PS3 og Xbox 360) og Watch Dogs (som mangler to multiplayer modes på PS3 og Xbox 360, i tillegg til redusert antall NPCs).

Så jeg mener at begge konsollene burde ha kostet $499, hvis det så betydde at de var kraftigere. For det er mer enn ting som ''er pent for øyet'' jeg snakker om her. Jeg håper at Sony og Microsoft satser på å lage de kraftigste konsollene de kan lage (selvfølgelig kan de ikke slå en kraftig PC, men det er ikke poenget mitt heller), når/hvis de lager nye konsoller for den 9. generasjonen, forhåpentligvis i 2018.
De kan gjerne fortsette å selge dem, og det kan fortsatt gis ut spill på konsollene utover 2019 osv, men jeg vil ikke at ventetiden skal være så lang som det var med PS4 og Xbox One.

HQ

La det skje SONY! Bytt navn på PSN-ID

Skrevet av MadLunatic den 26 juli 2014 klokken 17:16

Pass på når du lage et navn til din PSN-ID. Navnet du velger kommer du til å hete online for alltid fordi du ikke kan forandre det. Er litt synd det. Joda, du lærer å tenke før du gjør noe, men det er jo litt som å skaffe seg en tatovering. Det er ikke uvanlig at man har navnet til kjæresten sin, på armen. Men så slår jo kjæresten opp med deg, og hva gjør du da? Beholder du navnet til eksen, eller tar du den vekk? Nei, nei, nei, dette hadde du vel ikke tenkt skulle skje? Du får den vekk, men ikke uten at huden får svi. Det samme er det med PSN-ID-en. Du tenker sikkert at navnet BadBoy127, 123UltimateLol, Statue2505 (søk på navnet, noen heter det faktisk) og thebestgAmer er noen kule navn først, men senere tenker du deg om og innser at navnet ditt online er barnslig og teit. Da vil du jo heller hete GoodBoy127 og theWorstgamer... Neida, men helt seriøst; VÆR SÅ SNILL SONY... la oss skifte navnet vårt på PSN-ID. Hallo!? Året er jo 2014! PS4 blir jo så tidenes konsoll hvis dere lar dette skje (neida, ikke egentlig, men la det skje!).

HQ

Er grafikk viktigere enn fps på konsoll?

Skrevet av MadLunatic den 7 juli 2014 klokken 00:32

Det er alltid et pluss at et spill har god grafikk, for det er jo bra at det ser fint ut. Men god grafikk er ikke det som gir en god spillopplevelse, nei, for grafikken har ikke så mye å si hvis gameplay og leveldesignet er ræva. Ikke blir opplevelsen så bra heller hvis spillet presenterer dårlig med få bilder i sekundet. Bare ''ok'' grafikk er helt akseptabelt hvis det gjør bra på de andre tre tingene jeg nevnte.
Spill på PC kan justeres slik at man de enten kan se så pent som mulig for en lavere fps (bilder i sekundet). Eller så kan man gjøre det motsatte, ved å justere det slik at spillet ser mindre pent ut kan det til gjengjeld kjøre mye raskere med en høyere fps.
Det er bra at man får valget til velge på PC. Hvis man vil ha penere grafikk kan man få det, hvis man vil ha et spill som kjører raskere kan man få det. Men hvorfor er det ikke sånt på konsollene? Utviklerne tenker at grafikken er mer viktig en fps-en, så man har aldri muligheten til å justere spillet etter sitt ønske ulikt på en PC. Jeg synes at utviklere burde gjøre det samme med spillene til konsollene, for det er noen som verdsetter god fps mer enn god grafikk.