Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
HQ

The self-boasting blogg! PLUSS+ My opinion of Jeppzki as mod

Skrevet av Madzen den 2 juni 2018 klokken 12:17
Dette innlegget er kategorisert under: blogg, spill, samfunn

Jeg skal fortelle deg noen fakta om meg kjøl!! Aggressivt også skal jeg fortelle deg også!!
Jeg har vært i Thailand nyttårsaften 2004!
Har Fikk Metroid Prime Trilogy til Wii i 2011 for 500 Kr (dags pris altfor høy)
Spilte Politisk ukorrekt med Lena Meieran.
Eier av en 3DS XL med Pikachu motiv.
Har en stor samling av Donald Duck tegnesrier.
Jeg har det første GR bladet fra 2002!!!
Jeg prøvde å spise en «ananas chilli» produsert av Don Dosa.
Har den Limited edition av Wind Waker med to bonus disker (høy pris der).
Jeg har masse lego.
Elsker å dra til Østlandet for å spise på Ben&Jerry isbaren og besøke Sverige!
Spilt spill siden tidlig 2000 tallet, med big brother.

PLUSS+ Om:
Jeg har en nøytral mening om hvorfor Jeppzki kunne fått prøvd å få vært moderator.
Jeg vet han har skrevet my rart og mye vondt (mye på tull), så det virker som om dere i GR at han vil ikke ta det seriøst vis han blir en. Men dere må huske på på att han har vært her i 10 år nå, det veldig lenge.
Men har troen på tilgivelse. Jeg har ikke noe imot att han blir en moderator vis han er høflig etter innsettelsen. Det er deres valg og jeg vil respektere den uansett om det blir yeah or nah????

HQ

En blogg om å blogge

Skrevet av Madzen den 21 april 2018 klokken 13:51
Dette innlegget er kategorisert under: blogg

Siden jeg lagde kontoen på GR så jar jeg vært veldig interessert å lage blogger og sånt. Jeg kjeder meg og har lyst å utvikle meg skjøl som person (skrive ferdigheter også).

Kan jo lage dokumentarer, artikler, og anmeldelser av media. Jeg kan jo skrive om ting som jeg finner på nett om forskjellige kulturer, Memes , mote eller fandoms (what?). Kan skrive om meg kjøl, hva jeg holder på med, Bergen (kjøpe senterne i byen) for eksemplet. Snakke om mat?
Savn av etter hund og klasse venninne.

Noen Ideer for hva jeg kan lage blogg om?

Helt ny her på GR

Skrevet av Madzen den 30 mars 2018 klokken 11:56
Dette innlegget er kategorisert under: Påske, spill, samfunn, noob

Jeg heter Mats og kommer fra Bergen. Jeg utdanner meg som kok, glad i dyr , filmer/TV-serier og min favoritt hobby er å spille video spill. Vært hardcore gamer siden 2000 tallet, min første konsoll var PS2 som jeg fortsatt har (som har blitt veldig støvete).

Jeg liker spill med god historie, gameplay, høy frame rate og oppløsning. Jeg har spilt så masse spill att jeg ikke vet helt hva som er mine favoritter spill. Jeg spille for disse dagene Destiny 2 og Final Fantasy 10 på PS4. Jeg skal plukke opp Far Cry 5 på Gamestop når Påske ferien er ferdig.

jeg ganske selvopptatt, glad i penger og «ganske politisk korrekt (men også ganske upolitisk korrekt)». Men jeg kan gi trøst og kos, støtte folk og prøver å være positive mot folk. Jeg har gått lei av folk som er mer negativ, selvopptatt og menneske hatere(rasister) enn meg.

Jeg håper jeg kan få en fin tid her på Gamereactor og ikke blir som utflyttet bygd med kun gamlingene blir igjen. Jeg er veldig interessert i disse konkurranse og sosiale forumene. Jeg liker å diskutere om samfunnet og politikk, hvordan det innflytelse oss og motsatt.

HA EN FIN PÅSKE.