Norsk
Halo 3

Halo 3

Skrevet av Majesty den 28 oktober 2009 klokken 00:24

Bungies flaggskip er her igjen, og Master Chief er tilbake - enda større, sterkere og mer voldelig! Kan Halo 3 nå opp til forventningene?

Det første som slår meg i det jeg entrer Halo-universet er den veldig fargerike grafikken. Den stråler mot meg som en sol, noe som ikke er særlig bra! De sarte øynene mine tåler ikke sterk farge, og dette burde Bungie virkelig tenkt på før de ga Halo 3 såpass sterke farger som blått, rødt og lilla. Nei, Halo 3 er en pine for øynene.

Jeg setter meg til rette i stolen med solbriller(pga de sterke fargene), og gleder meg til en heidundrandes Singleplayer. Og det første oppdraget går helt fint - men så begynner de store, fæle fiendene å komme på skjermen, og det er jo alt for vanskelig! Altså, jeg spiller på Beginner, men jeg klarer ikke å fullføre det andre oppdraget en gang! Halo 3 er alt for vanskelig, og det plager meg!

Musikken er ganske kjedelig. I stedet for 80-talls jazz har Bungie valgt å sette inn bråkete, klassisk musikk. Noe som selvsagt ikke er bra for oss med sarte jazzører. Huff.

Videre er historien veldig dårlig. Jeg forsto ingenting av den. Alt for komplisert, om man skal fange spillerens oppmerksomhet må man ha mer vitser ala "Karl & Co" og "AFV." Nei, historien var alt for avansert og vanskelig.

Selve gameplayet er også alt for vanskelig. Jeg dør hele tiden både i singleplayer og multiplayer, alt på grunn av at Bungie ikke har lagt ut tilstrekkelig med tutorials.

Alt i alt er Halo 3 ganske artig når du spiller med deg selv i custom games. Men ellers blir det bare for vanskelig, glorerende og øredøvende. Jeg skulle ønske meg litt mer jazz, litt mindre farger, og litt mindre historie. Og det at Bungie har gjort Halo 3 så ekstremt vanskelig er egentlig god nok grunn til å styre unna det.

Grafikk 4/10
Gameplay 3/10
Musikk 5/10
Holdbarhet 4/10

4/10