Norsk
Blog

Dokumentaren du må se!

Jeg regner med at flere av dere har sett The King of Kong, en dokumentar som gir et innblikk om det å være best i et "lite" arkadespill.

Det var den beste spilldokumentaren jeg hadde sett, men så kom The Smash Brothers.

Dokumentaren du må se!

The Smash Brothers er en fantastisk gave til alle som har levd og åndet for Smash Bros-serien, og spesielt Melee. Her får du se hvordan et festspill ble til det kanskje mest avanserte konkurransespillet vi har per dags dato i slåsspillsjangeren.

Dette er ikke bare dokumentaren for deg som elsker Smash Bros.-serien, men også for dere som elsker spill generelt. Alle sammen klarer å sette seg inn i dette, rett og slett spilt Super Smash Bros.

Bare se den. Se den. Alt ligger på Youtube, og den er delt opp i ni deler. LINK!

HQ

Det fantastiske hypen

Er det én ting Daft Punk klarer nå, så er det å skape en massiv hype. Først annonserte de signeringen til nytt label, Columbia Records, ved hjelp av å publisere et bilde på facebook og nettsiden deres. Nå tar de til nye høyder. Under nattens Saturday Night Live har de utrolig nok en 15 sekunder lang reklame hvor Daft Punk-logoen blir vist frem og det nye bildet som er nevnt tidligere. I bakgrunnen spilles det ekstremt funky-musikk som må være fra det nye albumet.

Jeg kan virkelig ikke huske sist gang et band har gjort meg så klar for et album. Og hvilket band er det som kjører på med reklame for en logo uten å ha annonsert noe som helst?

Fuckings, mystiske Daft Punk.

Youtube-video av reklamen: Link

Det fantastiske hypen

DAT HYPE

HQ

Norges nye surfekonger

Jeg hadde en anelse at dette kunne bli stort da jeg så Hvitmalt Gjerde tilbake i mai 2012. Et meget ungt band tok scenen på Sørlandets kunstmuseum. Dette var deres aller første konsert utenfor deres hjemby Bergen. Alle i salen kunne se hvor nervøse de var, spesielt da de prøvde seg på småpratingen mellom sangene. Uansett hadde de noe helt eget i seg. Noe ekte som man ikke finner i mange band.

Nå, godt over et halvt år seinere. Folk har fått med seg at disse fire bergensgutta har noe å slå i bordet med. De har allerede blitt booket til utallige festivaler som by:Larm, Hove og Trondheim Calling. Sistnevnte var undertegnede tilskuer på forrige helg. Guttene har nå blitt menn og eide virkelig hele Trondheim Calling på sine to konserter. Hvitmalt Gjerde har kommet for å bli, det er det ingen som helst tvil om.

Hvitmalt Gjerde har én EP ut som du både kan laste ned og streame fra deres soundcloud: Cowboy & Indianere.

Norges nye surfekonger

La oss surfe med Jesus!

En verdig avslutning

Èn av mine favorittserier hadde sin siste episode natt til lørdag. Dette var den femte sesongen av denne strålende sci-fi-serien. En serie som har vokst og vokst på meg. En serie som kan sammenlignes med X Files. En serie som blitt kriminelt oversett av den gjennomsnittlige nordmann.

Hvilken serie snakker jeg om?

Jo, Fringe er selvfølgelig serien. En nervepirrende fortelling om et spesielt etterforskningslag som støter på ting du aldri vil kunne forestille deg.

Har du enda ikke gitt Fringe en sjanse. Nei, da foreslår jeg at du setter deg ned med pilotepisoden av serien (finnes på Netflix) veldig kjapt.

En verdig avslutning

GI DENNE MANNEN MER HEDER!

AR-MA-DA!

AR-MA-DA!

Det er nok ikke mange som kjenner til denne fantastiske svenske Super Smash Bros. Melee-spilleren, men nå er det på tide. For han har gjort det igjen. I natt spilte han finalen i Apex 2013 (spilles i USA), og han vant nok en gang denne store turneringen. Han er rett og slett ustoppelig. Jeg har selv blitt voldtatt av denne ungen svensken. Det var virkelig ikke et pent syn fra mitt ståsted.

Nå kan dere sette av nesten en time på å se finalen i årets Apex, som ble spilt mellom Armada og Dr. PP. Dette er per dags dato de to beste SSBM-spillerne i hele verden. Se og nyt!

Armada - Dr. PP
Jeg legger også ved en gammel skrytevideo: Armada - The Peach Prodigy