Norsk
Google +

Google +

God kveld !

Ville bare informere om at jeg har fått meg Google +... oooog, vel... siden det ikke er så veldig mange som jeg kjenner inne der, og jeg har 150 peps som jeg kan invite tenkte jeg og dele det med noen her på GR

Så jeg vet ikke om det er mange her som har G+... eller om det er noen her som i det hele tatt er intresert i og ha det(noen mener vel at facebook gjør jobben godt nok)

men anyways, bare spør meg så kan det godt hende at jeg sender deg en invite (du får det på epost isåfall )

personlig syntes jeg at det var veldig merkelig meg G+, mest fordi jeg er vandt med facebook, og vel... det er ikke helt likt :) men jeg har tro på at G+ kan bli større og bedre en facebook, men det vil nok tiden vise... talast!

EDIT: https://plus.google.com/_/notifications/ngemlink?path=%2F%3Fgpi
nv%3DEv3anH5SY2c%3A7sTdpPZYTsE
<--- hvis du vil ha Google + :)

HQ

Ny montage

Så, jeg og kompisen min som deler youtube en youtube channel har nettop blitt ferdig med en BFBC2 vietnam montage!

Montagen er ikke den beste, men det var bare noe vi ville hive på channelen, vi har ingen mål om og bli store på montage området, vi gjør det just for fun :)

så, hvis du har lyst kan du trykke på linken; http://www.youtube.com/watch?v=vOWeorT0tNE og si hva din mening om den er, vi kommer til og legge ud flere videoer, uten tvil bedre en denne, men det får duge for nå... også hvis dere har noen forslag, så tar vi gjerne imot det :)

takk :)

HQ
Ny PC!!!

Ny PC!!!

Som dere nok fatter har jeg fått meg en ny PC, en veldig god en og ^^ så derfor tenkte jeg bare og poste her på GR hva den består av. Takker -sebastian- for alt! uten han hadde jeg nok kjøpt en dritt PC. Så takk!

Uansett, her er det som pcen består av:
Kabinett: NZXT Lexa S
Hovudkort: Asus P7P55D-E Pro
Strømforsyning: HX 750w Corsair professional series
Skjermkort: Zorac GeForce GTZ 480
Harddisk: 1TB
Prosessor: Intel core i7 860 LGA-1156
RAM: 4BG DDR3
+ Windows 7 64 BIT og en random cdrom :)

MoH Limited edition = Battlefield 3 Beta

Hvis du kjøper et eksemplar av limited editionen til Medal og Honor så får du tilgang til det ettelengtede spillet Battlefield 3.

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/20
10/07/30/battlefield-3-beta-added-to-medal-of-honor-limited-editio
n.aspx

Egentlig hadde jeg ikke tenkt og kjøpe MoH men jeg er en ganske stor fan av Battlefield serien, og for og være helt ærlig har ikke jeg noe imot og betale 500 for en BF3 beta...

Men jeg får se om det muligens er noen annen måte og skaffe meg beta adgang, fordi multiplayer betaen til MoH var helt forfærdelig! ikke det værste jeg har spilt, men det var MAAANGEE ganger hvor jeg ble frustrert... men det går jeg ikke innpå nå...

Uansett, hadde dere kjøpt MoH for en garantert beta til BF3?

Første minitage ferdig

Første minitage ferdig

Så etter en god vente stund så fikk jeg og kompisen min endelig capture cardet vårs. Jeg har da laget den første minitagen til channelen som er av BFBC2.

Jeg tenkte at en no scope minitage kunne være en god start og jeg vil si at det er variert kvalitet på killsa som er i minitagen. Men alt i alt er jeg svært fornøyd hvordan den ble til slutt. Og har fått god respons fra alle som har commenta eller som jeg har snakt med på msn osv. Så jeg ville bare si det, håper på noen til viewers på videoen og kanskje noen subscribers ^^

Og det var vel det.

link til minitagen: http://www.youtube.com/watch?v=eZ37ylpvcPA

BTW: Hvis dere kunne gitt meg noen ideer til nye montager(som hvilke våpen, scope/no scope osv.) og eventuelt si hva som kan bli gjort bedre så hadde det vært fantastisk ;)