Norsk
#ForzaJules (1989-2015)

#ForzaJules (1989-2015)

Skrevet av MNO den 21 juli 2015 klokken 17:58
Dette innlegget er kategorisert under: RIP

Siden 1970-tallet så har Formel 1-sporten vært en dødelig affære, der vi har blant annet mistet Svenske Ronnie Peterson, Østerriske Roland Ratzenberger og Brasilianske Ayrton Senna. Men nå sist fredag mistet Formel 1 Communityet en ny stjerne, nemlig Franske Jules Bianchi

Han døde nå fredag pga av hodeskadene han pådro seg i et krasj med en hjul-laster i et Formel 1 løp ifjor., og har siden da ligget i koma, men dessverre våknet aldri igjen. Jeg vil skrive denne lille bloggen som en liten hyllest for han, for den fantastiske personen han var på og utenfor banen. Han var en skikkelig gledestråle, som både smittet til både førere og fans. Blant annet så har mange "sagt" at han ville bli den nye "Senna" eller "Schumacher" for den kjørestilen han hadde.

For å gi en liten oppsummering, han startet sin Formel 1-karrière i 2011 som test-fører for ferrari og test fører for force india-teamet i 2012, men fikk ikke kjøre løp før 2013 for det mindre marussia-teamet. Og i 2014 så oppnådde han sin største bragd, altså å ta sitt første poeng for seg selv og marussia i Monaco ifjor med en sterk 9 plass som ga han 2 poeng i VM-Sammendraget.

For meg så er dette utrolig trist, som selv har fulgt sporten siden 2000, der sporten har både opplevd både gode og dårlige ting. Vi får håpe at han blir like godt tatt imot oppe i himmelen som Senna. Også for å nevne, så er begravelsen idag...

Det jeg bare vil si nå er: R.I.P Jules Bianchi.

"If I don't become a world champion, I'd be happy even if I died trying." - Jules Bianchi
_____________________________________________________

For de som ikke skjønner hva som har skjedd:

Krasjen: https://www.youtube.com/watch?v=d052iSUkSY0
Begravelsen: http://www.vg.no/sport/motorsport/motorsport/du-kommer-alltid-til
-aa-vaere-der/a/23492702/

tribute-video: https://www.youtube.com/watch?v=ArBJux5nz04

HQ
Å miste et familie-medlem

Å miste et familie-medlem

Skrevet av MNO den 13 juni 2014 klokken 21:49
Dette innlegget er kategorisert under: Dog, Tussi, RIP, Dead, Family

NB: Nå vil jeg fortelle en veldig vond opplevelse, så jeg håper dere brukere her som vil kommentere kan kommentere saklig og skikkelig.

Tirsdag 10 Juni opplevde jeg mitt verste mareritt. Min blandingshund "Tussi" døde i armene mine. Idet jeg koset med henne så sa hjertet hennes stopp. Det er helt forferdelig,. En hund som jeg har vært bestevenn i 10 år er borte, og ingen kan erstatte den, uansett hva. Selv når jeg skriver dette så kommer det noen tårer, for det blir et sterk tema, men vil også si grunnen for at jeg ikke har vært på GR. Jeg vet at det er livets gang, men jeg takler det IKKE!

Men den gode nyheten er at vi sal kjøpe en ny hun: en "Schæfer". Nesten maken hund som vi hadde før, bare det er ørene som er ulike. Og hvorfor navnet "Tussi"? Vi "barna" opp kalte den etter eslet i hundremeterskogen, så jeg vil vår neste hund skal hete "Tussi Jr".

Fakta om "Tussi":
Alder. 10 år
Kjønn: Tispe
Rase: Blandingshund, Schæfer og fuglehund

<3<3Tussi<3<3