Norsk
Dobbeltmennesket

Dobbeltmennesket

Flakey er en 16 år gammel gutt fra Nedre Eiker, like utenfor Drammen. Han er en nokså normal gutt, med unntak av en ting... Han kan snakke med mat i munnen, uten å spytte rekesalat i trynet på vennene hans. «Men hvordan er det mulig?», tenker du.. Vel, Flakey klarer det siden han har to munner. For å være ærlig, så har han dobbelt sett av alle kroppdsdelene. Fire armer, to neser og 20 tånegler... Ja, du skjønner tegninga.

Flakey er ingen mutant, han er mer et spuermenneske. Siden han har dobbelt sett av alt, så er han selvfølgelig dobbelt så awesome som alle andre. Alle elsker, Flakey, han er jo «dobbelt-mannen», også kjent som «Edderkoppen». Flakey kan gjøre alt alle andre ikke kan gjøre. Det er vel derfor alle misunner han, og ser opp til han.

«Men hvilke andre fordeler er det Flakey får?», spør du kanskje. Vel, han har jo 360 graders syn, noe som kan virke svimmelt, men han får mange fordeler med det. For eksempel: Dette er vel det alle hjemmesittende ungkarer drømmer om. Spille og se på porno samtidig. Vel, med fire armer, fire øyne og to hjerner så kan han konsentrere seg om to ting samtidig, se på to ting samtidig og utføre to ting samtidig. Her kan han både spare tid og energi.

En annen ting han kan spare tid på, er doturene hans. Altså, han kan tømme blæren/tarmen sin dobbelt så fort som alle andre, siden han har to tissefanter og to rumpehull. Det kan selvsagt være litt problematisk med å tørke seg bak to plasser, men med fire hender så blir det en enkel oppgave for en fyr som Flakey.

Siden Flakey er überpopulær, så drar han mange damer. Og det er alltid et vanskelig valg hvem han skal gå til sengs med, men han kan selvsagt velge to, siden han har dobbelt utstyr.

Det er så uendelig mye han kan gjøre: Han kan snakke i fire telefoner samtidig, han kan dobbeltdate, han kan date seg selv, sove dobbelt så lenge, synge duet alene, spille Co-Op med seg selv, høre på forskjellig musikk samtidig, jobbe og sove samtidig, jobbe for to personer, få to koner osv... Og han har alltid sin beste buddy med seg; nemlig seg selv. Han kan til og med hoppe på trampolinen for to personer! Han er ustoppelig!

Men dette er slik vi liker å tenke på Flakey...

Egentlig så finst det så alt for mange dårlige sider med å være et monster som ham. La oss gå tilbake til det med å dra damer. Seriøst, hvem vil gå i sengs med en edderkopp lignenes mutant. Vel noen, men han får ikke det beste utvalget. Han får bare dem som har fetish for menneseklige edderkopper.

Og la oss ta doturene hans. De er ikke så luksuriøse som jeg først overbevsite dere om. Han kan jo tross alt bare sitte på doen med ei ræv samtidig, og da tar det like lang tid som med en vanlig person bruker. Eller, faktisk så tar det lengre tid. Han spiser jo for to personer, noe som betyr at han har avføring for to personer, noe som igjen betyr at han går på do for to personer. Han bruker altså dobbelt så lang tid som andre folk. I tillegg må han vaske og tørke fire hender, noe som også er tidkrevende.

Flakey må også klippe seg, slik som alle andre. Men siden han har to hoder, så blir frisør-regninga dobbel. Da er det plutselig ikke noe igjen av dobbelt lønna. Igjen så ser vi den mørke siden med å være et dobbeltmenneske. Og med sine to forskjellige hjerner, så ender han ofte opp med å krangle med seg selv. Alt ifra om hvilken dame han skal date, eller om han skal drikke Cola eller Pepsi. Dette har resultert i mange ukule slåsskamper med seg selv.

Han har også dobbelt med svakheter. Det har skjedd mange ganger at jenter har sparket han i understellet, noe som har resultert i dobbel smerte. Og siden han har to munner så maser han mer enn en vanlig person, noe som gjør at folk unngår ham. Han har også to magesekker, som gjør at han må spise mer, og da blir det flere tungvinte doturer. Han er i tillegg direkte stygg! Så det suger nesten å være et dobbeltmenneske.

Og på toppen av det hele så har han dobbelt så stor sjanse for å få sykdommer som for eksempel kreft, siden han har flere organ å få det i. Så det er ikke så kult å være et dobbelt menneske som Flakey alikevel... Eller?

Når alt kommer til alt, så har Flakey to navler, og det er det som teller. Ingen kan ta det fra ham, og dermed kan ingen ta æren fra ham!

Og siden jeg bare klarte å google frem muterte radioaktive barn fra Øst-Europa, så slår jeg bare til med et totalt random sommerbilde som viser sola i all sin prakt.

HQ