Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Topp 10 aktive brukere #12

Topp 10 aktive brukere #12

Nok en uke på Gamereactor er omme, og tallene er inne. Har ElGamer hevnet det pinlige tapet for ei jente fra forrige uke, etter å ha dominert førsteplassen i ukesvis? Har Strategist returnert fra sjeleletingen dypt inne i Himalaya-fjellene? Har nytt blod kjempet til seg en plass på lista med fingerverk, svette og tårer?

Vi så god aktivitet spredt utover mesteparten av siden forrige uke. Et litt bredere utvalg av tråder ble trukket frem, og både nye og gamle brukere var aktive på blogg- og medlemsanmeldelses-fronten. Til og med Gruppe-seksjonen så en god dose aktivitet, men mer om det i en senere blogg.

Denne listen er en oversikt over hvem som har vært mest aktiv rundt omkring på siden, med poeng fordelt ut i fra hvor synlige de har vært på ulike deler av den. Aktivitet avler aktivitet, og derfor er det veldig viktig for forumet å ha så aktive brukere som mulig. Det er derfor vi velger å fremheve de ti mest aktive uke for uke. Hvis du vil vite mer om hvordan aktivitetspoengene fungerer, les denne bloggen.

Første gang jeg håndterer skrivingen av denne listen er jeg også å finne på den selv. Tilfeldig? Selvsagt. Her er den:

10. sonic og link [128]

Til tross for flere poeng finner sonic og link seg lavere på listen denne uken. Selv om han har merket den tilspissede konkurransen fra de andre brukerne, kan han likevel le seg i søvn i god tid fremover - han slo broren Kakashi sensei med ett stusselig poeng, som akkurat havnet utenfor listen. Det kan du ikke la han glemme, sonic og link!

9. fantomena [133]

Fantomena endte opp med noen få poeng mindre, og har dermed rast fra forrige ukes fjerdeplass til en god niendeplass. Har aktivitetsmaskinen og all-time førsteplassen falt litt i fra? Øynene er på han neste uke.

8. Animorpher [144]

Forrige ukes store vinner, og listens eneste representant for det fagrere kjønn, har ikke klart å matche aktivitetsnivået som tidligere sendte henne til topps. Et fall på 66 poeng medførte et fall helt ned til en åttendeplass. Alle forventer at du skal hevne dette neste uke, Animorpher. Vi følger nøye med.

7. Bernt Erik [146]

Vår alles kjente og kjære Bernt Erik kommer inn på en respektabel syveneplass denne uken, mot foregående ukes sjetteplass. Dette til tross for betydelig flere aktivitetspoeng, som bare vitner om økt konkurranse denne uken. Det er godt å se at dere gir Snåsamannen #2 litt konkurranse.

5. Ole-Christian [163]

I motsetning til remote skal jeg ikke gripe denne sjansen til å fortelle dere alle hvor fantastisk jeg er, men heller la (den enormt imponerende og grensesprengende) poengsummen min gjøre det for meg. Ydmykhet er en dyd, vet dere. Legg merke til hvordan jeg lot karene jeg deler femteplassen med stå over meg på listen. Det er bare sånn jeg er.

5. 2menn1spill [163]

De to karene fra Fredrikstad, som er helt ferske brukere her på Gamereactor, har virkelig ankommet med stil. Den høye poengsummen demonstrerer hvor mye blogger har å si, da de postet intet mindre enn 9 stykker i løpet av uken. Jeg tror kanskje de vil at vi skal sjekke ut Youtube-kanalen deres, folkens.

4. ElGamer [179]

Selv om ElGamer hevnet det sviende nederlaget for Animorpher, faller han likevel en plass nedover lista. Når Strategist returnerer, må alle bare vike. Sånn er det. ElGamer har vært å se over alt på forumet og i kommentarfelter, og det gjenspeiler seg i poengsummen hans - som til tross for fallet på lista er hele 38 poeng høyere enn uka før.

3. xXAkresSXx94 [180]

I likhet med ElGamer har xXAkresSXx94 sett seg nødt til å vike for Strategist. Han beholder like fullt en pallplassering, og det er ikke noe å kimse av. Han har også betydelig flere poeng, til tross for fallet. Dette er en utvikling vi liker å se. Mange av de ekstra poengene kan nok tilregnes de mange anmeldelsene han har postet i løpet av uken. Sjekk dem ut!

2. Strategist [181]

Vår alles store moderatorkonge er endelig tilbake, og tilbake for fullt. Det er åpenbart at den friske fjelluften i Himalaya har gitt han nye krefter og motivasjon. Den respektable poengsummen er likevel ikke nok til å gjøre noe med førsteplassen:

1. remote [203]

Den evige toeren har til slutt prestert det helt store - seier. Jeg vurderte lenge å plassere Strategist, med sin andreplass, øverst på listen bare for å terge han, men remote er kjent for å ha slått hardt tidligere, så jeg turte ikke. Vær så snill, ikke slå meg!

Vi er fullt klar over at listen kun fremhever de aller mest aktive brukerne, og ikke alle brukerne som bidrar svært positivt. Vi kan avsløre at vi har satt igang en rekke tiltak bak kulissene for å skinne heder og ære (og kanskje til og med en premie eller to) også over disse brukerne. Så det er ingen grunn å stoppe med velskrevne blogger og anmeldelser eller innsiktsfulle og morsomme foruminnlegg.

Forrige blogg.

---------------------------------------------------

Tidligere blogger:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

HQ