Norsk
Blog
Gjenopplivet gruppeseksjon

Gjenopplivet gruppeseksjon

Gruppe-delen av forumet har i lengre tid vært mer eller mindre død. Etter at mesteparten av fascinasjonen for en ny funksjon forsvant, ser det ut til at dere fullstendig mistet interessen.

Det har vi i det siste så smått forsøkt å gjøre noe med. Det er mye potensiale i grupper hvis man bruker dem litt mer kreativt og regelmessig. En av gruppene vi har opprettet de siste dagene er Meme-gruppa. Her kan dere poste korte innlegg med bare en link til et morsomt bilde/meme, uten at det blir sett på som spam. Det er mange brukere som åpenbart følger ymse meme-sider med argusøyne, og helt sikkert klør i fingrene etter å dele noen av dem med oss andre. Det står dere altså fritt til å gjøre i denne gruppa. Let the laughter commence!

En annen gruppe som nylig har dukket opp er Atheismus. Som gruppebeskrivelsen enkelt og greit forklarer: Gruppa for gudløse hedninger. Vi har lagt merke til at det er ganske mange ateister og andre religionsmotstandere på forumet. I denne gruppa er det unødvendig å bekymre seg for å støte andre brukere av en annen overbevisning enn deg selv. Har du et festlig religionskritisk bilde eller noe du veldig gjerne vil få av hjertet i forhold til religion? Da er dette gruppa for deg.

En annen gruppe som jeg synes det er verdt å trekke frem, selv om den ikke er spesielt ny, er Gentlemen's Lounge. En festlig gruppe for de av oss som legger det lille ekstra i spillkarakterene våre:
"I Gentlemen's Lounge finner du likesinnede gamere som jobber i timevis for å perfeksjonere spillkarakterene deres ved å finne den fjongeste hatten, den minst rynkete dressen og den mest elegante barten spillet har å by på."
For å skape den riktige atmosfæren når du stikker innom, anbefales det å ha denne siden i bakgrunnen, mens du finner frem favorittjazzen på Youtube. Jeg tillater meg å anbefale denne. You are most welcome, my good sir! Eventuelt madam.

Et problem for gruppe-delen inntil nå har vært de mange inaktive og meningsløse gruppene som bare rotet det til og tok opp plass. Moderasjonen tok nylig et krafttak og ryddet opp i de aller fleste av disse. Nå skal den være mye lettere å navigere. Vi kommer naturligvis også til å følge den opp mye tettere enn vi har gjort frem til nå.

Så gjør det til en vane å svippe innom gruppene når du er her på forumet. Om ikke du finner noe interessant blant de hundrevis av gruppene som allerede finnes, er du mer enn velkommen til å opprette din helt egen. Vi gleder oss til å se hva dere kommer opp med!

http://www.gamereactor.no/grupper/

HQ