Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Topp 10 aktive brukere #15

Topp 10 aktive brukere #15

Etter at dere uheldigvis måtte klare dere med remote i en uke, er jeg nå på plass bak topp 10-roret igjen. Kanskje verden står til påske likevel. Vent..

Aktivitetsnivået ser dessverre ut til å ha vært litt lavere enn uka før, både på topplista og for forumet generelt. For eksempel er den gjennomsnittlige poengsummen for de 10 mest aktive denne uka bare på 178,5 poeng, mens den var hele 244,2 poeng forrige uke. Vi får håpe at dette ikke er en trend.

Over til ukens topp 11(!)-liste:

11. Archana [117]

Archana har akkurat falt utenfor varmen så mange ganger nå, at jeg ikke kunne utelate henne med god samvittighet. Denne ukens liste blir altså en topp 11-liste. Dessuten gjør det ingenting at det dukker opp en ekstra representant for det fagrere kjønn. Så slipper Animorpher å føle seg så ensom. 117 poeng er uansett en respektabel poengsum, kun 2 poeng bak tiendeplassen.

10. Kakashi sensei [119]

Nok en gang må Kakashi sensei gi tapt for broren. For en gangs skyld med betydelig mer enn ett poeng også. Den ene bloggen og de mange forum- og gjestebokinnleggene var altså ikke nok til å hevde seg. Han kan iallfall trøste seg med en respektabel poengsum, og at han holdt Archana utenfor listen. Eller vent, ikke engang den gleden kunne jeg unne ham.

9. remote [121]

Siden remote tilsynelatende ikke er tilstede om dagen, kan jeg tillate meg å påpeke hvor fullstendig og overbevisende jeg slo han denne uken. Som han selv skrev forrige uke; synd at han må være undermann til hans overmann. Jeg er ikke politisk korrekt nok til å gjøre en sak ut av de uttrykkenes manglende kjønnsnøytralitet. Det er jo kult å være politisk ukorrekt.

8. sonic og link [129]

Den overbevisende seieren over broren smaker nok søtere enn all verdens påskegodt. At ti poeng er overbevisende, sier forsåvidt sitt om hvor jevnt det vanligvis er mellom disse to. Som om det å slå broren ikke er nok, klatret han også en plassering mot forrige ukes niendeplass. Dette til tross for at han har færre poeng, som igjen vitner om den lavere aktiviteten.

7. Bernt Erik [140]

Som vanlig durer Bernt Erik inn på en sterk plassering med sin uendelige rekke av gjestebokinnlegg. Han må til og med ha blitt motivert av kommentarene mine et par uker tilbake, for nå er ikke lenger blogger fra Snåsa noen mangelvare.

6. fantomena [151]

Det ser ut til at aktivitetstanken til fantomena er bunnløs. Enda en uke med en sterk plassering på topp 10-lista, og enda en uke med foruminnlegg og tekstkommentarer på løpende bånd. Jeg forventer at Parkour Gamer dukker opp hvert øyeblikk for å kommentere alle poengene han skaffer seg.

5. Ole-Christian [158]

Det kan nesten virke som om femteplassen er mitt naturlige habitat. Nedgangen i poengsummen fra forrige uke velger jeg å tilegne det faktum at jeg ikke hadde mulighet til å være aktiv her mesteparten av helgen. Så det så.

4. Animorpher [190]

Nå som hun ikke er listens eneste kvinnelige bruker må hun nesten finne en annen måte å imponere på. En god fjerdeplass og en poengsum på nærmere 200 er mer enn nok. Hun har også klatret opp fra en åttendeplass. Dette beviser at livlig bruk av livefeed kan gi store utslag på poengene. Det er også fint å se at hun tar initiativ og bumper opp en del eldre tråder igjen.

3. Strategist [201]

Den store sjefen stikker innom mellom semesteroppgaver og påskeferie, og smeller til med en imponerende pallplassering. Da kan han fredelig forsvinne igjen. Den høye poengsummen er bare enda et eksempel på at livefeed-oppdateringer kan ha mye å si. Kommer han noensinne til å returnere til 700-poengnivået fra den store aktivitetseksplosjonen vinteren 2012?

2. ElGamer [281]

ElGamer forsvarer andreplassen fra uken før, selv om poengsummen er på ganske nøyaktig 100 poeng mindre. Lavere poengsum til tross, han og førsteplassen konkurrerer fortsatt i en klasse for seg selv. 131 foruminnlegg sier mer enn nok.

1. xXAkresSXx94 [295]

For tredje uke på rad stikker xXAkresSXx94 av med førsteplassen. Det interessante er imidlertid at den ikke er på langt nær like overlegen som de to forrige ukene. ElGamer snuser han i nakken. Dette kan bli meget spennende neste uke.

----------------------------------------------------

Tidligere blogger:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

HQ