Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Blog
Topp 10 aktive brukere #16

Topp 10 aktive brukere #16

Påsken er over, og oversikten over hvem som ikke var på skitur i fjellene eller var opptatt med å knaske godteri er på plass.

Påskeferien ser ut til å ha sørget for en ordentlig omvending av den "vanlige" listen. xXAkresSXx94 er ikke lenger på førsteplass, han er faktisk ikke på listen i det hele tatt, og flere brukere vi normalt ikke ser har kjempet seg oppover i gjengangernes fravær. Det blir spennende å se om de klarer å forsvare plasseringene sine neste uke.

Ukens mest aktive:

10. Animorpher [116]

Animorpher har det med å rase opp og ned på denne listen, og påskeuka er ikke annerledes. Fra forrige ukes sterke fjerdeplass, har hun nå falt ned til en god tiendeplass. Ikke at det er noe galt med en tiendeplass, vi må jo starte et sted også. Neida, en rekke livefeed-oppdateringer og gjestebokinnlegg er nok grunnen til at én av ukas to kvinnelige brukere har rasket med seg nok poeng til å sikre seg en plassering.

9. Kakashi sensei [131]

Kakashi sensei har ikke for vane å rase opp og ned listen, men å bli slått med nøyaktig ett poeng. Denne uken er det undertegnede som har æren av å slå han med dette ene poenget. Smaker nok rimelig surt for Kakashi, men heller søtt for meg. Ikke nok med det, men broren er også foran nok en gang. På den andre siden har han jo tross alt vært aktiv nok til å havne på en imponerende niendeplass. Det er ikke noe å kimse av.

8. Ole-Christian [132]

På en side har jeg ettpoengsseieren over Kakashi sensei å more meg over, på den andre har jeg falt tre plasseringen siden forrige uke. Det store er nok heller at jeg er den eneste moderatoren som hadde tid nok til dere denne uka til å havne på lista. Hvor er forherligelsen jeg så åpenbart fortjener? Det at jeg ligger mellom tvillingene høres for øvrig verre ut enn det egentlig er.

7. sonic og link [138]

Sonic og link ser ut til å ha funnet tilbake til gammel stil, og vinner nå komfortabelt over broren for andre uke på rad. Det ble stukket kjepper i hjulene et par uker, men det ristet han mesterlig av seg. Dette er enda en bruker som har lagt livefeed-funksjonen for elsk, som åpenbart hjalp til med ukens poengsum.

6. fantomena [158]

All-time førsteplassen forsvarer sjetteplassen sin, påska til tross. Med hele 93 foruminnlegg og 42 gjestebokkommentarer er det ingen tvil om hvor fantomena sanker poengene sine. Skuffende nok ser det ut til at Parkour Gamer aldri la merke til forrige ukes poengsamling, så kanskje han dukker opp denne uka? Neida PG, jeg bare tuller med deg. Eller gjør jeg det?

5. gnyg [182]

Gnyg har virkelig slått på stortromma denne uka, med hele 182 poeng. Personlig rekord, og holder til en komfortabel femteplass. Imponerende at han har tid til å henge såpass på GR, når bilder av skjegg skal tas og matvarer skal selges. Nok en gang spiller livefeed-oppdateringer en rolle, sammen med en en rekke foruminnlegg og gjestebokkommentarer. Klarer du å holde dette nivået gående over påske da, gnyg? I god remote-ånd: vi satser på en gnygete liste neste uke.

4. Archana [204]

Det ser ut til at forrige ukes honorable mention-plassering tente et bål under rumpa hennes, og hun spratt helt opp til en fjerdeplass. Listen over brukere som har fått over 200 aktivitetspoeng er påfallende kort, så dette er definitivt noe å skryte av. Du burde printe ut bloggen min, ramme den inn og henge den på veggen slik at alle kan beskue din enorme prestasjon. Og mine suggererende skriveferdigheter.

3. Venom140 [214]

Til tross for at Venom140 har hengt her siden tidlig i 2009, er dette første gang han er å se på lista. Han har hatt en utrolig spredt aktivitet, med litt av alt. Foruminnlegg og bloggkommentarer er likevel grunnsøylene i den svært imponerende poengsummen. Forresten: Vær så snill, fortell oss mer om denne jenta di. Vi kan umulig få nok.

2. Elektro Banana [221]

Venom140 er ikke den eneste som dukker opp for første gang denne uka (og begge attpåtil på pallplasseringer). Elektro Banana har, mest sannsynlig i et voldsomt sukker-rush, tatt helt av i påska. 81 foruminnlegg, 50 tekst- og gjestebokkommentarer og 27 bloggkommentarer kommer ikke sånn helt uten videre. Det store spørsmålet blir nok heller om han kan forsvare andreplassen når påskeegget er tomt.

1. ElGamer [279]

Når xXAkresSXx94 er borte, danser ElGamer på bordet. Da hovedkonkurrenten sporløst forsvant, sannsynligvis på et par ski et sted på Hardangervidda, kunne han enkelt og greit sanke inn førsteplassen. Med en poengsum som er farlig lik forrige ukes. Det sies jo at den med jevn og god fart til slutt vinner. ElGamer er beviset. Hvis man ser vekk ifra at han allerede har vunnet en hel haug med ganger tidligere, da.

STOR ANNONSERING: Neste ukes vinner vil bli moderator på prøvebasis. Vi trenger sårt et tilskudd i moderatorstaben, og har blitt enige om at brukere som kan vise at de er særdeles aktive og tilstede på alle sidens arenaer er det vi ønsker. Lykke til, spirende moderatorer der ute! (aprilsnarr)

----------------------------------------------------

Tidligere blogger:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

HQ