Norsk
Blog
Topp 10 aktive brukere #18

Topp 10 aktive brukere #18

Den siste uken har vært ganske spesiell. De fleste av dere har nok lagt merke til en voldsom oppgang i aktiviteten over hele forumet. Det skyldes at jeg og Strategist har vært så aktive som overhodet mulig, i et forsøk på å inspirere aktivitet også hos dere andre. Vi har sett flere brukere delta mer aktivt, en langt større rotasjon i aktive tråder og flere innlegg i hver aktive tråd enn noensinne tidligere. For en grundigere forklaring viser jeg til Strategists blogg. Vi har satt en rekke rekorder den siste uken, og derfor vil ukens topp 10-blogg bli litt annerledes.

Den mest tilfredsstillende rekorden fra denne begivenhetsrike uken er at vi på søndag hadde et større antall brukere med over 100 poeng enn på noe tidspunkt tidligere. Hele 17 brukere sto oppført med over 100 poeng i går. Dessverre har en del av disse falt bort under nattens oppdatering, men vi vil likevel trekke dem frem. Her er de tre brukerne som falt under 100 poeng i natt, med tallene de hadde på søndag:

albaga [100]
Elektro Banana [121]
ElGamer [133]

La oss alle gi dem en stor klapp, og håpe at de kjemper seg opp igjen i løpet av uken.

Når man ser over tallene på lista nedenfor er det en del som stikker seg ut. Mest fremtredende er naturligvis de voldsomme poengsummene til første- og andreplassen, men også at vi har hele 7 brukere med over 200 poeng. Akkurat som de 17 brukerne med over 100 poeng fra søndagen, så er dette også en rekord for forumet vårt. Strategist har satt ny rekord med sine 1008 poeng, og jeg følger tett etter med den nest høyeste poengsummen vi har sett.

På grunn av at uken er så spesiell kommer denne topp 10-listen til å bli en topp 14-liste - alle brukere som for øyeblikket har over 100 poeng er med. Over til listen:

14. The Cookiemonster [113]

Kakemonsteret suser inn på en fjortendeplass. Så egentlig burde han ikke være her. Jeg vet at det å være på denne listen er hans store drøm, så han sitter sannsynligvis og leser dette med antydninger til brystsmerter akkurat nå. Noen burde ringe etter en ambulanse. 113 poeng, get it? You do? Good.

13. Animorpher [146]

Animorpher er så vant til å være med på denne lista, at selv når hun egentlig ikke er med, så er hun her likevel. Det i seg selv er jo imponerende. Hun er en av de som har holdt seg på omkring samme aktivitetsnivå som hun "alltid" gjør, noe som åpenbart er langt ifra nok når resten av forumet eksploderer slik som nå. Forventer å se deg blant topp 10 neste uke, altså.

12. Archana [171]

Det har visstnok blitt en vane for våre to kvinnelige topp 10ere å ligge oppå hverandre. Det er heller ikke meningen at det skal legges noe skittent i den formuleringen, men det er nok uansett uunngåelig på et forum bestående i all hovedsak av spillende tenåringsgutter. Jeg er overbevist om at Archana sitter med sitt oppgitte uttrykk sånn cirka nå. Muligens minus Minni-ørene.

11. sonic og link [179]

Tvilling #1 (eller er han #2?) faller akkurat utenfor det glade topp 10-selskap denne uka. Jeg slutter aldri å bli forundret over at én av tvillingene alltid er akkurat unna et eller annet. Jeg håper ikke at det også er sånn for dem i det virkelige liv. Må være frustrerende. Til tross for at han teknisk sett ikke er en del av listen denne uka, er en poengsum på 179 fortsatt rimelig imponerende.

10. Tommy Kvaernerud [188]

Det virker som om TK bestemte seg for å gjøre det godt at han slettet alle bloggene sine med en plassering på ukens liste. Skal ikke se vekk ifra at det har fungert. Dette er også første gang på over to måneder at han får lurt seg inn her. Ikke dårlig. Ikke dårlig i det hele tatt. Forsvarer du listeplasseringen neste uke da?

9. RockFuzzEleven [192]

For første gang gjør RockFuzzEleven sitt inntog på topp 10-lista. Er det tilfeldig at det var akkurat denne uka det skjedde? En poengsum på nesten 200 poeng er rimelig bra, til tross for at det kun er nok til en niendeplass. Bare to poeng bak åttendeplassen, dog.

8. Bernt Erik [194]

Velkomstmaskinen har selvsagt en plassering også på denne ukens liste. Hvis han holder samme aktivitetsnivå neste uke også, kommer han til å runde 10 000 poeng totalt. Litt av en milepæl. Stå på, Bernt Erik.

7. Kakashi sensei [229]

Tvilling #2 (eller er han #1?) smeller til med en syvendeplass. En syvendeplass høres mindre imponerende ut enn det egentlig er, med tanke på aktiviteten denne uken. 229 poeng ville vært mer enn nok til å toppe denne listen for ikke så altfor mange uker siden. Det er en flott utvikling. Ikke like flott for Kakashi sensei, dog.

6. remote [238]

Remote er litt snurt for tiden. Han vil ikke innrømme det, men det er helt åpenbart. Her har han spilt Monster Hunter som en helt mesteparten av uken, og i hans fravær har forumet eksplodert. Han later som om han er sint fordi han gikk glipp av det, men innerst inne er han redd for at det er nettopp fordi han var borte. Slapp av, det har ikke noe med deg å gjøre. Tror jeg.

5. JoEy_Odd [243]

Forumets eminente samtids-sosialrealist dukker opp på en særdeles sterk plassering også denne uken. Jeg lurer virkelig på hva denne karen driver med på en søndags formiddag, siden han tilsynelatende tar helt av hver søndag kveld/natt. Er det et desperat forsøk på å gjøre mest mulig ut av det lille som er igjen av helgen? Er det et søndagsrituale for deg å drikke en blanding av Red Bull, Duracell-batterier og hjemmebrent? Får du kun lov til å sitte på internett på søndager? Jeg forventer svar i neste blogg om kampen mot systemet.

4. fantomena [260]

Fantomena holder sin jevne og gode poengsamling på samme nivå, noe som dessverre er langt ifra nok i en uke som ellers er alt annet enn jevn og på samme nivå. Likevel sikrer han seg fjerdeplassen, hovedsakelig på grunn av hele 143 forumposter i løpet av uken. Kanskje han bare har en litt treg reaksjonsevne, og smeller til neste uke med 800 poeng? Nå har han iallfall ikke noe annet valg, ettersom jeg aldri tar feil.

3. SirThomas [301]

Denne karen fortjener en ekstra klapp på ryggen for innsatsen sin denne uken. Dette er nemlig første gang han er å finne på listen. Den allerede imponerende poengsummen og plasseringen hans gjøres av den grunn enda bedre. SirThomas har alliert seg med både JoEy_Odd, meg selv og Strategist disse nettene, og har vært en essensiell del av våre nattlige eskapader. Vi håper at du forsvarer, eller til og med forbedrer, plasseringen din neste uke, SirThomas.

2. Ole-Christian [918]

Etter å ha holdt førsteplassen hele uken, bestemte Strategist seg (sannsynligvis da det gikk opp for han at den tidligere rekordsummen hans på over 700 poeng sto i fare for å knuses) for å ødelegge festen min. Typisk. Dette minner meg om den gangen jeg, i en kroppsøvningstime i åttendeklasse, var fem meter unna å gruse erkerivalen på 60-meteren. Jeg vrikket foten og trynet som en idiot, til publikums perverse fryd og elleville latter. Når jeg nå ser tilbake på oppveksten, er det ingen tvil om den episoden i urovekkende stor grad formet meg som person. Jeg er overbevist om at denne andreplassen vil ha en lignende effekt. Det er en viss trøst i det at min og Strategists sammenlagte poengsum er høyere enn de 8 påfølgende brukerne til sammen.

1. Strategist [1008]

Se på den poengsummen. Bare se på den. For første gang har vi en bruker med et firesifret tall bak nicket sitt på denne listen. Er noen egentlig overrasket over at det ble Strategist som er den personen? Ikke jeg, iallfall. 303 foruminnlegg, 235 gjestebokkommentarer, 109 bloggkommentarer, 5 blogger og 69 (høhø) livefeed-oppdateringer utgjør til sammen rekordsummen. Postcounten hans har med andre ord steget med 414 poster denne uken. Det sier egentlig sitt.

----------------------------------------------------

Tidligere blogger:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

HQ