Norsk
Blog

Forumkonkurranse #2 & GR-subforumet

En del av dere har helt sikkert fått med dere at vi har holdt enda en forumkonkurranse, og at vinneren ble annonsert for noen dager siden. Annonseringen ble postet i Gamereactor-subforumet.

Årsaken til at vi i tillegg poster en blogg om det nå, er at vi frykter at altfor få av dere faktisk følger med på Gamereactor-subforumet. Moderasjonen har i det siste gjort et poeng ut av å benytte GR-subforumet i en langt større grad som en ressurs i styringen av forumet. De fleste annonseringer vil foregå der, og vi oppfordrer alle til å benytte seg mer aktivt av mulighetene for kommunikasjon mellom dere og moderasjonen som tilbys der.

Det er for eksempel langt mer konstruktivt om kommentarer til den jobben vi gjør foregår der, i stedet for på PMer eller på mail slik vi har foretrukket tidligere. På den måten gjøres det tilgjengelig for alle, og gir et bedre innblikk i hvordan vi opererer. Det åpner også for diskusjon der alle kan delta og ytre sitt syn på hvordan forumet burde styres. Tråden «Kommentarer til moderering [info] [Q&A]» har nylig fått en ny tittel for å demonstrere dette tydeligere.

Det er også bare å opprette nye tråder der hvis det er noe dere lurer på, synes burde endres eller savner. Både med tanke på selve sidens design, modereringen eller andre GR-relaterte ting.

For øyeblikket er følgende tråder midlertidig satt opp som sticky-tråder på GR-subforumet:

• «Hva synes du om forumets utvikling?»
• «Om eierskap til forumtråder [info]»
• «Forumkonkurranse #2: Ukens bloggskriver»

Vi hadde satt stor pris på om flere av dere kunne lese og kommentere disse. Det vil i så fall komme både dere og oss til gode.

Vi håper virkelig at flere tar turen innom Gamereactor-subforumet generelt fremover. Vi vil veldig gjerne høre hva dere tenker om forumet vårt.

Forumkonkurranse #2 & GR-subforumet

Ja, det der er virkelig The Heretic i rosa.

HQ