Norsk
Blog
Topp 10 aktive brukere #22

Topp 10 aktive brukere #22

Da er det min tur til å tilfredsstille folkets hunger etter lister, aktivitetspoeng, heder og ære nok en gang.

Jeg var litt fristet til å skrive «folkets hunger etter blod» ovenfor her, ettersom jeg nettopp har sett en haug Spartacus-episoder. Jeg skal prøve så godt jeg kan å holde resten av listen fri for gladiator- og arenareferanser, men jeg kan ikke love noe.

Uansett, så har den siste uken hatt et litt skuffende aktivitetsnivå. Mye av effekten aktivitetsboosten hadde for et par uker siden ser ut til å ha forsvunnet. Vi håper at det i størst mulig grad skyldes eksamenstider, og at det derfor tar seg opp igjen om ikke så lenge. Eller kanskje det er fordi Strategist er fraværende. Hva skal man jo gjøre uten han?

Det er ingen andre enn de ti mest aktive som har samlet seg over hundre poeng denne uken, så for første gang på en god stund blir det altså en ren topp ti-liste. Over til selve listen:

10. The Cookiemonster [109]

Den nesten helt ferske moderatoren sniker seg akkurat med på listen denne uken. "Akkurat" er ikke godt nok, altså. Hvis ikke du forbedrer deg kraftig innen neste ukes liste blir det kjøkkentjeneste fremover. Så vi andre kan spise ordentlig mens vi gjør jobben til en høyere standard enn "akkurat".

9. Gamingisforlife [114]

Gamingisforlife falt nedover listen forrige uke, og den trenden beholder han denne uken. Blir det tiendeplass eller ingen plassering i det hele tatt neste uke, eller? Håper iallfall ikke det. Kanskje du til og med kan bevege deg litt utenfor livefeeden og gjestebøkene?

8. albaga [145]

Det er ikke så ofte at listen beæres av albagas tilstedeværelse. Han har vært nærme et par ganger de siste ukene, men har liksom aldri nådd helt opp. Derfor er det (nesten) like tilfredsstillende for oss som for ham selv at han endelig har tatt steget opp blant de kule aktivitetskongene. Ingen kvinnelige brukere å skimte denne uken, så jeg tillater meg å skrive «kongene». Det får dere gjøre noe med til neste gang, Archana, Animorpher og alle andre jentebrukere.

7. SirThomas [149]

Forumets eminente snikmorder faller betydelig nedover listen denne uken, men har fortsatt en komfortabel syvendeplass. Kanskje han har brukt litt for mye tid til å sitte på krakker, blende inn i folkemengder eller gjemme seg i høystakker i det siste? Alt for å holde oversikten over hva hans store forelskelse holder på med? Nå som hun er tilbake i god behold etter Oslo-turen satser vi på en sterkere plassering neste uke, SirThomas.

6. sonic og link [192]

For en gangs skyld har sonic og link en komfortabel og helt sikker plassering. Ikke er det kun ett poeng som holder ham utenfor listen. Ikke er det ett poeng opp til nestemann på listen. Det er ikke engang ett poeng ned til syvendeplassen. Hva med å klatre enda noen plasseringer til neste gang? Du burde også få sparket igang broren din igjen. Du får lov av meg til å kalle ham en frafalt slask.

5. remote [213]

Midt på listen er en grei plassering for remote. Gjennomsnittlig. Helt okay. Middelmådig. Iallfall hvis man later som om forumet kun består av de ti mest aktive, og ikke den enorme mengden av mindre aktive brukere i tillegg. Akkurat nå er det praktisk om det førstnevnte er tilfelle, slik at jeg kan snakke ned den prestasjonen det egentlig er å være forumets femte mest aktive bruker.

4. fantomena [231]

Fantomena har vært på denne listen så mange ganger nå at vi snart går tom for ting å skrive om ham. Fantasien er ikke grenseløs heller. Bare nesten. Det kan jo ikke være noe annet enn positivt at han holder et så stabilt aktivitetsnivå. De brukerne som er såpass jevnt aktive over lengre tid er blant forumets absolutt mest verdifulle tilskudd. Ser iallfall frem til å lese flere av de spillrelaterte bloggene dine, fantomena.

3. Ole-Christian [265]

Nok en gang sørger en helg borte fra GR for at jeg ikke helt når opp til det nivået jeg helst streber etter. Halvparten så mange poeng som forrige uke er for dårlig, altså. Skal prøve å skjerpe meg til neste gang. Unnskyld.

2. ElGamer [454]

Bare syv poeng bak førsteplassen finner vi ElGamer, som tidligere dominerte denne listen. Når har han planer om å returnere til gammel form? Det skal bli spennende å se om han kan ta steget opp til førsteplassen i løpet av de nærmeste dagene. Eller om han noensinne klarer det igjen. Hvis det der ikke motiverte han tilstrekkelig, så gir jeg opp.

1. xXAkresSXx94 [461]

Det er en liten stund siden Akres var å finne øverst på denne listen, men nå er han tilsynelatende tilbake for fullt. Kanskje spenningene mellom han og ElGamer de siste dagene fører til en endelig kamp om plassen som alphahann i løpet av den neste uken? Er de forumets helt egne versjoner av Spartacus og Crixus? Ja, jeg løy da jeg innledningvis skrev at jeg skulle holde Spartacus-referansene til et minimum. Vis nåde.

----------------------------------------------------

Tidligere blogger:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18,
19, 20, 21

HQ