Norsk
Blog

Topp 10 aktive brukere #28 & #29

En del av dere (forhåpentligvis alle) la nok merke til at det ikke dukket opp en topp 10 aktive brukere-blogg forrige uke. Årsaken til det er at vi valgte å slå sammen poengene for to uker, siden vi er inne i årets roligste periode på GR - nemlig sommerferien. Det er usikkert hvor ofte vi kommer til å gjøre dette, om vi gjør det igjen i det hele tatt. Tanken er fortsatt at bloggene er en ukentlig affære, og vi vil annonsere det i Oppslags-tråden hvis det blir aktuelt å kombinere uker igjen.

Les mer om aktivitetspoengene HER.

Når det "verste" av sommeren er bak oss og aktiviteten tar seg opp igjen, vil bloggene definitivt komme ukentlig. Da er det på tide å bevege seg videre til den (forhåpentligvis korrekte) listen:

10. RockFuzzEleven [121]

RFE lurer seg akkurat inn på listen. Blitt en stund siden han postet noe annet sted enn i Nattråden, så kanskje en skjev døgnrytme er grunnen til at han ikke er å finne enda lenger opp? I så fall har den blitt så skjev i det siste at han ikke får postet noe særlig her i det hele tatt. Han har nemlig bare 11 poeng akkurat nå. Det er i hvert fall 100 poeng for lite, synes jeg. Burde jeg forresten kalle deg Rocky?

9. fantomena [135]

Utrolig nok var ikke fantomena å finne på forrige topp 10-blogg. Da det gikk opp for oss satt samtlige moderatorer og bare glante på hverandre med åpen munn og total forvirring i blikket. Vi ble nesten bekymret, for alle vet at fantomena ville hengt på GR selv når han ligger rett ut med alle lemmer brukket og gipset. Heldigvis har han funnet formen igjen, for hvis ikke ville det virkelig vært hundreogett ute.

8. remote [159]

Til tross for at remote er opptatt med å se på at Anderson Silva danser fra seg beltet sitt i Brasil (det høres sannsynligvis veldig rart ut for de av dere som ikke følger UFC), har han likevel tid til å beære oss med sitt nærvær. 159 poeng med nærvær. Det er en flink moderator det! Kakemonsteret har lovet å dele kakene sine med deg når du omsider vender snuten hjemover igjen.

7. A to the H [173]

En selvbeskreven «2 meter høy bamse med Miami Heat jersey» er den eneste på lista som har poeng for kun én uke, og ikke to. Han samlet nemlig samtlige av de 173 poengene i den første uka, og 0 i den andre. Snakk om å være enten eller-aktiv. Hva med å rasjonere aktiviteten litt og dele den ut litt mer regelmessig?

6. sonic og link [218]

Siden Kakashi sensei som vanlig havner utenfor varmen kan han kanskje dele litt av æren til tvillingbroren? Moren deres lærte dere helt sikkert å dele da dere var små. Eller så kan du gjøre som søsken egentlig skal, og ta alt selv. Det er ikke langt opp til Bernt Erik og andreplassen på all-time-listen. Det er det iallfall en hel del ære i. Forventer at du har kapret andreplassen innen neste aktivitetsblogg.

5. The Cookiemonster [275]

Selv om Kakemonsteret surmulte litt over den påtvungne helt frivillige kakedelingen, er han likevel å finne på en respektabel plassering. På én side er jeg nesten glad for at han ikke samler flere poeng (slik at jeg får lurt meg forbi han på all-time-listen innen overskuelig fremtid), mens på den andre siden burde han holde andreplassen. På den måten kan vi virkelig demonstrere moderatorenes absolutte dominans.

4. Archana [298]

På IRC kom vi frem til at Archana slo poengrekorden for kvinnelige brukere ned i støvlene for en liten stund siden. Vel over 300 poeng hadde hun samlet seg. Dessverre klarer hun nå ikke å matche sine tidligere høyder over TO hele uker.. Altså dobbelt så lang tid. Særdeles skuffende. Er veldig spent på å få høre i kommentarfeltet hva unnskyldningen eventuelt er. Brukt for mye tid på å lære Cyanine å gå gjennom dører, kanskje?

3. JoEy_Odd [469]

JoEy er helt sikkert overbevist om at den eneste grunnen til at poengene for de to siste ukene er sammenlagt i én liste er at han faktisk slo meg ned fra toppen den første uka. Med to hele poeng. Hvis det er tilfellet ville det ikke vært særlig smart å peke det ut nå, eller hva? JoEy fortjener uansett skryt for å ha kapret førsteplassen en uke, men også pryl for at han ikke er konsekvent nok til å havne der uka etter. Så du kan ta dette som en verdifull erfaring. De som jobber jevnt og trutt vinner over de som jobber i rykk og napp. Sier forumets kanskje største prokrastinatør..

2. ElGamer [520]

Helt siden jeg påpekte overfor ElGamer at jeg hadde passert han på all-time-listen er det som om han har hatt en helt ny pågangsvilje og besluttsomhet. Det er ikke med mye han havner bak topplasseringen for disse to ukene. Men med nok, og det er alt som trengs. Haha, in your face! (At bare noen få poeng er alt som trengs gjelder for øvrig ikke for den uka JoEy slo meg med to poeng. Da var det kun snakk om to ubetydelige poeng. Bare så det er sagt, altså.)

1. Ole-Christian [555]

Det begynner å bli vanskelig å finne på noe å skrive om meg selv og at jeg havner på førsteplass uke etter uke etter uke. Derfor nøyer jeg meg med denne linken.

Det var alt for denne gang. Neste gang er vel du å finne på førsteplass?

----------------------------------------------------

Tidligere blogger:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27

HQ