Norsk
Blog

Ukas brukere #7

Nå som GTA V endelig begynner å miste taket på aktivitetsnivået på Gamereactor ser det ut til at det er meg det for alvor har grepet fatt i. Jeg har jo ikke tid til å skrive Ukas brukere tidsnok når det er brevbiter å finne, stunthopp å fullføre og ulovlige gateløp å vinne. Det sier seg da selv, eller hva? Prioriteringer. Dessuten har jeg ennå ikke fått sett på virtuell kino og løpt triatlon.

Det betyr ikke at resten av forumet ikke har hengt i. I løpet av forrige uke har vi sett en betydelig oppgang i aktiviteten, samt en rekke interessante blogger og anmeldelser fra flere hold. Nye brukere gjør seg bemerket, og gamle kjente husket endelig passordet sitt. Vi håper at dette er starten på en flott trend.

Ingen grunn til å trekke ut dette særlig mye lenger, så over til ukas brukere:

ElGamer

ElGamer har endelig funnet formen igjen etter at han gjorde seg fortjent til den gjeve tittelen i andre utgave av denne bloggserien. Det viste han med en kruttsterk blogg om konsollenes fremtid. En blogg som fortjener langt mer oppmerksomhet enn den har fått så langt. Den elektriske spilleren har i tillegg akkompagnert bloggen sin med særdeles god aktivitet i forumet, på toppen av å titte innom en hel del gjestebøker. Er dette begynnelsen på gjenopplivingen av den ElGameren som dominerte aktivitetslistene i månedsvis?

projecthammer

For tredje uke på rad har projecthammer sikret seg en plass blant de gjeveste bidragsyterne på Gamereactor. Han åpnet uken med en interessant meningsytring rundt kritikken av Nintendo, holdt koken oppe med to blogger og en medlemsanmeldelse til, og rundet av med en omhyggelig konstruert anmeldelse av Vanquish. Som om ikke alt dette var nok har han samlet seg en respektabel poengsum på 103 poeng underveis. Hva skal han gjøre i løpet av neste uke for å toppe dette? Det skal iallfall bli spennende å følge med.

Sofaspilleren

Om ikke ukas bruker, så er han definitivt ukas nykommer. Den skriveglade 14-åringen har pøst på med den ene bloggen om livet som ung spilljournalist etter den andre. Han har til og med delt inntrykket sitt av vårt alles favorittforum med oss i en festlig og personlig tekst. Det er helt klart spennende lesning. Velkommen skal han være, og vi satser på at han forblir en verdsatt del av Gamereactors community i lang, lang tid.

Archana

Her er det ikke stort å skrive, siden jeg ikke får lov til å skrive om det første jeg kommer på. Hvem vet hva det kan være. Hun har uansett postet en spennende blogg om en gjeng snodige GR-skruer i Trondheim, som visstnok beveget seg vekk fra tastaturet og ut av huset på en lørdag. Selv om det dermed åpenbart er ren og skjær fiksjon sanket bloggen over hundre kommentarer. Det er ikke en lang liste av blogger på Gamereactor som kan skryte av det samme. Av mystiske årsaker var hun likevel ikke helt begeistret da hun våknet opp til et så velfylt kommentarfelt..

Glorfindel

Glorfindel har stukket av med tittelen (og til og med en premie) de siste to ukene, og viser få tegn til å gå tom for drivstoff helt ennå. Med intet mindre enn tre blogger, med så vidt forskjellige spillrelaterte temaer som bossfights, "post-game depression" og til og med kaotisk møljeslåssing, har han gjort seg gjeldende in a big way. Han har også beveget seg utenfor bloggseksjonen og postet 71 foruminnlegg. Hvem lar seg vel ikke friste av alle forumlekene? Kommentarene hans i bloggseksjonen er på sin side velformulerte og intelligente svar, som gjerne åpner opp for videre diskusjon. Det er noe vi setter veldig stor pris på.

SirThomas

Livet til SirThomas ruller stadig videre, på tross av det ene tilbakeslaget etter det andre. Denne uken har vi fått høre om eskapadene hans i en ærlig og følelsesladd blogg merket [Privatlivet]. Han fulgte den opp med en minst like ærlig tekst om hans daglige utfordringer og frustrasjoner. Det er rett og slett fascinerende at livet til SirThomas er så fascinerende.

Ukas topp 10 aktive brukere:

Strategist [575]
Ole-Christian [391]
JoEy_Odd [305]
A to the H [282]
The Cookiemonster [280]
SirThomas [261]
Victorfinne [217]
Glorfindel [203]
ElGamer [201]
remote [194]

Andre brukere over 100 aktivitetspoeng: Sofaspilleren, Taktikkeren, sonic og link, Linebeck, RockFuzzEleven, LesMiserable, Predator, Tommy Kvaernerud og projecthammer. Hele 19 brukere over 100 poeng - og 28 over 40 poeng - er vi veldig godt fornøyd med. Klarer vi å runde 30 brukere over 50 poeng innen neste «Ukas brukere»? We can cook it!

Ukas bruker #7 er: projecthammer

Alle gode ting er tre, og endelig stikker projecthammer av med tittelen ukas bruker. Det skulle egentlig bare mangle, når man ser på alle tekstene og kommentarene han beriket siden vår med over de siste syv dagene. Han balanserte aktiviteten sin godt mellom forumet, bloggene og medlemsanmeldelsene, og gjorde seg positivt bemerket i samtlige. Man kan knapt håpe på mer fra en forumbruker. Bare at han holder det gående også denne uken. Stå på, projecthammer!

Æresveggen:
Tidligere ukas brukere:
AndyLonn (2)
Glorfindel (2)
ElGamer (1)
Sonic og link (1)
projecthammer (1)

Nå skal jeg tilbake til Los Santos og omegn...

_______________________________
Tidligere blogger:
1, 2, 3, 4, 5, 6

HQ