Norsk
Blog

Ukas brukere #13

Den høye aktiviteten i Nattråden fra forrige uke ser ut til å ha vært starten på en søvnløs trend, ettersom denne uken har vært enda mer preget av nattposting enn forumet har vært på ganske lang tid. Det er under to uker siden tråden rundet milepælen 20 000 poster, som første tråd på det norske forumet, og i skrivende stund har den allerede nådd 24 000. Her går det unna.

Det betyr ikke at Nattråden er den eneste forumtrenden som har fått utfolde seg i løpet av uken. Hele 20 forskjellige brukere har valgt å dele skriveriene sine med oss siden forrige Ukas brukere, og mange av dem har postet både to, tre, fire og fem blogger. Det er til og med én med syv (!) blogger. Medlemsanmeldelser har vi også sett noen av, men vi skulle gjerne sett enda flere. Vi kan tross alt aldri få for mange blogger eller anmeldelser når vi har så mange skriveføre og entusiastiske brukere. Det gjør det dessverre også vanskelig å beære alle i disse bloggene, men her kommer altså noen av de som har vært med på å prege uken på Gamereactor:

SirThomas
Til tross for at forumets yndlingsmaskot kjører på en steinete vei for tiden har han likevel beæret oss med sitt nærvær. Han har vært ekstremt aktiv på forumet, og sprøyter som alltid både liv og røre inn i trådene og kommentarfeltene han besøker. Vi håper alle at han kommer seg ut av vanskelighetene sine og kan løfte forumet et hakk eller to i lang, lang tid fremover. Han har forresten også blogget om SpillExpo-opplevelsene sine i en eviglang, velskrevet og underholdende blogg. Sjekk den ut.


Subject 17
SirThomas er kanskje forumets største Assassin's Creed-fanatiker, men med et brukernavn som "Subject 17" kan denne karen umulig havne langt bak. I det som muligens må kalles "GR-brukernes uke" har Subject 17 kommet opp med et friskt og festlig konsept der han skriver om en stort antall brukere i en serie blogger. Alle liker å lese om seg selv (så lenge det er i positive trekk, iallfall), så disse bloggene har vært blant de mest populære den siste tiden, og rettmessig så. Observasjonene hans holder kanskje ikke alltid vann, men de er definitivt alltid morsom lesning. Han har i tillegg vært særdeles aktiv i bloggenes kommentarfelt, og har trykket "send" hele 62 ganger under blogger.


ElGamer
Han insisterer på at han er en kunstig gamer, en cyborg, og når vi ser hvor høyt nivå han holder uke inn og uke ut, ja, da må vi nesten si oss enige. Han har blogget om sine eskapader på SpillExpo og om eksamenstider og sånt. Selv om eksamen nærmer seg har han gjort det riktige og lagt ned bøkene for å berike forumet vårt med 162 foruminnlegg, 35 gjestebokinnlegg, 21 bloggkommentarer og 17 livefeed-oppdateringer. På toppen av de to bloggene, naturligvis. Vi liker dedikasjonen, og lykke til på eksamen!


Predator
I det som ser ut til å ha blitt tradisjon for det nå oppvokste forumrovdyret har Predator plukket opp "Topp 10: GR-brukere" for tredje gang . Akkurat som de to foregående gangene har interessen for disse bloggene vært meget høy, og forventningene til neste blogg har vært til å ta og føle på. Skriveferdighetene hans har attpåtil nådd nye høyder siden forrige gang, så de har vært de mest underholdende og velskrevne bloggene i en slik serie vi har sett noensinne. Vi har fått fråtse i intet mindre enn fem innslag denne uken, og er langt ifra mette. Med hele 200 foruminnlegg har han også vært en av de sentrale årsakene til Nattrådens fortsatte suksess.


LesMiserable
Det ser ut til at det å lage "miserable"-vitser myntet på brukernavnet hans er i vinden for tiden, så jeg lover å unngå det her nå. LesMiserable har på ingen måte hatt en miserabel (dammit!) uke, og har krydret tilværelsen vår med både en blogg og en medlemsanmeldelse. Nå kan han få lure på om vi valgte å belyse konspirasjonteori-bloggen hans fordi vi ikke har noe å skjule, eller fordi vi prøver å gi inntrykk av at vi ikke har det.


Venom140
Venom140 har postet syv blogger i løpet av uken. Det stemmer. Syv blogger. Det må være det meste vi har sett siden vi innførte Ukas brukere. Hvis ikke spiser jeg hatten til Strategist. Bloggene hans har handlet om alt ifra tidenes beste filmserie til ekle eastereggs, via livet som elektriker og Fallout 4. Her er det noe for de fleste. Når man skriver så mange blogger og i tillegg er svært aktiv i kommentarfeltene til hver av dem, så er det ytterst imponerende at han har funnet tid til å poste på resten av forumet i det hele tatt. Han fant ikke bare tid til et par stykker, men 74 foruminnlegg. Kan han opprettholde dette nivået fremover?


Topp 10 Aktive:
A to the H [510]
Glorfindel [383]
SirThomas [366]
The Cookiemonster [330]
Predator [327]
JoEy_Odd [312]
ElGamer [302]
gnyg [281]
RockFuzzEleven [273]
LesMiserable [271]

Andre brukere over 100 poeng: Venom140 [266], Subject 17 [244], Khriipy [201], Jeppzki [181], Ole-Christian [163], remote [139], Archana [133] og Taktikkeren [114].

Det har hørt til sjeldenhetene i forumets historie at man har trengt nærmere 300 poeng for å havne blant topp 10 aktive. Vi har dessuten hele 29 brukere med over 40 poeng, noe som er veldig gledelig å se.


Ukens vinner(e): Predator og Subject 17
For første gang er det ikke bare én, men to vinnere. Både Predator og Subject 17 har gjort nok den siste tiden til å fortjene tittelen nesten hvilken som helst uke, men tilfeldigvis satte de inn støtet den samme uken. Der Predator kan skryte av nesten 200 foruminnlegg kan Subject 17 vise til et pent antall bloggkommentarer. Litt festlig er det også at begge har stått for bloggserier med GR-brukere i sentrum, dog (heldigvis) med helt forskjellige konsept. De har likevel hatt lignende suksess, og vi gleder oss veldig til de kommende innslagene. Kan en av dem havne et hestehode foran den andre neste uke?


Æresveggen:
Glorfindel (3)
AndyLonn (2)
ElGamer (1)
Sonic og link (1)
projecthammer (1)
Tommy Kvaernerud (1)
LesMiserable (1)
Joey_Odd (1)
Khriipy (1)
Predator (1)
Subject 17 (1)

_______________________________
Tidligere blogger:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Ukas brukere #13

Ja, jeg så Alien for n'te gang veldig nylig..

HQ