Norsk
Blog

Tema for #Temabloggen6 & 7 [info]

Da er det på tide med en ny blogguke og et nytt bloggtema. Forrige uke så vi nesten like mange bidrag som uken før, og det er vi naturligvis svært godt fornøyd med. Forhåpentligvis er det en trend som fortsetter. Som alltid var alle bidragene både underholdende og interessante, og jeg er sikker på at alle ser frem til å se hva dere får til med dette temaet. Som dere for øvrig helt sikkert har lagt merke til, så har vi hintet om premier både i tide og utide. Nå fant vi imidlertid ut at tiden er moden for å kåre en vinner, og ikke bare dingle gulroten i all uendelighet. Dette er nok heller ikke den siste gangen vi deler ut premier i temabloggenes navn, så lenge deltakelsen og engasjementet holder seg ved like.

Den heldige vinneren ble i hvert fall denne gangen TK Art!

Jeg tror ikke at så mange lot seg overraske av dette. Han har tross alt bidratt i samtlige temablogguker, som den særdeles iherdige og suggererende bloggeren han alltid har vist seg å være. Sjansene for å trekkes ut som vinner øker for hvert bidrag, men det betyr ikke at mulighetene er dårlige selv med ett bidrag. Alle er med i trekningen. Det er deltakelsen som er det sentrale her. Når det gjelder selve premien kan du, TK, ta kontakt med meg på PM, så du kan få valgt deg ut noe som faller i smak.

Forrige ukes deltakere:
TK Art
Marlboro Red
SirThomas
Glorfindel

Blogguken går stadig fra fredag til torsdag, og denne gangen vil vi gjerne høre om ditt verste spilløyeblikk.

Her kan dere skrive om mye forskjellig, så lenge dere føler at det passer inn under temaet. Alt ifra en så skuffende spillopplevelse at lommeboken skrek i smerte, til et sviende nederlag i en flerspiller dominert av skrikende tolvåringer. Kanskje ble skrekkspillet litt for skrekkelig? Eller er du et offer for en særdeles uheldig konsolldød rett etter at du endelig klarte den litt for vanskelige bosskampen? Kunne du nesten se savefilen din fly ut vinduet og forsvinne som dugg for solen? Vi er sikre på at dere sitter på mange morsomme, spennende og til og med triste historier, som dere nå har en utmerket mulighet til å dele med oss.


Om Temabloggen:

Hver fredag finner moderasjonen et tema til inspirasjon for blogging. Temabloggene varer frem til torsdag uken etter annonseringen. Hvis du vil delta i ukas tema, må du bruke emneknagg «#Temabloggen» og nummeret for denne runden etterpå (#Temabloggen1, 2, 3 osv) på bloggen du skriver med det relevante temaet. Altså *tittel* og etterpå: «#Temabloggen1(*tall*)». Hvis tittelen din er så lang at du ikke klarer å skrive inn emneknaggen, kan forkortelsen «#TeB» brukes. Vi kårer etter hvert vinnere som får premier.

HQ