Norsk

Godt humør + humørfylte sanger!

Skrevet av Osten1992 den 10 oktober 2010 klokken 19:34

HER kommer en lite gjennomtenkt, på sparket blogg :)
Tingen er at det er søndag ettermidag aka den lateste gørreste tida vanligvis for min del og jeg føler meg topp! Er i så godt humør at jeg er usikker på hvor jeg skal gjøre av meg!

kanskje noe som har utløst denne "humørsyken" er god musikk! og da vil jeg her altså gjøre som så mange gjør på den tiden, skrive en top 3 liste!
denne listen vil inneholde de topp 3 sangene som er så humørfyllte at de burde fått en pris for å være akkurat det. Dette er de sangene som du absolutt bør sjekke ut om du er deppa... eller bare føler for en god start på dagen.
Men nok snikksnakk.. her er sangene:

3. (If You're Wondering If I Want You To) I Want You To - Weezer
Denne sange kommer fra et band jeg ikke hører så veldi mye på. mest pga jeg ikke er en fan av stemmen til vokalisten tipper jeg. Men med denne sangen imponerte de meg stort! Og den gjør akkurat det den skal ha for å ha fått lov til å komme i denne respektable listen: fått meg i godt humør :) Bør absolutt sjekkes ut!
Youtube Link

2. Cold Day In The Sun - Foo Fighters
Jeg har nå nylig rettet min musikalske oppmerksomhet mot dette bandet og jeg elsker omtrent alt jeg har hørt til nå :D Dave Grohl er et musikalsk geni! Dette er en av sangene til Foo Fighters der sanger Dave faktisk nøyer seg med å sunge backup. Trommisen Taylor Hawkins tar seg av synginga og setter et kult preg over sangen. Genialt, tilfredsstillende og selfølgelig gjør den deg og alle andre glad.
Youtube Link

så til nummer 1. gledesspredende sang! *spenningsgivende trommevirvel*

Sarah - Thin Lizzy
Denne sangen fortjener nummer 1 fullt og ut. Sangen er skrevet av Thin Lizzy's frontman, sanger og bassist Phil Lynott og gitarist Gary Moore og den er til Phil's nyfødte datter. Den er så fantastisk at jeg ikke kan sette ord for det. Vel jeg kan gi det et forrsøk. Nå jeg dør så skal denne sangen spilles. Da dør jeg som en glad mann. Denne sangen får meg til å smile uansett hvor sur og gretten jeg er, og derfor er dette den sangen som får meg i best humør. MÅ sjekkes ut!
Youtube Link

PS beklager kvaliteten på den siste sangen. den ble trossalt tatt opp på live konsert i 1979

HQ
Minecraft - En pest og en plage

Minecraft - En pest og en plage

Skrevet av Osten1992 den 26 september 2010 klokken 19:00

Før du ruller ned og skriver ditt hat mot meg og min mening så må du absolutt lese dette!
Jeg elsker Minecraft. Det er herlig. Men avhengighetskapende til tusen! Men før jeg starter burde jeg kanskje gi det en liten introduksjon (som kommer til å bli lengre enn selve emnet jeg ville snakke om >.<) om dette Minecraft greiene.

Minecraft er et sandkassespill utviklet av en svenske ved navn Markus Persson også kalt Notch(ja jeg var også imponert når jeg hørte han var svensk). Og spillet går ut på... vel ja det har vel egentlig noe fast mål. Når du starter spillet er det som om du hadde vært strandet på en øde øy... bare mye verre. Det er som om du har ligget i koma siden du var født og nå er strandet på en øde øy (makes sense to me). Du starter altså spillet uten noen intro, uten noen tutorial. Ingen forteller hva du skal, hvor du er, eller hvordan du kom dit. Du bare er der.

Så hva gjør du? joda du begynner å utforske selvsagt! å nå må jeg være ærlig å si at jeg så en kort tutorial på youtube om hvordan man starter spillet. Fordi her kan du gjøre omtrent hva du vil. Slå ned tre med bare henda dine. Slå ned tre med sand. Eller slå ned tre med inhenta tre. Du bør starte med å samle tre, for så å lage verktøy av treet, bruke verktøyene til å hugge stein og kull for så å lage nye verktøy. Kjedeeeliiii tenker nok du, men det er bare starten.
Etter hvert kommer kvelden og da bør en skaffe seg en plass å bo. Grav ut en hule, Lag deg et hus av tre eller en undervannsgrotte kanskje? Nå skal ikke jeg avsløre så mye for det ville ødelagt hele greia med din første opplevelse av Minecraft: Utforske.

Minecraft er en verden som består av byggeklosser, nesten som lego. Og alle klossene du slår ned kan du plukke opp igjen og sette dem andre plasser etter hvor du vil. Det vil gi deg uendlige muligheter til å bygge fantastiske kreasjoner for de som er litt kreative. Detter er da altså det jeg vil kalle del 2 av Minecraft. Når du har utforsket spillet og forstår hvordan det fungerer vil du altså bruke dette til kreative saker.

Høres dette spillet rart/kult/dumt/okay ut råder jeg dere til å sjekke ut denne norskproduserte traileren som har til nå nesten en hall million visninger på bare en uke(!): http://www.youtube.com/watch?v=FaMTedT6P0I

og vis du da synest detter kult så har en fyr ved navn X lagd en flott serie om hans opplevelse i Minecraft: http://www.youtube.com/watch?v=4bh4EexJO4I


Og nå til den delen for dere som har spilt Minecraft.
Jeg fikk høre om Minecraft for ca 2 uker siden fra en kompis av meg. Jeg var skeptisk, veldi skeptisk men gidde spillet en kjangs. For å si det mildt ble jeg blåst over ende over hvor kult dette spillet var. Jeg elsket å bygge ting, utforske grotter og søke fare!
Men så var helga over og jeg skulle tilbake på skolen. Det ble lite skolearbeid for å si det slik. Så fort jeg hadde 2 minutt til overs i mellom oppgavene mine var det å svippe innom Minecraft å sette ut noen flere klosser.

Menmen det dabber nok av snart. Nå får dere unnskylde meg men jeg har et hus å fikse på ;o

- Osten

HQ

Lady Gaga - Rock Band??

Skrevet av Osten1992 den 19 mars 2010 klokken 14:17

Endelig ferdig på skolen, det er fredag og ser fram til en avslappa dag. Jeg kjører til en klassekompis og vel inne skrur han på ps3-en sin og ser litt rundt i PSN butikken. jeg spørr om han gidder å gå innpå Rock Bands siste utgivelser etter som jeg er stor fan av Rock Band og spiller ofte med besøk helst.

Da ser jeg det. Det står "Bad Romance". Jeg aner uro og ser på artist og til min forskrekkelse ser jeg Lady Gaga! Jeg vet ikke om jeg skal gråte eller le. Hvordan kan Rock Band gå så lavt? Jeg har alltid likt Rock Band fordi det er Rock, ekte og rett og slett kult! og nå ødelegger Harmonix mye av den respekten de fortjener.

Men rett skal være rett.. Jeg er glad for at dere Rock Band spillere som også liker Lady Gaga skal få låv til å spille Bad Romance, Poker Face og Just Dance... definitivt ikke et kjøp fra min side.

er alikevel litt skuffa :/