Norsk
Blog

Konsollforskjeller

Hver gang det blir annonsert en ny konsoll fra Sony og Microsoft blir det store krangler mellom fanboyene til begge konsollene. Mens Nintendo, som vanlig, blir helt avskrevet av alle og enhver.

Så nå lurer jeg, på hva som egentlig er forskjellen på de to konsollene både PS3-4 og XBOX 360 og 720(?).

Playstation har alltid hatt gratis online og, i min mening, bedre eksklusiver. XBOX har en dominerende online tjeneste som man må betale for, som inkluderer å chatte med folk i andre spill

XBOX er jo den store MLG (Major League Gaming) konsollen, for de fleste spill turneringer foregår som oftest på XBOX. Så jeg lurer på, hvorfor er det ikke det på Playstation?

Online-hjelpen til XBOX er overraskende dårlig, når jeg har måttet ringe når brukeren min har krasjet, virker det som de ikke kunne ha brydd seg mindre i det hele tatt, de bare omdirigert meg til en eller annen person som ikke hjelper en dritt. Playstation har en mye bedre online-hjelp, f. eks da PSN ble hakcet i fjor så var det flere jeg kjenner som ringte inn, fikk de helt ærlige svar fra de som de pratet med.

Dere kan si deres egne meninger nede i kommentar-feltet hvis dere synes noe jeg sier er feil, eller har en helt annen mening enn det jeg har.

HQ