Norsk
Blog
#Temabloggen 15: E3 2015

#Temabloggen 15: E3 2015

Fra da jeg begynte å interessere meg skikkelig for spill har E3 alltid vært et høydepunkt. Jeg er hypet for årets E3 og har mine forhåpninger og ønsker.

Nintendo sitt opplegg på E3 har jeg veldig sansen for, og de vil igjen som ifjor ha et opplegg med Treehouse Live og en Direct. Jeg likte å følge med på Treehouse Live i fjor på grunn av at det virket å være en avslappet stemning hvor programlederne virkelig var entusiastiske for spillene. Av de spillene som blir vist av Nintendo ser jeg mest frem til Star Fox, men jeg håper også å få se et storspill som Metroid eller Mario bli annonsert.

Sony pleier å ha mye bra på sin konferanse. Jeg ville gjerne sagt at jeg håper på The Last Guardian, men nå er håpet om å få se spillet nærmest borte. Det er nesten så jeg håper det ikke blir vist, i frykt av hva det kan ha kommet til å bli. Når det er sagt, skulle det bli vist, ville hypen blitt mangedoblet!

Jeg likte godt Microsofts konferanse i fjor hvor jeg syntes de gjorde som de hadde lovet: å vise spill. Hvis de fortsetter med det, er jeg veldig fornøyd. Jeg er spent på å forhåpentligvis få se noe gameplay av Scalebound. Det spillet alene vil mest sannsynlig avgjøre om jeg skaffer bOne eller PS4. Jeg liker å se grafisk imponerende spill, selvom jeg ofte liker mindre å spille dem, derfor håper jeg på å få se heftige trailere fra Assasins Creed, Cod og liknende.

Andre spill jeg håper å få se mer av på messen er Dishonored 2, Hellblade, Devils Third og Rise of the Tomb Raider. Jeg håper også på å få se et par flaue situasjoner fra konferansene.

Hva håper du mest på på årets messe?

HQ