Norsk
Blog

Topp 10 aktive brukere #1

Skrevet av remote den 3 desember 2012 klokken 18:32

I samarbeid med resten av moderasjonen får jeg æren av å starte en ukentlig bloggserie med fokus på den siste ukens mest aktive brukere. Vi gjør dette for å beære de som er aktive på forumet her og nå. Vi håper i tillegg at det skal motivere andre til å bli mer aktiv.

Vi leser rett og slett av rekkefølgen på mest aktiv-listen (viser samlet aktivitet de siste sju dagene) som befinner seg under community-taben. Lurer du på hvordan disse aktivitetspoengene fungerer, trykk på denne linken.

Nå til verket:

Nummer 10 - Grallen
Grallen har vanket (ikke les ordet på engelsk) nok på forumet og lagt igjen nok kommentarer til å akkurat bli med på denne topplisten. Han har i tillegg brukt Live Feed, noe vi anbefaler alle til å gjøre!

Nummer 9 - fantomena
Han som ligger øverst sammenlagt siden aktivitetspoengene kom på banen, holder fortsatt koken. Han er aktiv i kommentarfeltene på redaksjonelle saker og er å se overalt på forumet. Akkurat som ånden som går.

Nummer 8 - Tommy Kvaernerud
Tegnetalentet holder seg en del i chat-tråden, og når han ikke selv skriver gode blogger, kommenter han andres. Han har vært et godt bidrag til forumet over mange år.

Nummer 7 - Bernt Erik
GameReactors familiefar med sansen for FPS leser omtrent alle bloggene som kommer og legger igjen en kommentar. Den siste uken virker det som om han også har hatt den regelen på nyhetene.

Nummer 6 - Kakashi sensei
Så høyt oppe på listen kan man ikke unngå å nevne at vedkommende er allsidig. Det stemmer med Kakashi sensei. Anmeldelsen av «Natural Selection 2» er verdt å sjekke ut, sammen med mange av hans andre anmeldelser.

Nummer 5 - Solmyr Raven
Mannen med Mario i 8-bitsstil som avatar har vært aktiv nok den siste uken til å havne midt på topplista. Han har skrevet hele åtte blogger den siste uken og skrevet én medlemsanmeldelse oppå det hele. Gi ham skrivesperre før det renner over!

Nummer 4 - The Cookiemonster
Kakemonsteret - hele jordas mareritt - har vært til stor gagn for GR denne uken, spesielt på forumet, men også på blogger og nyheter. Stå på, så får du kanskje et ekstra stykke kake til kaffen før jul.

Nummer 3 - sonic og link
På pallplass havner Kakashi senseis tvilligbror. De er like på mange måter, men her må sistnevnte se seg slått. Hva med en revansje til neste uke? Knivstikking er ikke lov.

Nummer 2 - remote
remote er en vakker og intelligent mann som skriver perfekt og som generelt er awesome. Han er til og med så snill at han alltid lar andre komme foran på topplister.

Nummer 1 - Strategist
Denne maskinen har holdt koken lenge nå og har gjort rent bord over flere uker. Er det noen som klarer å slå ham? Heldigvis prøver moderasjonen å finne avknappen slik at han kan ta seg en pust i bakken snart.

Dett var dett for denne uken. Vi håper dette motiverer til aktivitet. Sjekk neste mandag om DU kanskje havner her.

Helt til slutt vil jeg meddele at den som klarer å oppnå 600 aktivitetspoeng får en superflott premie. Det har Strategist lovet, så da satser vi på at det stemmer.

HQ