Norsk
Blog

Topp 10 aktive brukere #3

Skrevet av remote den 17 desember 2012 klokken 13:22

Det er mandag og tid for en nærmere titt på den siste ukens mest aktive brukere. Det er enkelte ting vi har lagt merke til. Den første uken var det bare to brukere over 100 aktivitetspoeng og man måtte ha minst 62 poeng for å komme med på listen. Nå er det ni stykker over 100-poengsgrensen og nummer ti har 96 aktivitetspoeng. Dette lover godt, og vi har alle lagt merke til at forumet er mer aktivt enn på aldri så lenge. Det tyder på at våre tiltak har hjulpet, og takk til alle som har bidratt.

Vi leser rett og slett av rekkefølgen på mest aktiv-listen (viser samlet aktivitet de siste sju dagene) som befinner seg under community-taben. Lurer du på hvordan disse aktivitetspoengene fungerer, trykk på denne linken.

Nå til de mest aktive brukerne den forrige uken:

Nummer 10 - albaga [-]
albaga har klart den kunsten å holde den mest usikre plassen fra forrige uke. Han har vært aktiv jevnt over hele forumet og skrevet en del Live Feed-oppdateringer. Allsidig aktivitet lønner seg. Julenisse-Link gleder seg nok til jul.

Nummer 9 - Kakashi sensei [v]
Vedkommende har droppet en plassering fra forrige uke, men har gjestet den alle gangene til nå. Det er ingen enkel sak. Kakashi sensei har vært like mye over alt i forumet som albaga, men har i tillegg skrevet en blogg om spillstudiet han går på, Noroff. Sjekk den ut.

Nummer 8 - fantomena [!]
fantomena vender tilbake med en åttendeplass. Han har vært særdeles aktiv i forumets mange tråder, samt enda mer i tekstkommentarer. Han har i Live Feed lovet en betakode for «God of War: Acension». Det er kanskje i seneste laget å spørre nå, men det viser Live Feeds allsidighet.

Nummer 7 - BrotherTuck [!]
BrotherTuck er helt ny på listen, og det har han klart ved å bruke Live Feed jevnlig. Vi vil gjerne se denne brukeren flere steder på forumet, men han viser samtidig at det går an å havne her på mange forskjellige måter. Håper du holder deg på GR.

Nummer 6 - The Cookiemonster [v]
Kakemonsteret faller et par plasser fra forrige uke, men har vært høyt oppe hele tiden. Fjorårets nykommer har vært mest aktiv i forumet og i blogger, men han har også skrevet en anmeldelse av «Just Cause 2». Sjekk den ut!

Nummer 5 - Jack the Lack of Crack [!]
Det er strålende å se brukere som denne bli mer aktiv igjen. Jack har denne uken ikke hatt noen mangel på crack, for han har vært aktiv over store deler av forumet, brukt Live Feed og ikke minst skrevet en strålende anmeldelse av «Dragon Age: Origins». Slikt lønner seg (men ikke nødvendigvis crack).

Nummer 4 - sonic og link [^]
sonic og link har klatret godt denne uken og havner akkurat på en fjerdeplass. Nok en gang knuser han tvillingbroren sin. Han har vært veldig aktiv denne uken og skrevet to blogger om to ulike mangaer. Verdt å sjekke ut!

Nummer 3 - remote [v]
Hva skal man si om remote? Han uimotståelig i sin skrivekunst, møter spammere med en mild hånd og er barmhjertig og god mot alle. Han er menneskets gave fra himmelen. Neida, bare kødda. Hva kan man skrive om seg selv? lol, ass.

Nummer 2 - Bernt Erik [^]
GRs utrettelige familiefar vender tilbake og er aktiv som aldri før. Han tar seg tid til å hilse nye brukere velkommen og har i tillegg skrevet to blogger. Det er bra at vi har en mann som Bernt Erik på forumet.

Nummer 1 - Strategist [-]
Strategist er en intelligent, skjønn, sterk, solid, super, sympatisk, salig, stilig, sofistikert, strålende, skinnende, søt, sensitiv, sjarmerende og samarbeidsvillig heldust som ikke lar noen andre sitte øverst for en gang skyld.


De forrige ukene:

#1 - #2

HQ